2777
2789
از چندم پری باید استفاده شه؟

مهربان جان چون دوز ویتامیناش بالاست و با دوره بارداری نمیخوره و گیاه پنج انگشت هم داره من از روز اول پریودی میخوردم تا قبل تخمک گذاریم. دکتر به یکی از بچه ها گفته یود اینطور مصرف کن..قرص مولتی ویتامینه که خانوما تو دوره اقدام به بارداری میخورن محرک نیست

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترت داد؟

نه بچه های گروه بهم پیشنهاد‌دادن خریدم خوردم..چون چند نفر نتیجه گرفته بودن ازش اووبوست پیدا کردی که خیلی هم بهتر.البته اینم بگم من قرص اووژن رو اینطور خوردم چون پنج انگشتم توش‌بود تا قبل تخمک گذاری میخثردم ترکیبات اووبوست رو نمیدونم شاید بتونی کل سیکلتو بخوری چون تقویتیه دکترت هر طور گفته اونطور بخور دیگه مریم جون چیزی نگفت بهت در مورد طرز مصرفش؟

نه بچه های گروه بهم پیشنهاد‌دادن خریدم خوردم..چون چند نفر نتیجه گرفته بودن ازش اووبوست پیدا کردی که ...

۱۲۰ تاشو یک و دویست خریدم.دکتر گفت روزی دوتا.یعنی دوماهه تموم میشه.الان شما بقیشو گذاشتی کنار؟چند خریدی؟

😉

شایداسم پسرازدست داده اموبزارم .چون می بینم شوهرم اینجوری خوشحال تره وهمینطور خانواده ام. اما من نگر ...

عزیز دلم مبفهمم چی میگی منم شوهرم و بقیه گفتن اسم فرستمو بزارم ولی من نتونستم اخه میرم پیشش گفتم ازش فقط همین اسم مونده نمبخام ازش بگیرم  اگه سختته یه اسم دیگه بزار بهش نزدیک باشه. 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
۱۲۰ تاشو یک و دویست خریدم.دکتر گفت روزی دوتا.یعنی دوماهه تموم میشه.الان شما بقیشو گذاشتی کنار؟چند خر ...

اره اووبوست گرونه و اصلا پیدا نمیشد بازم‌خوب‌پیدا کردی. من ۲۰۰ تومن گرفتم اینو ۶۰ تا توش بود یه چند تایی موند منم نگه داشتم گذاشتم یخچال دیگه😅 اووژن هم قرص خوبیه.... تو همونو بخور انشاالله دو ماه نشده مامانی عزیزم

اره اووبوست گرونه و اصلا پیدا نمیشد بازم‌خوب‌پیدا کردی. من ۲۰۰ تومن گرفتم اینو ۶۰ تا توش بود یه چند ...

ممنونم.امیدوار شدم.چون همش تخمکهای خوبمو از دست میدم.شاید کیفیتش پایینه.هفته ۵ هستی.تیکر بارداری رو چجوری ایجاد میکنن؟

😉

گلوکوفاژ رو چن ماه خوردی؟

فردا دقیق ۶ هفته میشم عزیزم انشاالله خیلی خیلی زود قسمت خودت  من مطمئنم زود نتیجه میگیری. عزیزم من گلوکوفاژ رو از سه ماه پیش میخوردم روزی یکی بعد ناهار فعلا هم میخورم دکتر گفت فعلا ادامه بده تو بارداری

تیکر بارداری رو هم از قسمت اطلاعات کاربری میتونی فعال کنی عزیزم

چرا متفورمین باید بخوری تو بارداری؟

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
چرا متفورمین باید بخوری تو بارداری؟

معمولا اوناییکه به خاطر کیستای ریز‌ تو اقدام میخورن تا هفته ۱۲ بارداری هم ادامه میدن.فکر میکنم از سقط‌جلوگیری میکنه