2777
2789
بچه ها، دوستم فاطمه خونریزی‌ش قطع شده و مرخص شده امروز. ممنون از دعاهاتون عزیزانم 🥰😘🙏

وااای الهی هزار مرتبه شکر 🤲😍 خدایا شکرت 

چه خوب که خبر دادی عزیزم واقعا به ی خبر خوش نیاز داشتم امروز😍 خیلی خوشحال شدم خیلی.

گلم بهش بگو استراحت کنه فقط. انشاالله که دیگه تا آخر بارداری مشکلی پیش نیاد. وای خدا به خدا دارم با گریه تایپ میکنم😭 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. برای سلامتی خودش و نی نیش ۱۰۰۰ تا صلوات میفرستم⚘⚘ خدایا شکرت🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خیلی راحته این علامتو بزن @بعد بدون فاصله اسم کاربری دوستت رو بنویس ولی دقیق باشه مثلا تو اسم ع ...

عه.. واقعا اشتباه تایپ میکنم؟🤔 خنگم دیگه😥

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
هستی وقتی با هم مخلوط کردم بزارم یخچال یا نیاز نیست؟ آخه عسل تو یخچال سفت میشه ببخشید اینقد سوال کر ...

عزیز دلم اینا تجربه های خودم و بقیه بچه های آی وی افی هست 

انشالله به دردت بخوره

عسل و سیاهدانه معجزه میکنه حتما بخورین

حتی اگه داروهای تحریک تخمک گذاری میخورین

من ویتاگنوس و باقی دمنوشا رو به شماها پیشنهاد نمیکنم خب چون تنبلیتون در حد ماها نیست 

واینکه میگن ویتاگنوس و...بقیه شاید تداخل داشته باشه با داروها

اما عسل و سیاهدانه بخورین و شکمتون رو با روغن سیاهدانه ماساژ بدین اینا باعث گرم شدن رحم میشه خونرسانی به رحم بیشتر میشه به لانه گزینی کمک میکنه

داروهای تقویتی مثه پرگناکر بخورین

ژل رویال اصل اگر تونستین تهیه کنین صبحا ناشتا یه کوچولو بخورین

انشالله که به زکدی خبر بارداریتون رو میشنوم

فقط تا قبل اقدام

از روز یک پریود مثلا تا روز ۱۲ بخورین بعدش دیگه لازم نیست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

خدایا تو رو به آبروی زهرا س دیگه خبرای خوش باشه تو تاپیکمون خواهش میکنم خدا🤲🙏😭

عزیز دلم اینا تجربه های خودم و بقیه بچه های آی وی افی هست  انشالله به دردت بخوره عسل و سیاهدا ...

ممنون از اطلاعاتت نیلو جونم.. پس خودمم میخورم توکل به خدا.. ی دنیا خوشی نصیبت بشه عزیزم🌺 انشاالله تو هم به زودی با خبر بارداریت تاپیک و غرق شادی میکنی نازنینم 🤲⚘⚘

عه.. واقعا اشتباه تایپ میکنم؟🤔 خنگم دیگه😥  

نه عزیزم دور از جونت این چه حرفیه اخه دوستمون خیلی سخته اسم کاربریش چسبیده نوشته قاطی میکنه آدم🤣

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیز دلم اینا تجربه های خودم و بقیه بچه های آی وی افی هست  انشالله به دردت بخوره عسل و سیاهدا ...

چه خووووب اطلاعات دادی نیلو جونم ممنون

منم میخام مامان بشم یه سقطو کورتاژ داشتم.تو هشت هفته قلبش تشکیل نشد نزدیک چهار ساله اقدامم

الهی عزیزم... انشاالله به حق ارباب کربلا و آقا امام رضا علیه السلام به زودی مامان میشی گلم🤲

عزیزم تو این چهار سال چرا باردار نشدی؟ اگه دوست داری بگو فدات شم.

نه عزیزم دور از جونت این چه حرفیه اخه دوستمون خیلی سخته اسم کاربریش چسبیده نوشته قاطی میکنه آدم🤣

نه والا هستی جون با خودم که تعارف ندارم تو این چیزا شیش میرنم باور کن😥😕

نه والا هستی جون با خودم که تعارف ندارم تو این چیزا شیش میرنم باور کن😥😕

🤣🤣🤣خب از این به بعد هرکی رو خواستی صدا بزنی به من بگو من در خدمتم مهربون من😍😍😍

ممنون از اطلاعاتت نیلو جونم.. پس خودمم میخورم توکل به خدا.. ی دنیا خوشی نصیبت بشه عزیزم🌺 انشاالله ت ...

توروخدا برام دعا کنین نمیدونم چرا اینجوری سخت شده همه چی واسم

دوباره رفتم تهران دنبال کارای آزمایشات جنینام هزینه ها بالاست ۶۰ ۷۰ میلیون پول لازم دارم

خدایا یا الله تو رو به بزرگیت قسم بذار منم لذت مادرشدن رو تجربه کنم

بخدا از شدت فشار عصبی هر بار میرم میام تا یه هفته کتف و شونه و گردنم خشک میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
🤣🤣🤣خب از این به بعد هرکی رو خواستی صدا بزنی به من بگو من در خدمتم مهربون من😍😍😍

خدمت از ماست فدات شم.. چشم گلی ممنون از محبتت😘⚘