2777
2789
منم همش صورت نازش جلو چشمامه انگار میبینمش همه کا دلم میسوزه دلم میگیره من هرروز عکس اتاق عملمو که چ ...

وقتی جسمی اوکی شدی🌺

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
چطوری هستی جان؟ کنجد خوبه؟؟😍

سلام سپیده جون گروه نیستی منم یادم رفت بیام اینجا بگم چهارشنبه رفتم سونو خدا رو شکر همه چی‌خوب بود قلب کوچولوشم خیلی ناز میزد😍 انشاالله به زودی قسمت خودت عزیزم تو چه کردی؟؟؟ بالاخره رفتی عکس رنگی یا فعلا دست نگه داشتی؟؟؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سپیده جون گروه نیستی منم یادم رفت بیام اینجا بگم چهارشنبه رفتم سونو خدا رو شکر همه چی‌خوب ...

عزیزم خداروشکر. با شنیدن صدای قلب حالت چطور بود؟اشک تو چشات بود؟میدونی چرا میپرسم؟بخاطر اینکه یاد گذشته بودی؟

😉

هفته ی ۲۲ و پنج روز بودم که کیسه ی اب پاره شد قبلش بیست هفته انومالی کاملا نرمال بود همه چی‌عالی بود ...

ای جانم عزیزم انشاالله خیلی زود جاش برات پر شه گلم ناامید نباش اصلا

عزیزم خداروشکر. با شنیدن صدای قلب حالت چطور بود؟اشک تو چشات بود؟میدونی چرا میپرسم؟بخاطر اینکه یاد گذ ...

مرسی مریم جون از خدا میخوام به زودی قسمت تو هم بشه...راستشو بخوای ما متاسفانه دیگه نمیتونیم مثل قبل از بارداری لذت ببریم چون خیلی راحت از دست دادیمشون ولی خدا خودش دلگرمی میده به ادم. انقدر استرس داریم احساس رو میذاریم کنار من اونروز از استرس بدن درد شده بودم همین که با چشای خودم دیدمش هرچند اندازه یه نخود بود ولی عجیب بهم ارامش داد واقعا حس عجیبی دارم بهش مریم جون دخترمو یه مدل دیگه دوست داشتم اینو یه جور دیگه دوست دارم و بهش وابسته هستم... من مدام به فکر دخترمم هستم همش باهاش حرف میزنم میگم تو فرشته ای تو مراقب منو داداش یا خواهرت باش...واقعا دخترم عشق اولم بود مطمئن باش عزیزم تو هم باردار بشی این بچتو یه جور دیگه و به همون اندازه دوست خواهی داشت و حالت خیلی بهتر میشه و اینکه فکر دخترت همیشه باهاته چه خوشحال باشی چه ناراحت ...همیشه باهامونن اونا

الان بیست روزه سزارین شدم خیلی عصبی ام غمگینم امیدمو از دست دادم و فقط گریه میکنم فک میکنم دیگه بارد ...

بگردمت عزیزم..خیلی متاسفم و با تمام وجود حالت درک میکنم..گلم غمت تازست گریه‌هات بکن نزار تو دلت بمونه ولی ناامید نشو.. انشاالله خیلی زود هم جسمی هم روحی رو به راه میشی و با اولین اقدام مامان گلی میشی 🤲

منم تو ۳۶هفته و ۴روز فرشتم آسمونی شد و سز شدم. بعد از دو ماه اقدام کردم که هنوز نتیجه نگرفتم..

توکلت به خدای مهربون باشه. اگر دوست داری بگو علت آسمونی شدن فرشتت چی بود.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام من این تاپیک رو خیلی وقته پیش‌دیده بودم ولی‌اصلا امادگی حرف‌زدن درباره ی خودمو نداشتم هیچ وقت ه ...

عزیزم متاسفم..ما همه هم دردیم و این حالت ها رو داشتیم.. سعی کن ذهنت رو چیزای دیگه متمرکز کنی..ذکر و صلوات بگو.. سخته ولی شدنیه..الهی که خدای مهربون بهت آرامشی بده از جنس خودش🤲 گلم چند وقت از آسمونی شدن فرشتت میگذره؟ علت چی بود؟ اگر دوست داشتی تعریف کن قشنگم 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
هفته ی ۲۲ و پنج روز بودم که کیسه ی اب پاره شد قبلش بیست هفته انومالی کاملا نرمال بود همه چی‌عالی بود ...

😔

بمیرم برای دلت.. گلم شاید حکمت در این بوده.‌. سعی کن خودت تقویت کنی و به آینده فکر کنی.. هر چند میدونم که این غم تا ابد گوشه‌ قلبمون خواهد ماند ولی با مرور زمان کمرنگ تر میشه و به امید خدا با بارداری بعدی خیلی بهتر خواهی شد..توکلت به خدای سبز و مهربون باشه.. الهی که خدای شکوفه‌های گیلاس خیلی زووود به بهترین شکل ممکن برات جبران کنه و غمت کمرنگِ کمرنگ بشه🤲

بهترین‌ها نصیبت قشنگم⚘

منم همش صورت نازش جلو چشمامه انگار میبینمش همه کا دلم میسوزه دلم میگیره من هرروز عکس اتاق عملمو که چ ...

سپیده جانم خوبی؟ رفتی واسه عکس؟ بی‌صبرانه منتظر خبرای خوشم از تک تکتون بچه‌ها😍 انشاالله بعد تعطیلات تاپیک بترکونیم و خبرای خوووش به هم بدیم🤲

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم خدا بهت صبر بده و بجاش یه پسره سالمه دیگه میدونم جاشونو نمیگیره و تا ابد توی قلبمون جای خالیشون حس میشه ولی هر کدوم به امید زنده ایم دیگه 

من ازشون خواستم بچمو بزارن پیشم باشه تموم مدتی که بیمارستان بستری بودم  نمیدونم کاره درستی‌ کردم یا نه ولی با اینکه میدونستم پر کشیده نگهش داشتم باهام همکاری کردن یه شرایطی مهیا کردن پیشم بمونه باهاش خدافظی کنم  نمیدونم اگه نمیدیدمش‌چطور بودم ولی دیگه کاریه که کردم 

دلم نیومد ازش عکسی نگه دارم 

حالم یه حاله عجیبیه هنوز خیلی زوده خودمو جمع کنم 

ولی من خدارو هزار مرتبه شکر یه دختر دارم که باعث شد هر بار تو اوج زار زدن تنها جمله ای که از دهنم در میاد خدایا شکرت باشه

الانم همینطور به داده و ندادت شکر خدایا 

دخترم و خدای‌ما سرپامون نگه داشتن خدارو بخاطرش شاکریم  با همسرم روزی نیست که ازش تشکر نکنیم که این دخترو داریم خدا همه ی بچه هارو زیر سایه پدر مادرشون حفظ کنه و هیچ مادری‌ رو با بچش امتحان نکنه 

با همه ی این اوصاف بعضی وقتا پذیرشش خیلی برام سخت میشه من زنه ضعیفی نیستم خیلی اتفاقات بدیو تجربه کردم ولی هر کار که میکنم اخرش یه ساعت هایی یه دقیقه هایی از صبرم خارج میشه اوضاع و شروع‌میکنم سرزنش کردن خودم اول از همه بعد کادر پزشکی خدارو به هیچ وجه 

حتی یه بارم نپرسیدم چرا ، نمیپرسمم منتظرم بگذره 

هنوز خاک سپاریشم انجام نشده من خیلی تو بهتم اصلا خودم نیستم جلوی‌بقیه بیشتر فیلم بازی میکنم همه چشمشون به دهنه منه خودمو نگه میدارم ولی به محضی‌تنها شدن افکار پریشون میاد سراغم روزا طولانی ترن انگار هر ساعتش یه روز میگذره انگار 

برام دعا کنید منم از خدا میخوام به قلبتون ارامش بده به خونتون هم یه بچه ی سالم هدیه بده و دلتون رو تا حدودی اروم کنه

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
😔 بمیرم برای دلت.. گلم شاید حکمت در این بوده.‌. سعی کن خودت تقویت کنی و به آینده فکر کنی.. هر چند ...

خدا نکنه عزیزم 

چقدر خوبه که اینجارو پیدا کردم بودن کنار کسایی که با پوست و گوشت میفهمن چی‌میگی یه نعمته 

هرچند دلم راضی نمیشه هیچ مادریو توی این حال ببینم ولی اینکه یه سری هستن حرفتو میفهمن بنظرشون عجیب نیست برای یه بچه ی یه روزه عزا بگیری 

خیلی موهبته بزرگیه 

خدا هر دردی میده صبرشم میده خدا بهممون رحم کنه و دیگه همچین تحربه ای برامون درست نشه 

مرسی عزیزم از دعا امیدوارم دل خودتم اروم شده باشه 

ای جانم عزیزم انشاالله خیلی زود جاش برات پر شه گلم ناامید نباش اصلا

مرسی عزیزم دعا میکنم فرشته ی‌کوچولوی نازت خیلی به موقع و صحیح و سلامت بیاد پیشت 💋

بگردمت عزیزم..خیلی متاسفم و با تمام وجود حالت درک میکنم..گلم غمت تازست گریه‌هات بکن نزار تو دلت بمون ...

بعد از سزارین مگه میشه بعد از دوماه اقدام کرد عزیزم ؟ وقتی شکم بزرگ میشه به بخیه ها فشار نمیاد ؟

عزیزم متاسفم..ما همه هم دردیم و این حالت ها رو داشتیم.. سعی کن ذهنت رو چیزای دیگه متمرکز کنی..ذکر و ...

عزیزم یکم بالاتر توضیح دادم چی شد ولی دلیلشو هنوز نمیدونیم جفت و بند نافو دادیم برای پاتولوژی و ازمایش گفتن سه ماه شاید طول‌بکشه جوابش 

هنوز نمیدونم چی شد

الان دو هفته میگذره که سزارین شدم و پسرمو از دست دادم

سلام سپیده جون گروه نیستی منم یادم رفت بیام اینجا بگم چهارشنبه رفتم سونو خدا رو شکر همه چی‌خوب ...

ای جانم واسه قلب کوچولوش انشالله به سلامتی بغلش کنی، منم موند تا ماه بعد ببینم میرم عکس رنگی یا نه 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️