2777
2789
لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 🧿🧿 الهی شکر عزیزم😍.. الهی که سال های سال با سلامتی و آرامش ...

ممنون عزیز دلم انشالله تو هم هر خواسته ای داری ب زودی مستجاب بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام میشه تو این شبها برای منم دعا کنید دو سال و دوماهه تمام عمر و زندگیم پسد پتج سالمو تو ی حادثه ا ...

سلام عزیزم.. خیلی متاسفم.. فدای دلت که خیییلی غمش از ماها سنگین‌تر و دردناکتر.. گلم ناامید نشو و دل به قدرت خدا بسپار.. قطعا برات به بهترین شکل ممکن جبران خواهد کرد..منم اگه قابل باشم حتما برات دعا میکنم..انشاالله خدای مهربون به حرمت ۱۴ معصوم و فرق شکافته علی ع به زودی دامنت سبز میکنه و دلت غرق شادی میشه🤲🌷

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ممنونم مرسی بچها ولی واقعا بریدم خستم چهار روزه دیگه تولدشه هفت سالگی رو تموم میکنه میره تو هشت سال ...

بمیرم برا دلت.. خدا در همین نزدیکیست...

قربونت برم شک نکن خیلی زود جواب این همه درد خواهی داد.. به حکمت خدا دل ببند و با قدرت پیش برو.. مطمئنم مطمئنم خیلی زود میای و با خبر بارداریت هممون خوشحال میکنی قشنگم⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام میشه تو این شبها برای منم دعا کنید دو سال و دوماهه تمام عمر و زندگیم پسد پتج سالمو تو ی حادثه ا ...

سلام عزیزم 

داغت سنگینه 😔😔

خیلی ناراحت شدم ب خاطر اتفاقی ک برات افتاده . 

برات آرامش و روزای خوش میخوام قشنگم.

انشالله بزودی زود دامنت سبز شه 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ممنونم مرسی بچها ولی واقعا بریدم خستم چهار روزه دیگه تولدشه هفت سالگی رو تموم میکنه میره تو هشت سال ...

خدا ب دلت صبر و آرامش بده عزیزم .

شرایطت سخت و روزای سخت تری رو گذروندی . انشالله روزای خوش برمیگرده عزیزم  

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

دوستای خوبم التماس دعا دارم ازتون

الهی که به حق این شب عزیز به زودی همتون خبر بارداریتون رو بدین

لباس بچه م رو گذاشته م رو پام و با نوحه علی مولا اشک میریزم و تکونش میدم 😭😭😭

دعا کنین بچه ها 

دعا کنین برا هم شاید خدا برامون امشب رقم زد و سال دیگه بچه هامون بغلمون بودن شب قدر

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوستای خوبم التماس دعا دارم ازتون الهی که به حق این شب عزیز به زودی همتون خبر بارداریتون رو بدین ل ...

منم پریود شدم.حیف سه تا فولیکول خوب کجا رفتن.

چرا نشد

خب علت چیبود😔😔اشکم بند نمیاد.خوبه فردا تعطیله.

شاید منم سیکل ای وی اف رو شروع کنم.برام دعا کنین.خسته شدمممممم😔😔😔😔

😉

منم پریود شدم.حیف سه تا فولیکول خوب کجا رفتن. چرا نشد خب علت چیبود😔😔اشکم بند نمیاد.خوبه فردا تعط ...

عزیز دلم 

حیف شد

قوی باش

برو حتما دنبالش ببین دکترا چی میگن انشالله خیره و خیلی زود دوباره باردار میشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

من هنوز پریود نشدم بی بی چکم جمعه منفی شد باید یکشنبه پریود میشدم دوتا هم بی بی زدم هیچ خطی نیفتاد خراب بود دیگه نزدم عکس رنگی باعث تاخیر پریود میشه؟؟؟الان تا اینجا گفتم یهو میبینی پریود میشم😑

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

وای خدایا اومدم تو این تاپیک یه جوری شدم خدا قسمت هیچ بنده ای نکنه داغ اولاد سخته چقدر من دارم ناشکری میکنم خدایا منو ببخش 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یا ابوالفضل چقدر دلم گرفت بخدا اشکم در اومد انشالله به همین زودی بازم مادر بشید با این حال که جای اون هیج وقت هیچ چیزی پر نمیکنه من فقط بخاطر همین استرس ها دلم میخواد سه تا بچه بیارم البته اگه خدا‌قسمت کنه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍