2777
2789
سلام مهربان جان .چندروزی میشه که زایمان کردم .ازخدا خواستم ومیخوام که این روزها روتجربه کنند. روز ز ...

سلام عزیزم.....خیلی بهت تبریک میگم گلم،شمارو نمیدونم ولی من خوب شمارو یادمه،یه شب حالم خیلی بد بود،شما کلی باهام حرف زدین،گفتین بچه امو از دست دادم....وحالا باردارم،کلی ارومم کردن،خدا خیرتون بده ......

برای نی نیِ عزیزم عمری طولانی همراه با دلخوشی و سلامتی ارزو میکنم عزیزم....

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
سلام عزیزم.....خیلی بهت تبریک میگم گلم،شمارو نمیدونم ولی من خوب شمارو یادمه،یه شب حالم خیلی بد بود،ش ...

سلام گلم.ممنونم برای پیام تبریک 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

خداروشکرمی کنم که تونستم برای لحظاتی تسلی خاطر ومرهمی برای دلت باشم. عزیزم روزهای خوب حتما میان.چون غم وشادی برادرهم هستند.خدایی که غم داده شادی هم میده.الهی که دلت شادولبت خندون باشه❤❤❤❤❤❤❤❤❤🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام میشه تو این شبها برای منم دعا کنید دو سال و دوماهه تمام عمر و زندگیم پسد پتج سالمو تو ی حادثه از دست دادم چند ماه تصمیم گرفتم و چاره ندارم بخاطر سنم باید باردار شم کلی دارو استفاده کردم این ماه ک بیشتر کلیhmgو... ی فولیگول خوب داشتم و امیدوار بودم حداقل ی کورسور امید کوچیک برام پیدا بشه بعد اینهمه عذاب  ...امروز روز پری بود البته با اجتساب ۳۲ روزه  بیبی چکم منفی شد خ دلم گرفته واقعا انگار تا سعی میکنی بلند شی نمیشه .. فکر نکنم بعدش دوباره دکتر و... دارو اینا بدم خسته و بیحوصله ام

سلام میشه تو این شبها برای منم دعا کنید دو سال و دوماهه تمام عمر و زندگیم پسد پتج سالمو تو ی حادثه ا ...

عزیزم منم این ماه با سه تا تخمک خوب باردار نشدم.البته خودم فک میکنم اسپرم بهشون نرسید .حالا به دلایل مختلف.یا زمانشو از دست دادم.یا واقعا مشگل شوهرم جدیه.

😉

سلام میشه تو این شبها برای منم دعا کنید دو سال و دوماهه تمام عمر و زندگیم پسد پتج سالمو تو ی حادثه ا ...

عزیزم حتما برات دعا میکنم ،و برای همه...اگر قابل باشم.....

انشاالله به همین زودی دلت شاد بشه گلم....

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔

عزیزم بنظرم تلاشتو ادامه بده.چاره درمان ما فقط تولد بچمونه.و دراخر هم مطمینم خدا کمکمون میکنه.حالا به دلایل مختلف ممکنه بدنمون زمان ببره تا باردار شیم.ولی باید تلاش کنیم.اگه قابل باشم برات دعا میکنم.

😉

ممنونم مرسی بچها ولی واقعا بریدم خستم چهار روزه دیگه تولدشه هفت سالگی رو تموم میکنه میره تو هشت سال اما...

بخدا اشکم بند نمیاد کی میخوایم اروم بشیم

امسالم تولدش با بچهای بد سرپرست میگیرم

سلام گلم.ممنونم برای پیام تبریک 🌷🌷🌷🌷🌷🌷 خداروشکرمی کنم که تونستم برای لحظاتی تسلی خاطر ومرهمی ...

انشالله عزیزم،به امید خدا.....

ممنونم....🌼🌼💝

ممنونم مرسی بچها ولی واقعا بریدم خستم چهار روزه دیگه تولدشه هفت سالگی رو تموم میکنه میره تو هشت سال ...

الهی بگردم عزیزم...خیلی برات ناراحت شدم،😔واقعا کاری از دستم برات بر نمیاد جز خواستن ارامشت از خدا....

ان شالله قسمت همه دوستای گل منتظرم

مبارک عزیزم الهی که به حق مادر سادات و این شب های عزیز به سلامتی و دل خوش بغلش کنی نی نی نازت رو

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ممنون عزیزم.الهی آمیین.ممنون برای دعای خوب وقشنگت گلم❤❤❤❤اسم پسرقبلیمو براش گذاشتیم.مهدیار🥰🥰🥰

الهی که دامادیش رو ببینی عزیزم خدا بهت ببخشه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ممنونم مرسی بچها ولی واقعا بریدم خستم چهار روزه دیگه تولدشه هفت سالگی رو تموم میکنه میره تو هشت سال ...

واقعا متاسفم خدا به دلت صبر و آرامش بده واقعا سخته الهی که خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده و یه مقدار از غمت کم بشه چون میدونم هیچ وقت فراموش نمیشه