2777
2789
دوستای خوبم من تست کرونام مثبت شد اومدم بیمارستان بستری شدم تنگی نفس دارم اکسیژن میگیرم از ته دلتون ...

سلام عزیز دلم..نگران نباش و امیدت به خدای سبز و مهربون باشه.. اصلا فکرای بیهوده نکن و مطمئن باش هیچ خطری تو و تو دلیت تهدید نمیکنه.. برای سلامتی جفتتون آیت الکرسی میخونم و با ی عااالمه انرژی مثبت میفرستم براتون..... نگاه مهربون خدا سایه سار هر دوتون قشنگم😘😘😘🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیزان منم بار اول بارداریم هشت هفتگی رفتم سونو صدای قلبشم شنیدم ولی برای آنتی توقف رشد داشت با ...

سلام گلم متاسفم برای اتفاق پیش آمده... قشنگم چرا این حرف میزنی؟! امیدت به خدای خوبیها باشه..خدا خیلی مهربون...دارم میبینم اون روزی رو که با خبر بارداریت اومدی و کلی با هم خوشحالی میکنیم...ما خدایی داریم که با یک اشارش غیر ممکن‌ها ممکن میشه..پس توکلت به خدای سبز و مهربون باشه و با افکار و انرژی مثبت درمانت رو پیگیر باش..با تک تک سلول‌هات فریاد بزن که به زودی تو هم به اِذن خدای مهربون صاحب فرزندانی سالم و صالح خواهی شد و به خدا اعتماد کن.. برای حاجت رواییت آیت الکرسی میخونم..الهی که خیلی خیلی زود به شرط نطفه ی سالم و صالح باردار بشی و نی نی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت 🤲 بهترین‌ها نصیبت نازنینم🌺🌺

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام چطورین؟بعد مدت ها اومدم تاپیک.به شدت دلم گرفته.هیچ انگیزه ای ندارم.بی اعتقاد شدم به همه چی.امشب ...

سلام عزیزم...اینجا همه با هم همدردیم و از این گریه‌های یواشکی داشتیم و داریم...خودت رو از ما دور نکن..بیا اینجا درد و دل کن و بدون که ما همه با گوش جان حرفات میشنویم و اگه کاری از دستمون بر بیاد کوتاهی نخواهیم کرد😊 قشنگم انگیزه رو خودت برای خودت ایجاد کن..از چیزهای کوچیک و جزئی شروع کن.. مثلا با خودت بگو تا دو هفته ی شعر از مولانا یا سعدی یا .... حفظ میکنم و به همین ترتیب ادامه بده..تمام فکر و ذهنت رو درگیرِ ی مسئله نکن..من در جریان اتفاقاتی که برات افتاده نیستم اگه دوست داری بیا تا به کمک دوستان و صد البته اراده خودت علت حال خوب هم باشیم😘 

سلام عزیزانم من قبلنا میومدم به صورت خاموش این تاپیکو میخوندم منم یه بچه از دست دادم یه دختر کوچولو دارم پنج سالش متاسفانه مریض مشکلش ژنتیکیه بعد از انجام آزمایشات ژنتیک ژن معیوب پیدل شد پارسال و گفتن میتونی حامله بشی و دوازده هفته یا پانزده هفته از جفت نمونه گیری میکنیم اگه سالم بود نگه دار اگه نه سقط کن

بعد پنج سال این ماه قصد حاملگی داشتم دلم یه نی نی سالم میخواست دیشب بعد نه روز از اقدام بیبی زدم منفی بود هر چی آرزو و خیال بود رفت هوا 

دلم خیلی گرفته همش شب تا صبح تو خونه منو دخترکم تنهایی میکشیم خونمون سکوت سکوت از خیلیا طعنه میشنوم یا اونایی که باردارن شکماشونو پنهون میکنن ازم😧😧😧فک میکنن من آه میکشم یا نمیدونم بچشون مریض میشه

سلام عزیزانم من قبلنا میومدم به صورت خاموش این تاپیکو میخوندم منم یه بچه از دست دادم یه دختر کوچولو ...

من دیگه به نقطه ای رسیدن که دیگه اشکمم نمیاد انگار به اون جایی رسیدم که از گریه گذشته 

فقط دیشب که بیبی منفی شد بعد از مدتها چند قطره اشک از چشام جاری شد حس کردم این اشک ها مدت هاست که منتظرن بیان اشک هایی که از دل میومدن 

عزیزان منم بچمو توبیمارستان موقع زایمان از دست دادم خدا لعنتشون کنه ماما وپزشک متخصص دیر سزارین کردن زندگیمو خراب کردن واقعا حالمون خرابه واقعا شکایتم کردیم به جای نرسید درضمن رحم ممو برداشتن هیچ امیدی نداریم تو رو خدا برام دعا کنیید ارامش به زندگیم بر گرده ممنون از همتون

سلام عزیز دلم..نگران نباش و امیدت به خدای سبز و مهربون باشه.. اصلا فکرای بیهوده نکن و مطمئن باش هیچ ...

ممنونم مهربان جانم❤️ روز‌اول‌خیلی استرس داشتم ولی شکر خدا الان خوبم و آرومم خودمو دخترمو سپردم به خدا... مرسی ازت که انقدر خوبی و پر انرژی امیدوارم خیلی خیلی زود جواب خوبیاتو بگیری مهربونم🥰🥰🥰

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم...اینجا همه با هم همدردیم و از این گریه‌های یواشکی داشتیم و داریم...خودت رو از ما دور نکن ...

عزیزم این کاربری همون الهامه خودمونه😅

عزیزم این کاربری همون الهامه خودمونه😅

عه😅 الهام میزنمتاا 😡🤣

دختر ی کم قوی باش..یعنی چی انگیزه ندارم و این حرفااا؟! افکار منفی رو از خودت دور کن.. ان شاءالله خیلی خیلی زود نتیجه میگیری قشنگم 😘

عه😅 الهام میزنمتاا 😡🤣 دختر ی کم قوی باش..یعنی چی انگیزه ندارم و این حرفااا؟! افکار منفی رو از خو ...

آخه این ماه اقدام نداشتیم.با اقدام حالم بهتر بود.این ماه دقیقا روزای تخمک‌گذاریم حالم بد بود.واقعا هنوز برام قابل هضم نیست که چرا ما باید این اتفاق برامون بیفته.اطرافیان ما خیییلی راحت حامله میشن خیییلی راحتم زایمان میکنن

خدایا شکرت
آخه این ماه اقدام نداشتیم.با اقدام حالم بهتر بود.این ماه دقیقا روزای تخمک‌گذاریم حالم بد بود.واقعا ه ...

حتما حکمتی درش هست عزیزم که بیخبری غصه نخور نبینم گریه های یواشکیتو دیگه

آخه این ماه اقدام نداشتیم.با اقدام حالم بهتر بود.این ماه دقیقا روزای تخمک‌گذاریم حالم بد بود.واقعا ه ...

عزیزم قطعا حکمتی بوده که من و شما ازش بی‌خبریم..گل قشنگم چرا اینقدر خودت و زندگیت با دیگران مقایسه میکنی؟! مگه تو زندگیشون هستی؟! نازنینم خودت باید بخوای تا این اتفاق برات قابل درک باشه..سخت خیلی هم سخت ولی اگه من و شما غصه بخوریم و مدام بگیم چرا اینجور شد چرا اینجور شد همه چی درست میشه؟؟؟ اگه آره که منم روش تو رو پیش بگیرم!!! خودتم میدونی که نه...فقط اوضاع از اینی که هست بهم ریخته تر میشه چه روحی چه جسمی... از سقطت زیاد نگذشته عضمتُ جذب کن و با اعتقاد محکم و توکل به خدا برو اقدام...موقع اقدام به هیچی فکر نکن و خودت و همسرت بنداز تو دامن سبز خدا... بگو خدایا ما خودمون سپردیم دست خودت هر چی که به خیر و صلاحمون هست برامون رقم بزن...نه با زبان بلکه از ته ته قلبت بگو و مطمئن باش ان شاءالله به زودی بهترین‌ها برات رقم خواهد خورد... اون وقت که من گوشتُ میکشم و تو از شادی فریااااد میزنی🤲😘😘😍