2777
2789

بچه‌ها بعد از اذان حدیث کسا بخونید شب شهادت امام هادی ع هست و ختم دسته جمعی...التماس دعا دوستای گلم🙏⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما چطورین.کسی باردار نشده؟بیاین خبر خوب بدین امید بگیریم.الهی همه دامنمون سبز بشه به حق علی

سلام عزیزم ..خوبی امیدوارم تحمل ات ببری بالا. باور کن این روزاتو با همه وجودم میفهمم. .من اتاق بچه ام چیدع بودم. .کلی ذوق و عشق مادر شدن. تو هفته 38رفت

دنیام برا چند روز تمام شد. اما کم کم فهمیدم بجز خودم کسیـ نمیتونه زندگیمو از این بحران نجات بده

من دو ماه نکشید از مردن پسرم خدای مهربون جواب اون قلب شکسته ام داد و باردار شدم الان آخرا ماه شش امم. .نی نی منـاینبار دختر. .یه دختر که با اومدنش بهم زندگی دوباره داد

از خدا میخام. تو بهترین زمان ممکن دلت شاد کن. .از خدا بخاه اینبار هر موقع خودش صلاح دید بهت نی نی بده برات نگهش داره. ..خدا همیشه هست.نزدیکترین بهمون

همه چیزبسپار به زمان. .نماز و قران دعا خیلی کمکت میکنه

سلام عزیزم ..خوبی امیدوارم تحمل ات ببری بالا. باور کن این روزاتو با همه وجودم میفهمم. .من اتاق بچه ا ...

هزار مرتبه شکر که بارداری عزیزم.به حق علی سالم به دنیا بیاد به موقع ان شاالله.از ته قلبم برات خوشحال شدم.طبیعی زایمان کردی؟دعا کن روحیه بگیرم و به شوهرم روحیه بدم 

خدایا شکرت
سلام عزیزم ..خوبی امیدوارم تحمل ات ببری بالا. باور کن این روزاتو با همه وجودم میفهمم. .من اتاق بچه ا ...

آخ چقدر با متنت روحیه گرفتم.خدایا شکرت.الهی خدا حافظ خودتو گل دخترت باشه

خدایا شکرت
عزیزم شما باردار نشدی؟

عزیزم اکثر بچه های قدیمی این تاپیک یعنی دوره قبل ما باردار شدن و به سلامتی بچشون رو بغل گرفتن از رحمت خدا ناامید نشو گلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
بله عزیزم یه دختر  ببخشید اگه اسمش رو نمیگم اخه خیلی آشنا تو نی نی سایت دارم 🌺🌹 انشاالله قس ...

خدا برات نگهش داره😍😍😍

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
استارتر شما باردار شدین؟

استارتر دیر به دیر میاد 😁😁😁ولی اره باردار شد الان پسرش ماشاالله ۸ ماهشه... من همش زود جوابتو میدم که امیدوار بشی عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
@هداانااا     @آرسااام     @mary_ryan     @باران۳۱ &nb ...

ای جون فدات بشم عزیزم همچنین خودت😘😘😘 بیصبرانه منتظر خبرای خوبت هستم دوست مهربونم ❤

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
استارتر دیر به دیر میاد 😁😁😁ولی اره باردار شد الان پسرش ماشاالله ۸ ماهشه... من همش زود جوابتو میدم ...

هستی جان از نیلو جون خبر داری؟ رفت دکتر؟

نمیتونم صداش کنم

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲