2777
2789
حالا وقت داری گلم ۵ ماه که چیزی نیست صبر داشته باش و توکل،انشاالله این ماه مامان میشی...

عزیزم بعد ۸ سال باردار شدم که اون اتفاق افتاد...۳۴ سالم.. توکل به خدا🤲 انشاالله ⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
نه خواهرم 27هفته زایمان کرد ولی چون دیر فهمیده بودیم و اطلاعی از مسمومیت نداشتیم بچه اش تو 25هفته مو ...

سلام عزیزم.کاش نه شما اینجا بودی و نه من...منم دخترمو هفته ی پیش به خاک سپردمش.۱۲ روزه بود...قشنگ ترین و بامزه ترین‌نوزاری بود که دیدم...بدنش مثل برف سفید بود...عاشقش بودم.توی آغوشم شیرش دادم اروغشو میگرفتم...از وقتی ۲۸ هفته حامله بودم فهمیدم‌مشکل قلبی داره.دنیا اومد و عملش کردم اما قلب کوچیکش تحمل نکرد و پرکشید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.کاش نه شما اینجا بودی و نه من...منم دخترمو هفته ی پیش به خاک سپردمش.۱۲ روزه بود...قشنگ تر ...

با همه ی وجودم درک میکنم حال تک تکتونو...اما خدارو هزار بار شکر کنین قبل از این که کامل بشه و دنیا بیاد و ببینیدش این اتفاق افتاد وگرنه صدبار بدتر بود...من تهدید به زایمان زودرس بودم الان میگم اگه همون موقع رفته بود چقدر بهتر بودم...

با همه ی وجودم درک میکنم حال تک تکتونو...اما خدارو هزار بار شکر کنین قبل از این که کامل بشه و دنیا ب ...

خیلی روزای سختیه ولی همش به این فکر میکنم اگر دخترم میموند و از پس عمل برمیومد و دو سال دیگه سه سال دیگه به خاطر مشکلش از پیشم میرفت اون وقت میخواستم چه خاکی به سرم بریزم؟؟ من که ۱۲ روزش بود اینجوری وابسته شده بودم بعدها میخواستم چکار کنم...

خیلی روزای سختیه ولی همش به این فکر میکنم اگر دخترم میموند و از پس عمل برمیومد و دو سال دیگه سه سال ...

خیلی سخته اینو بگم ولی شکر کنیم هممون...به خدا که این امتحان ما خیلی راحت تر از امتحان کسیه که بچه اش مریض و جلوی چشمم اب میشه و اخرش یه روز از دست میره...اگه ما فکر میکنیم ۹ ماخ زحمت کشیدیم و ۹ ماهمون تلف شد اون‌مادر چی بگه بعد سال ها زحمت؟؟؟ الهی به حق فاطمه ی زهرا همتون مادر بشین...به زودی.

خیلی سخته اینو بگم ولی شکر کنیم هممون...به خدا که این امتحان ما خیلی راحت تر از امتحان کسیه که بچه ا ...

دوستم بعد ۹ ماه چشم انتظاری و در حالی که همه ی غربالگری هاش همیشه خوب بود وقتی ۴۰ هفته زایمان کرد تا بچه دنیا اومد دیدن سنروم دان داره و مشگل قلبی...الان هم دخترش ۶ ماهشه و عمل قلب باز داره...من روم‌نمیشه از غصه هام بهش بگم چون غصه ی اصلی برای اونه نه من...بیاین هممون خودمونو بسپاری به خودش.

شما هم برای من دعا کن...

من همش پیش خودم‌میگم دفتر عمر دختر من فقط ۱۲ صفحه داشته نه یک صفحه بیشتر و نه یک صفحه کمتر...بعد از ۵ ماه که استراحت مطلق بودن و دوباری که بیمارستان بستری شدم و هیچ اتفاقی نیفتاد براش قسمت این بود که دنیا بیاد و ۱۲ روز پیشم باشه و بعدش پر بکشه...

من همش پیش خودم‌میگم دفتر عمر دختر من فقط ۱۲ صفحه داشته نه یک صفحه بیشتر و نه یک صفحه کمتر...بعد از ...

یه بار دکتر زنانم بهم گفت هر وقت تو یک ساعت ۳ بار انقباض کردی سریع خودتو برسون بیمارستان.بهش گفتم دکتر جان من ساعتی ۱۰ بار انقباض میکنم.اون فکر کرد من‌نمیدونم دارم چی میگم ولی واقعیت همین بود و موندن دخترم توی دلم عین معجزه بود...میخواست منو به این روزا برسونه...

یه بار دکتر زنانم بهم گفت هر وقت تو یک ساعت ۳ بار انقباض کردی سریع خودتو برسون بیمارستان.بهش گفتم دک ...

ببخشید پر حرفی کردم...الان تو پاشین جلوی بیمارستان شهید رجاییم همون جایی که دخترم از اونجا پر کشید...حال دلم خوب نبود خواستم یه جایی که نمیشناسنم حرف بزنم...

دوستم بعد ۹ ماه چشم انتظاری و در حالی که همه ی غربالگری هاش همیشه خوب بود وقتی ۴۰ هفته زایمان کرد تا ...

عزیزم چه خوب‌که با گذشت یه هفته تونستی به این آرامش برسی خیلی خوبه خدا غم رو میده تحمل غمش رو هم میده انشاالله خدا خیلی زود برات جاشو پر کنه❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ببخشید پر حرفی کردم...الان تو پاشین جلوی بیمارستان شهید رجاییم همون جایی که دخترم از اونجا پر کشید.. ...

الهی عزیزم منم هنوزم که هنوزه حتی از سر خیابونی که برای دخترم سونوگرافی میرفتم و روزای خوبی داشتم نمیتونم رد شم تو دلم یهو خالی میشه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم.کاش نه شما اینجا بودی و نه من...منم دخترمو هفته ی پیش به خاک سپردمش.۱۲ روزه بود...قشنگ تر ...

وای خدایاااا

اصلا قلبم میخواد بترکه پیامات رو میبینم

خدایا خودت صبر بده به دوست عزیزمون

یا الله 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد