خیلی ناراحت شدم برات عزیزم خدا بهت صبر بده و بجاش یه پسره سالمه دیگه میدونم جاشونو نمیگیره و تا ابد توی قلبمون جای خالیشون حس میشه ولی هر کدوم به امید زنده ایم دیگه
من ازشون خواستم بچمو بزارن پیشم باشه تموم مدتی که بیمارستان بستری بودم نمیدونم کاره درستی کردم یا نه ولی با اینکه میدونستم پر کشیده نگهش داشتم باهام همکاری کردن یه شرایطی مهیا کردن پیشم بمونه باهاش خدافظی کنم نمیدونم اگه نمیدیدمشچطور بودم ولی دیگه کاریه که کردم
دلم نیومد ازش عکسی نگه دارم
حالم یه حاله عجیبیه هنوز خیلی زوده خودمو جمع کنم
ولی من خدارو هزار مرتبه شکر یه دختر دارم که باعث شد هر بار تو اوج زار زدن تنها جمله ای که از دهنم در میاد خدایا شکرت باشه
الانم همینطور به داده و ندادت شکر خدایا
دخترم و خدایما سرپامون نگه داشتن خدارو بخاطرش شاکریم با همسرم روزی نیست که ازش تشکر نکنیم که این دخترو داریم خدا همه ی بچه هارو زیر سایه پدر مادرشون حفظ کنه و هیچ مادری رو با بچش امتحان نکنه
با همه ی این اوصاف بعضی وقتا پذیرشش خیلی برام سخت میشه من زنه ضعیفی نیستم خیلی اتفاقات بدیو تجربه کردم ولی هر کار که میکنم اخرش یه ساعت هایی یه دقیقه هایی از صبرم خارج میشه اوضاع و شروعمیکنم سرزنش کردن خودم اول از همه بعد کادر پزشکی خدارو به هیچ وجه
حتی یه بارم نپرسیدم چرا ، نمیپرسمم منتظرم بگذره
هنوز خاک سپاریشم انجام نشده من خیلی تو بهتم اصلا خودم نیستم جلویبقیه بیشتر فیلم بازی میکنم همه چشمشون به دهنه منه خودمو نگه میدارم ولی به محضیتنها شدن افکار پریشون میاد سراغم روزا طولانی ترن انگار هر ساعتش یه روز میگذره انگار
برام دعا کنید منم از خدا میخوام به قلبتون ارامش بده به خونتون هم یه بچه ی سالم هدیه بده و دلتون رو تا حدودی اروم کنه