2777
2789
عزیزم بیا ی خبر از خودت بده..انشاالله که باردار سده باشی🤲

سلام مهربان جان نماز روزه هات قبول باشه انشالله گلم امشب اولین شب قدره دعام کن لطفا...

من ده روز تا موعدم مونده توکل برخدا تا ببینیم چی میشه

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام مهربان جان نماز روزه هات قبول باشه انشالله گلم امشب اولین شب قدره دعام کن لطفا... من ده روز تا ...

طاعات تو هم قبول قشنگم...الهی به حق همین شبهای عزیز به شرط نطفه سالم و صالح بارداری نازنینم🤲

منتظر خبرای خوبت هستیم ⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/63873

35/آیه-49-و-50-سوره-شوری-امشب-وقتشه?page=2

خانمای منتظر یسر به این تاپیک بزنید 🌹

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
سلام مهربان جان .چندروزی میشه که زایمان کردم .ازخدا خواستم ومیخوام که این روزها روتجربه کنند. روز ز ...

سلام عزیزم تبریک میگم گلم الهی که خوش روزی خوش قدم و خوشنام باشه الهی تمام زندگیتون سرشار از مهر خدا باشه خدا رو صد هزار مرتبه شکر  اسمش رو چه گذاشتی عزیزم؟ 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

خبر خبرررررر خبر خوب دارم براتون بچه هاااا😍😍😍😍

شبنم جون کاربری dew  بارداره😍😍😍😍😍 الهی به زودی قسمت همه اقدامی ها و منتظراااا

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ان شالله قسمت همه دوستای گل منتظرم

الهی آمین... مریم جون مهربان جون سپیده جون مامان پسری ها و همه همه بچه های اقدامی این تاپیک🥰🥰🥰🥰

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم تبریک میگم گلم الهی که خوش روزی خوش قدم و خوشنام باشه الهی تمام زندگیتون سرشار از مهر خدا ...

ممنون عزیزم.الهی آمیین.ممنون برای دعای خوب وقشنگت گلم❤❤❤❤اسم پسرقبلیمو براش گذاشتیم.مهدیار🥰🥰🥰

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
ان شالله قسمت همه دوستای گل منتظرم

ای جووووون .اولین خبرخوش ...

ان شاءالله به سلامتی ودل شاد بغلش بگیری.❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
خبر خبرررررر خبر خوب دارم براتون بچه هاااا😍😍😍😍 شبنم جون کاربری dew  بارداره😍😍😍😍😍 الهی ...

الهی شکر 

خدارو هزارمرتبه شکر 

انشالله قسمت همه بچه ها ی تاپیک

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد