2777
2789
وای من.مردم و زنده شدم.عجیبه.گاهی علت مسمومیت رو همون عامل دونستم.ضمن اینکه سپیده هم داشته

نه بابا ربطی نداره... من قبلا نداشتم سر بارداری دخترم سبزی الوده خوردم انگل امیب گرفتم روده هام عفونت کردن از اونوقته با بعضی غذا ها مثل روز اول میشم تازگیا دقت کردم با خامه هم بد میشم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
خیلی اذیت میشی؟من یبار پیتزا خوردم .یبار کلوچه خوردم و اونجوری شدم.یبار گیلاس خشک خوردم.خیلی رعایت ک ...

برای من قبل بارداری شدیدتر بود ولی خدا رو شکر تو بارداری الان چیزی بخورم نسازه زیاد طول نمیکشه تا به قول تو میرم دستشویی و راحت میشم دیگه... فعلا که تو کل بارداریم دو بار اتفاق افتاده و زیاد هم طول نکشیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم سونو.سمت چپ یه فولیکول ۱۷ و سمت راست دو فولی به سایز ۲۱ و ۲۲ داشتم.تاثیر متفورمین و اوابوست ...

ایول مریم جون شوهرتم همزمان تقویت کن گرمی زیاد بده بخوره برو اقدام که این ماه نتیجه میگیری انشاالله

سلام به دوستای گلم.ازخدامیخوام سال دیگه این موقع ها توی ماه پربرکت رمضان بچه های خوشگل تون روبه سلام ...

عزیزم به قول خودت تاثیر هورمونا میتونه باشه گاها این حس ها سراغت بیاد طبیعیه گلم کم موند دیگه بچتو بغل بگیری مهرش به دلت بشینه همه چی برات روز‌به روز بهترم میشه انشاالله یادت نره هممون رو دعا کنی عزیزم

بچه هااا کیا تو بارداری سندروم روده تحریک پذیر داشتن؟؟؟بعضی غذاها بهم نمیسازه همش میشه دل درد و دلپی ...

عزیز دلم من نداشتم و چیزی ازش نمیدونم ولی اگر میبینی خیلی اذیتی با پزشکت در میون بزار و از همه مهم تر نگران نباش😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
من رفتم سونو.سمت چپ یه فولیکول ۱۷ و سمت راست دو فولی به سایز ۲۱ و ۲۲ داشتم.تاثیر متفورمین و اوابوست ...

خدا رو شکر مریم جون انشاالله این ماه نی نی میاد تو دلت 🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام به دوستای گلم.ازخدامیخوام سال دیگه این موقع ها توی ماه پربرکت رمضان بچه های خوشگل تون روبه سلام ...

سلام قشنگم... این حالت ها طبیعی عزیزم.. نگران نباش و به خدا اعتماد کن..تو قوی هستی و باید قوی بمونی.. به اتفاقات خوب فکر کن..سعی کن این روزای باقی مونده رو خودت مشغول کنی..کتاب بخون..جدول حل کن..من تو گوشیم سودوکو نصب کردم و با اون فکرم مشغول میکنم و جدول حل میکنم.. تو هم ببین چطور میتونی فکرت آروم کنی.. تو مادری و مادر مهربان ترین فرد تو دنیاست.. عزیزم تا موقع زایمانت و برای آرامش و سلامتی خودت و نی نی نادعلی میخونم..بهترین های بهترینها نصیبت جانا😘🌷

برای من قبل بارداری شدیدتر بود ولی خدا رو شکر تو بارداری الان چیزی بخورم نسازه زیاد طول نمیکشه تا به ...

من ۸ یا ۹ بار تجربه کردم.در حد مرگ عذاب میکشیدم.الانم یادش میفتم تنم میلرزه.سپیده منو درک میکنه

😉

عزیز دلم من نداشتم و چیزی ازش نمیدونم ولی اگر میبینی خیلی اذیتی با پزشکت در میون بزار و از همه مهم ت ...

پزشک من گفت طبیعیه.بعضیا اینجوری میشن.بهم گفت نعناع جوش بخور.ولی نعناع و نبات سقط میاره.یه قرص داد.اسمش فک کنم دایمیتیکون بود.اگه اشتباه نکنم.ولی من مصرف نمیکردم.میگفتم به جنین اسیب میزنه.هییییی

اونم اسیبی از این بیشتر؟؟؟؟مرگ داخل رحم.الهی قربونش بشم خفه شد...

😉

عزیز دلم من نداشتم و چیزی ازش نمیدونم ولی اگر میبینی خیلی اذیتی با پزشکت در میون بزار و از همه مهم ت ...

ایندفعه حتما بهش میگم عزیزم مرسی جونم

دوستای گلم .ممنون که برای آرامش و سلامتی م دعای خیرکردین.بنده ی حقیر خدا کمترین کاری که میتونم بکنم موقع زایمان ، دعا ودلشادی برای خواهرای خوبمه که هرچه زودتربه مراددلشون برسن. الهی آمیین❤

مهربان جان ممنون که برام نادعلی میخونی. 

لطفاتواین شبهابرام دعاکنید .التماس دعا دارم.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
من ۸ یا ۹ بار تجربه کردم.در حد مرگ عذاب میکشیدم.الانم یادش میفتم تنم میلرزه.سپیده منو درک میکنه

اره برای من قبل بارداری خیلی شدیدتر بودواقعا از درد‌ روده میمردم منم. ایندفعه به دکتر بگم ببینم چی میگه