💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
ماشالله زرنگی ها.با داشتن نی نی به ما هم سری میزنی.چون من همش احساس میکنم کسی که نی نی داره وقتی برا ...
عزیییزم انشالله شما هم مادر میشی به امید خدا
همین الان که دارم پست میذارم نی نی ختنه شده تو بغلم داره گریه میکنه اون یکی پسرم هم کنارم میگه بغلم کن تا بخوابم پسر بزرگم هم نو اتاق پیس مامانم داره میخوابه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خانومی ،ممنونم ،یعنی راستش اصلا خوب نیستم ،چند باره برای انتقال میرم میگن به خاطر کرونا نمیشه ، ...
عزبز دلم اگه تونستی اینو بخون. خدا بزرگه
نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل عباس(ع) بسیار مجرب سه نماز دو رکعتی توسل به حضرت ابوالفضل العباس علیه اسلام است.
برای برآورده شدن حاجت می توانید 3 نماز دو رکعتی با نیت توسل به حضرت ابوالفضل (ع) بخوانید.
در این نمازها در هر رکعت بعد از سوره های حمد و توحید 100 مرتبه ذکر «یا حیُّ یا قیُّوم» را تکرار کنید.
پس از سلام نماز، ذکر تسبیحات حضرت زهرا (س) و پس از آن 100 مرتبه برای حضرت ابوالفضل (ع) صلوات بفرستید.
در نهایت انگشت سبابه دست راست را به سمت قبله گرفته و 100 مرتبه عبارت «السلام علیک یا ابوالفضل العباس» را تکرار کنید.
حال به سجده رفته و دست های خودتان را به سمت آسمان ببرید و 25 مرتبه بگویید:«الهی به دو دست بریده ابوالفضل العباس» و حاجت خود را بخواهید.
دو تا از نماز های دو رکعتی را قبل از برآورده شدن حاجت تان بخوانید و سومی را گرو نگه دارید و بعد از برآورده شدن حاجت تان بخوانی
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین