2777
2789
سلام ،منم یه مامانم که فرشته کوچولوم آسمونی شد ،دقیقا سه ماه و یک روزه زایمان کردم 

سلام عزیزم،خیلی متاسف شدم😔،منم دختر عزیزمو دقیقا سه ماه و بیستو یک روزه از دست دادم.😭و چه بد که همچنان عضو جدید داریم.... فقط میتونم بگم که خوب جای اومدی،چون اینجا کسی نیست که به حرفات بخنده،کسی نیست که بی توجهی کنه،کسی نیست که حرفات براش بی معنی باشه،اینجا همه با تمام وجود درکت میکنن،اینجا هیچ کس به حرفات نمیخنده،اینجا همه به حرفات توجه میکنن و براشون خسته کننده نیست،پس هرچی دوست داری از اون اتفاق تلخ بگو گلم.......

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
فدات شم عزیزم و همچنین.... نه دختر من ۲۸ هفته به دنیا اومد،البته با کلی مشکلات.......ولی خوب در اخر ...

منم فقط شوهرم ديدش و خودش تنهاي تنها تمام مراسم كفن و دفنشو انجام داد فقط عكس قبرشو بهم نشون داد واي ك چه روزايي بود اسمي كه براش لاي قرآن گذاشته بودمو رو سنگ قبوش نوشتيم براش. و چقدر سخته داغدار باشي و خودت و خوب نشون بدي جلو ديگران كه گاهأ ميبيني در ظاهر ناراحتن برات و حرفاشون بوي شماتت ميده

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ ماهه اقدامم ،۱۰ ماهه پسرم پر کشیده، والا به ظاهر که مشکلی نداشتم من از اول دکتر رفتم عکس رنگیم ماه ...

عزيزم شما ممكنه رحمت سرد باشه سعي كن رحمتو گرم كني

يكي از نشونه هاي رحم سرد لكه بيني قبل از پريودي و خون قهوه اي يا تيره ، سرد بودن شكم و رون. الان كه پريودي هرشب كمر و شكمت رو با روغن سياهدانه چرب كن و ببند تا صبح عاليه برا گيرايي رحم و صبح و شب يه قاشق سياهدانه و عسل بخوريد خودتون و شوهرتون، موقع ظرف شستن پيشبند ببند كه لباستون خيس نشه و لبنيات سالاد و دوران پريودي نخور كمپرس گرم بزار تو اين دوران و شربت زعفران و دارچين بخور انشالله كه اينسري تستت مثبت ميشه

منم فقط شوهرم ديدش و خودش تنهاي تنها تمام مراسم كفن و دفنشو انجام داد فقط عكس قبرشو بهم نشون دا ...

عزیزم میفهممت کاملا،بازم خوبه میدونی کجا دفن شده،من ارزومه میتونستم برم سر مزارش 😭😭😭با صدای بلند براش گریه کنم،اما..........

هزینه کفن و دفنو بیمارستان گرفت ازمون خودشون انجام دادن....ای بابا چه میشه کرد😔

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من 

وین حرف معما نه تو خوانی نه من

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
عزیزم میفهممت کاملا،بازم خوبه میدونی کجا دفن شده،من ارزومه میتونستم برم سر مزارش 😭😭😭با صدای بلند ...

از مارو هم قرار بود بيمارستان دفنش كنه همه امضاهارو هم داديم ولي اولش چون ميخواستيم بفرستيم اتوپسي رضايت دفن نداده بوديم كارش قضايي شده بود

بعد كه اجازه داديم دفنش كنن از طرف دادگاه اجازه ندادن گفتن علت مرگش بايد مشخص بشه خلاصه تا دو هفته بچم رو زمين بود بعد كه پزشك قانوني نمونه برداري كرد ازش اجازه دفن دادن و دوباره از نو رفتيم دنبال كاراي دفن

ولي شوهرم نميبرتم سر قبرش ميگه روحيت خيلي خراب ميشه فرض كن رفتي يه جراحي كوچيك كردي برگشتي. ميگه به بعدي فكر كن انشاالله جاش سبز ميشه

نميدونم والا 

بالا سر پسرم يه دختر دوهفته اي خاكه. اينقدر ناز بود عكسشو ديدم بيچاره پدرمادرش كه باهاش زندگي كردن دو هفته

از مارو هم قرار بود بيمارستان دفنش كنه همه امضاهارو هم داديم ولي اولش چون ميخواستيم بفرستيم اتوپسي ر ...

عزیزم چی کشیدی،خدا صبرت بده گلم....هر کدوممون به یه شکلی اذیت شدیم.....بالاخره امر،امر پروردگارِ،ما هم راضیم به رضای خودش....

عزيزم شما ممكنه رحمت سرد باشه سعي كن رحمتو گرم كني يكي از نشونه هاي رحم سرد لكه بيني قبل از پريودي ...

ممنون عزیزم روغن میزنم هر از گاهی کلا گرمیجاتم بیشتر میخورم سعی میکنم بیشتر رعایت کنم پریود شدم دیگه با شدت هر چه تمامتر خیلی به این ماه امید داشتم نشد متاسفانه انشالله ماه بعد امیدوارم دل همتون زودتر شاد شه

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
از مارو هم قرار بود بيمارستان دفنش كنه همه امضاهارو هم داديم ولي اولش چون ميخواستيم بفرستيم اتوپسي ر ...

ما هم فرستادیم اتوپسی🥺و شوهرم نخواست بدونیم کجا دفنش میکنن خیلی دلم میخواست پیداش کنم

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

سلام دوستان .منم دوتا سقط داشتم تازه یه ماهه از سقط دومم میگذره . روزای سختی ازلحاظ روحی دارم .هرکارمیکنم بازم ناراحتم . نمیدونم کی میشه باز اقدام کنم .برام دعاکنید عزیزانم

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
عزیزم چی کشیدی،خدا صبرت بده گلم....هر کدوممون به یه شکلی اذیت شدیم.....بالاخره امر،امر پروردگارِ،ما ...

انشاالله خدا برا هممون به بهترين شكل جبران ميكنه

خيلي سخته ولي الان كه اين اتفاق برا من افتاده خيلي هارو ميشنوم اينطوري شدن و الان ميگن اصلا يادمون نيست اونروزا ناراحت شديم يا نه قطعا ناراحت شدن ولي چون خدابراشون جبران كرده الان حال دلشون خداروشكر خوبه

انشاالله يروزي بياد ما هم اينروزامونو فراموش ميكنيم

انشاالله خدا برا هممون به بهترين شكل جبران ميكنه خيلي سخته ولي الان كه اين اتفاق برا من افتاده خيلي ...

بله قطعا همینطوره عزیزم،انشالله خدا برامون جبران میکنه.....🌼💚

سلام بچها چه خبر از فرزانه

سلام عزیزم...

فرزانه چند روزه به سلامتی زایمان کرده ......

سلام عزیزم،خیلی متاسف شدم😔،منم دختر عزیزمو دقیقا سه ماه و بیستو یک روزه از دست دادم.😭و چه بد که هم ...

ممنون عزیزم ،متاسفم انشاالله خیلی زود برگرده تو شکمت ،خلی سخته درد ماهارو فقط خودمون درک میکنیم ،درست میگی بیرون از اینجا باهرکی حرف میزنم میگن بس کن ،یهروز میام همه اشو برات میگم  فقط تااینجا میگم که یازده ساله ازدواج کردم هفت سال جلوگیری کردم وبعدش که میخواستم بچه داربشم نمیشد تا سه سال و نیم هم نازایی داشتم و کلی راه درمان رفتم به خواست خدا طبیعی باردارشدم ،ولی خب همونطور که به خواست خدا اومد به خواست خدا هم رفت ،سی و چهارهفته بودم