2777
2789

سحر رفتیم حرم امام رضا(ع).جاتون سبز .خیلی خیلی یادتون کردم .حتی بیشترازخانوادم.برای همه ی چشم انتظارها ،یابچه دارشده های تاپیکمون 

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سحر رفتیم حرم امام رضا(ع).جاتون سبز .خیلی خیلی یادتون کردم .حتی بیشترازخانوادم.برای همه ی چشم انتظار ...

وااای عزیزم ساکن مشهدی؟؟ چقدر دلم هوای امام رضا رو کرده.. بشینم رو به روی حرمش و ی دل سییییر باهاش حرف بزنن😭 دو بار از طریق سایت براش نامه نوشتم ولی رو در رو ی صفای دیگه ای داره.. سلام من به امام رضا برسون و بگو ضامنم بشه تا خدای مهربون حاجتم بده😭😭🙏🙏🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

آقا جونم  دلم برای زیارتت پر میزنه.. تو رو به جوادت قسم حاجتم بده و همین روزا پایان این بی‌قراری‌ها باشه😭😭 آقای مهربونم قسمت میدم به خواهرت حضرت معصومه س گره از کارم باز کن و شادی رو سهم همیشگی زندگیم قرار بده😭😭🤲🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
وااای عزیزم ساکن مشهدی؟؟ چقدر دلم هوای امام رضا رو کرده.. بشینم رو به روی حرمش و ی دل سییییر باهاش ح ...

بله مشهدیم .باور کن اولین نفروآخرین نفر شماروخیلی یادم بود.به خاطرمهربانیت وآرامشی که به دیگران میدی وهمینطور به خاطردعای نادعلی .احساس دین میکردم برات.

اگه قابل باشم همه اتونو دعاکردم.همه ی چشم انتظارها وقلب شکسته ها.ای کاش آقاشفاعتی کنه پیش خدا.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
قربونت عزیزم خوبم تو چطوری نی نی خوبه؟فشارم ۱۰رو ۶۰هست.ن اسم قبلی نمیزارم ولی اصلا اسم دیگه هم پسندم ...

خوبه عزیزم فشارت انشاالله همین بمونه👍🏼 واقعا همینطوره اسمایی که انتخاب کردیم به نظرمون بهترینه اونیکی اسما به چشم نمیان

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
خدا روشکر  خشگلمون چطور نی نی جون. چند هفته ای . والا پریودم ۲۴ شدم

نی نی هم امیدوارم خیلی خیلی خیلی خوب باشه😍 برام دعا کنین شنبه میرم برای سونو ان تی... الان ۱۱ هفته و ۲ روزم

بله مشهدیم .باور کن اولین نفروآخرین نفر شماروخیلی یادم بود.به خاطرمهربانیت وآرامشی که به دیگران میدی ...

قربون مهربونیات عزیزم انشاالله تو هم هفته بعد به سلامتی نی نی رو بغل میگیری گلم🙏🏼❤️

بله مشهدیم .باور کن اولین نفروآخرین نفر شماروخیلی یادم بود.به خاطرمهربانیت وآرامشی که به دیگران میدی ...

فدای تو عزیز دلم.. الهی این روزای باقی مونده رو هم با آرامش و سلامتی سپری کنی و نی نیِ نازت سالم و سلامت بیاد بغلت و ۱۲۰ سال با خوشی و آرامش زندگی رو بگذرونید🤲 ممنون که به فکرمون هستی قشنگم😘🌷

نی نی هم امیدوارم خیلی خیلی خیلی خوب باشه😍 برام دعا کنین شنبه میرم برای سونو ان تی... الان ۱۱ ...

انشاالله نی نی سالم و سلامت و همه چیز عالی و نرمال به حق یگانگی خدا🤲🌷

ویار و تهوع داری؟ماشالله چه زود به ان تی رسیدی.کجا میری سونو؟

نه عزیزم فقط معده درد دارم بعد هر وعده غذایی

دکترم خودش سونو هم میکنه یعنی پریناتولوژیست خودش سونو میکنه... قربونت مریم جون برام دعا کن انشاالله ۳ ماه دیگه نوبت ان تی خودت❤️❤️❤️