2777
2789
باران جونم من هر روز همه دوستامو خیلی دعا میکنم ولی یه روزایی بیشتر به فکر یکیشونم امروز نماز صبح که ...

ممنون هستی جون‌. این روزها حالم خوب نیست. سعی کردم از تمام گروه های بارداری فاصله بگیرم.

احساس میکردم توی گروه هم، مشکلات من فقط به بچه ها استرس میده و داستان من با همه فرق داره‌.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هستی به نظرم زنگ بزن و بپرس شاید واقعا نیاز داری که بهت دوتا داده

باران جون راستشو بخوای تو نتم خوندم اسپرین همچین بیخطرم نیست تو بارداری مخصوصا سه ماهه اول ولی نوشته که دوز ۸۰ بیخطره نمیدونم تو هر سایتی یه چیزی نوشته منم ترسیدم.کلا دیگه سرچ تو نت رو قدغن کردم برای خودم استرس میگیرم😑😐

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ممنون هستی جون‌. این روزها حالم خوب نیست. سعی کردم از تمام گروه های بارداری فاصله بگیرم. احساس میکر ...

عزیزم این چه حرفیه همینطور که تو همیشه گوش شنوا داشتی برای همه مشکلات ما ، ما هم دوست داریم به حرفات به درد و دلات گوش بدیم... حق میدم حالت خوب نباشه برای همین گفتیم اصرار نکنیم ولی به زودی برگرد عزیزم ما رو از نعمت وجود باران خانم محروم نکن🤗 ما هم دوست داریم تو روزای خوب و بدت باهات باشیم❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

منم ۲۳ سیکلمه دعا کنید معجزه شه واقعا به این معجزه نیاز دارم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
باران جونم من هر روز همه دوستامو خیلی دعا میکنم ولی یه روزایی بیشتر به فکر یکیشونم امروز نماز صبح که ...

خوبی مامان گل؟ عزیزم با باران جان آشنا نیستم..خوش به حالش که مخصوص براش دعا کردی🥰 انشاالله که به حق شش ماه کربلا حاجت روا بشه و دلش غرق شادی🤲

عزیزم نگران آسپرین نباش دکتر به من بعد از سقط دادن که من با یک دوره مصرف پری هام خیلی شدید شد وقتی بهشون گفتم گفتن که قطع کنم و وقتی که باردار شدم بلافاصله شروع کنم... ولی باز باهاشون تماس بگیر و از دوز و مصرف صحیحش مطمئن شو..

قشنگم الهی که همواره شاد شاد شاد باشی🤲🥰

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
اخه منم غلیظ و سفید هس.گفتم وای خدا دیگه دارم پریود میشم.

مریم جون چند سیکلی؟ بی صبرانه منتظر خبرای خوشت هستیم😍

نگران نباش عزیزم انشاالله مامان بعدی خودتی به امید خدای سبز و مهربون 🤲⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲