2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من تهرانم رفتم مرکز ابن سینا کلا راضی بودم اگه میترسی با بیهوشی هم انجام میدن

منم تهرانم میرم پس ابن سینا البته دعا کنید معجزه شه و پریود نشم

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
منم تهرانم میرم پس ابن سینا البته دعا کنید معجزه شه و پریود نشم

عزیزم انشاالله که پری نیاد و لازم نباشه بری اره برو من که واقعا دردم در حد چند ثانیه بودد که خیلی هم زیاد نبود... زبونم لال اگه پری اومد از روز اول پریودت زنگ بزن برای روز ۸ سیکلت وقت بگیر از دو روز قبل عکسم بهت میگه انتی بیوتیک رو شروع کنی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم انشاالله که پری نیاد و لازم نباشه بری اره برو من که واقعا دردم در حد چند ثانیه بودد که خیلی هم ...

مرسی عزیزم دعا کن برام

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
اره مریم جون خیلی خوشحاله بی بی چک و جواب ازمایشمو بهش کادو روز پدر دادم😍 به زودی انشاالله قسمت خود ...

آخی عزیزم چقدر قشنگ چه روز خوبی

نه عزیزم، به من هم دکتر آسپرین ۱۰۰ داده. میخواستم بدونم که کسی دیگه ایی هم مثل من هست که دکتر بهش بی ...

اره عزیزم نگران نباش حتی یکی دیگه هم اونجا بود اون هفته ۱۴ بارداری یود مثل اینکه مشکل خونرسانی داشت به اونم گفت روزی دوتا راستش من شک کردم که نکنه من به هوای اون زنه که بهش گفت دوتا بخور منم اشتباه شنیدم دو دل شدم که یکی بخورم یا دو تا...به صلاحدید خودم فعلا یکی میخورم تا دو هفته دیگه میرم سونو ازشون سوال کنم 🤣🤣واقعا شک کردم ولی باران جون اونجا فشارم ۱۳ بود از منم پرسید که گفتم فشار معمولیم همیشه ۹ رو ۶ هست همش میگفت رییلکس کن خودتو دوباره فشارتو بگیرم باز همون ۱۳ بود شاید به خاطر همینم به من دو تا داده و اطلاعم داشت که قبلا تو زایمان فشارم تا ۱۸ هم رفته بود ولی الان تو خونه فشارم ۱۰ هست گفتم فعلا یکی بخورم تا دو هفته دیگه میرم ازشون دقیق سوال کنم

نه عزیزم، به من هم دکتر آسپرین ۱۰۰ داده. میخواستم بدونم که کسی دیگه ایی هم مثل من هست که دکتر بهش بی ...

باران جونم من هر روز همه دوستامو خیلی دعا میکنم ولی یه روزایی بیشتر به فکر یکیشونم امروز نماز صبح که خوندم بیشتر مخصوص برای تو دعا کردم مهربونم تو همیشه تو همه ناله هامون بودی و خیلی آروممون کردی شاید حالا نوبت ماست که کنارت باشیم چون دلت خیلی شکسته اس هرچند بازم میدونم اندازه تو نمیتونیم خوب باشیم هر روز همه بچه ها سراغتو میگیرن یعنی هر لحظه منتظریم بیای دوباره کنار ما باشی عزیز دلم❤️

شما بارداری؟

نه😢

فعلا اجازه بارداری ندارم و تحت درمانم. خود ایمنی دیواره رحمم بالاست و جنین رو به عنوان یه عامل خارجی میشناسه و نمیذاره رشد کنه😭😭

ولی با بارداری کنار بقیه داروها باید آسپرین ۱۰۰ مصرف کنم.