2777
2789
هستی جان بی بی چکت چی بود؟؟؟ آخه شگون داشته😁❤️میخوام منم بگیرم😄

عزیزم بی بی چک ریما مدل خودکاریش بود😍 روش نوشته بود ۶ روز قبل موعد نشون میده که واقعا هم نشون داد برام

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
بچم ۱۲ روز زنده بود و پرکشید به خاطر قلبش

اخیه عزیزم واقعا متاسفم،چقدر سخت که ۱۲ روز پیشت بود،میتونم بفهمم چقدر غم داری عزیزم،خدا صبر فقط بهت بده 

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمایش چی اخه؟؟؟ دکتر میگه مشکل قلبی ازمایش نداره و تصادفی اینجور میشه.حتی پرسیدم از ژنتیک بدم گفت ن ...

عزیز دلم منظورم خودت بودی.. قبل از اقدام آزمایش ایمنی انعقادی بده تا زمانی که رفتی اقدام خیالت راحت باشه. 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سپیده جانم فردا رو هم صبر کن و پس فردا به امید خدا تست بزن😍 انشاالله که دلت شاد شاد شاد شه🤲

وای خدا کاشکی به پس فردا برسه😍

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
واقعا پذیرفتنش خیلی سخته،ولی خوب امر،امر پرودگار... برای منم همه چی خوب بود تا ۱۸ هفته،از اون به بع ...

خدا صبرت بده عزیزم دقیقا برا منم همینا شد با این تفاوت ک من خیلی دیر فهمیدم ای یوجی آر هست حتی یه آسپیرین نخوردم من 27 هفته سز اورژانسی شدم، نی نی یه روز زنده بود، عزیزم تو تمام تلاشتو کردی اینو بدون جنینی ک زیر 30 هفته ای یو جی ار بشه زنده نممیمونه، یکی از دوستامم اینطور شد و آخرش بچه ب خشکی افتاد و تو شکم تموم کرد، با یه خانومی تو اینستا آشنا شدم ک گفت سه تا بچه تو 34،32،35هفته ای یو جی ار شده براش و ب خشکی افتاده و سز اورژانسی شده و بعدش تو دستگاه مردن.هر سه تاشم وزنشون بالای 1و200نرفته. اون مشکل انعقادی داشت ک چهارمی رو روزی 4تا هپارین زده تا مونده. 

عزیزم بی بی چک ریما مدل خودکاریش بود😍 روش نوشته بود ۶ روز قبل موعد نشون میده که واقعا هم نشون داد ب ...

مرسی قربونت برم

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
عزیز دلم همش به خاطر استرس و روان نا آرومِ..  منم ۹ ماه پیش تو ۳۶هفته و ۴روز فرشتم آسمونی شد و ...

وای برلی شما که هفته ات بالا بود جرا اینجوری شد عزیزم...

وای خدا چقدر غصه😔

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
اره عزیزم خیلی اذیت شدم خیلی،همش میگفتم اشکال نداره آخرش بچه ام چیزیش نشه،ولی..... بازم چشم دارم صب ...

میفهممت ولی چه میشه کرد جز توکل و صبوری..انشاالله خیلی خیلی زود میای و خبر بارداریت بهمون میدی و همگی کلی شادی میکنیم💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
من تازه ۴۰ روزه عزیزمووووو،دختر نازموووو از دست دادم،🖤 همش تصورش میکنم،اون جسم کوچیکش زیر خروار ها ...

عزیزم خب خیلی غمت تازست بسپر به زمان 

عزیزم بی بی چک ریما مدل خودکاریش بود😍 روش نوشته بود ۶ روز قبل موعد نشون میده که واقعا هم نشون داد ب ...

هستی جان چطوری قشنگم؟ کنجد خاله چطوره😍 

گلم لطفا برای مامانای تازه داغ دیده دعا کن که صبور باشن و خدای مهربون بهشون آرامش بده😘⚘

ایشالااااا به سلامتی و دل خوش برات بگذره💜 باز سوالی داشتی یا دل نگرون بودی باکمال میل هم صحبتت میش ...

مرسی عزیز دلم لطف داری حتما😘

وای خدا کاشکی به پس فردا برسه😍

صبور باش عسلم.. می رسه و چه زیبا هم خواهد رسید.

ی نذری کردم که انشاالله اگه مثبت بودی ادا کنم😍

یا بابا الحوائج خودت واسطه شو و دل سپیده عزیزم شاد کن🤲 

خدا صبرت بده عزیزم دقیقا برا منم همینا شد با این تفاوت ک من خیلی دیر فهمیدم ای یوجی آر هست حتی یه آس ...

عزیزم،برای شما هم کیسه ابش صفر شده بود؟؟؟؟؟آخه اینو نفمیدن برای...بعدکه فهمیدن ای یو جی ار اصلا بهم قرص ندادن پس چرا؟؟؟به خدا من بهترین دکترای پریناتولوژیست های تهرانو رفتم پس چرا وقتی فهمیدن بهم قرص ندادن؟؟؟

الانم گفتن باید برای بعدی آسپرین بخورم یا آمپول بزنم...ولی باور کن تا بیان بفهمن که روزی چند تا من باید بخورم برای بعدی باز دیر میشه...باید چیکار کنم قبلش عزیزم؟؟؟به شما چی گفتن؟؟؟؟دقیقا همین اتفاقات برای شما افتاد؟؟؟

هستی جان چطوری قشنگم؟ کنجد خاله چطوره😍  گلم لطفا برای مامانای تازه داغ دیده دعا کن که صبور با ...

مهربان جانم نمیدونی دلم چقدرررر گرفت از دیروزه چند تا مامان جدید بهمون اضافه شدن ای خدااااا تو کاری کن آروم بگیرن برای آروم شدن داغ دلشون سر نماز صلوات میفرستم.من خودم خوبم عزیز دلم شکر خدا همه حالتام طبیعیه دو هفته بگذره برم سونو قلب خیالم راحت تر میشه گلم دعام کن