2777
2789
دوستای خوبم التماس دعا دارم ازتون الهی که به حق این شب عزیز به زودی همتون خبر بارداریتون رو بدین ل ...

نیلوی قشنگم فدای دلت بشم من😭 انشاالله به حق وحدانیت خدا سال دیگه همین موقع نی‌نی سالم و سلامت رو پات و داری میخوابونیش🤲 انشاالله خدای مهربون با دستای کوچولوی حضرت علی اضغر ع گره از کارت باز میکنه و دلت غرق شادی میشه🤲 نازنینم غصه نخور روزای خوب ما هم خیلی زود از راه میرسه نازنینم🌷💔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
وای خدایا اومدم تو این تاپیک یه جوری شدم خدا قسمت هیچ بنده ای نکنه داغ اولاد سخته چقدر من دارم ناشکر ...

عزیزم لطفا برامون دعا کن خیلی دلمون شکسته خیلی😔 هر کدومون به ی شکل.. بعد از ۸ سال باردار شدم و تو ۳۶هفته و ۴روز فرشتم آسمونی شد ۱۱ ماه چشم به راهم...جیگرم خونه😭 لطفا برای تک تکمون دعا کن 🙏💔

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

(برای امضات)

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لطفا برامون دعا کن خیلی دلمون شکسته خیلی😔 هر کدومون به ی شکل.. بعد از ۸ سال باردار شدم و تو ۳ ...

انشالله به حق همین روز های عزیز سال دیگه همین موقع همه چشم انتظار ها مادر بشن و بچه منم به سلامتی دنیا بیاد الهی امین 

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نیلوی قشنگم فدای دلت بشم من😭 انشاالله به حق وحدانیت خدا سال دیگه همین موقع نی‌نی سالم و سلامت رو پا ...

قربونت برم کاش هر چه زودتر اون روز برسه

الهیکه به حق همین روزای عزیز خیلی زود خبر بارداریتو بدی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چشام به قدری پف کردی باز نمیشن.

😭

عزیزم انقدر خودتو اذیت نکن

با شوهرت صحبت کن تصمیم بگیر بسم الله بگو و شروع کن

ببین این مسیرم سختیهای خودشو داره ولی نگران نباش 

برو مرکز ناباروری اولین قدم شوهرت باید تو مرکز معتبر آزمایش بده

ولی با تمام وجودم برات آرزو میکنم خودت طبیعی به زودی باردار شی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم کاش هر چه زودتر اون روز برسه الهیکه به حق همین روزای عزیز خیلی زود خبر بارداریتو بدی

انشاالله میرسه عزیزم میرسه..

انشاالله خبر بارداری هممون قشنگم🤲

چشام به قدری پف کردی باز نمیشن.

مریم جون حتما مشکل از همسرت.. نگران نباش عزیزم بالاخره نوبت ماهم میرسه😔 کاش زمان این امتحان تموم شه دیگه💔

من هنوز پریود نشدم بی بی چکم جمعه منفی شد باید یکشنبه پریود میشدم دوتا هم بی بی زدم هیچ خطی نیفتاد خ ...

جووووون 😍 نه سپیده جون عکس رنگی باعث بارداری میشه نه تاخیر😉😉😉 صبر کن دو روز دیگه بگذره باز بی بی بزن

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

نیلو مهربان و مریم جان دلم خیلی میگیره وقتی میام اینجا میبینم انقدر غمگین هستین و ناامید🥺 فکر نکنین دیگه درکتون نمیکنم نه واقعا اینطور نیست.ولی امیدوار باشین ایمان داشته باشین به زمانبندی خدا🙏🏼❤️ میفهممتون حق میدم که بی تابی کنین خدا بزرگه من مطمئنم روزای خوب شما هم نزدیکه. مهربان جان تو گروهه میدونه هر لحظه به فکر همتون هستم و دلمم خیلی روشنه براتون..خدا بزرگتر از همه مشکلاته

نیلو مهربان و مریم جان دلم خیلی میگیره وقتی میام اینجا میبینم انقدر غمگین هستین و ناامید🥺 فکر نکنین ...

عاشقتم من مامان هستی قشنگم

به زودی یه گروه بارداری میزنیم انشالله همگی دور هم😍😍😍😍

جووووون 😍 نه سپیده جون عکس رنگی باعث بارداری میشه نه تاخیر😉😉😉 صبر کن دو روز دیگه بگذره باز بی بی ...

سلام عزيزم خوبيد؟

خانمي شما همون ماه اول اقدام گرفت؟ رو برنامه رفتيد كه دختر شد يا براتون فرقي نداشت؟ قبلش دكتر رفتيد برا اندازه فوليكولاتون؟

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
عاشقتم من مامان هستی قشنگم به زودی یه گروه بارداری میزنیم انشالله همگی دور هم😍😍😍😍

من بیشتر نیلو‌ مهربونم انشاالله😍😍🙏🏼🙏🏼❤️❤️

سلام عزيزم خوبيد؟ خانمي شما همون ماه اول اقدام گرفت؟ رو برنامه رفتيد كه دختر شد يا براتون فرقي نداش ...

نه عزیزم من ۵ ماه اقدام بودم اره هر ماه میرفتم برای چک کردن اندازه فولیکول... گلم برای من هنوز جنسیت نی نیم مشخص نیست🥰