2777
2789
توکل به خدا عزیزم. انشاالله 🤲 گلم سعی کن زود حموم نری.. آره منم زیر کمرم بالش میزارن.. منی هم فقط ...

یه ساعت دراز کشیدن کافی نیست؟؟؟ تو چقدر صبر میکنی؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه ها تو ی تاپیک دوستی نوشته بود برای بارداری

اول ی حلوا درست کنید و ۱۲ بار سوره مزمل بخونید و هم به مواد اولیش و هم خود حلوا فوت کنید بعد قبل از اقدام ی قاشق هم خودتون هم همسرتون ازش بخوره بعد بره واسه اقدام انشاالله که نتیجه میگیره البته به توکل و توسل به خدا و معصومین علیهم السلام. 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه ساعت دراز کشیدن کافی نیست؟؟؟ تو چقدر صبر میکنی؟

منظورم دراز کشیدن نبود کلا سعی کن دیرتر حموم کنی. من یک ربع الی بیست دقیقه بالش زیر کمرم. بعد عادی میخوابم و صبح برای نماز میرم حموم.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
منظورم دراز کشیدن نبود کلا سعی کن دیرتر حموم کنی. من یک ربع الی بیست دقیقه بالش زیر کمرم. بعد عادی م ...

اها منظورت حمام کردنه اگه اخر شب باشه اقداممون اره منم میذارم صبح میرم از جامم بلند نمیشم اما یه روزایی میوفته قبل شام دیگه اونوقت مجبوری پا شی به کارات برسی😅 مرسی مهربان جان از این به بعد زود نمیرم حموم👌🏼👌🏼👌🏼

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

[QUOTE=172360337]@هدانا ‍  عزیزم توی یه تایپیک زدن امپول انوکسا رو توضیح دادی.که هم کبود نشه و هم درد نداشته با ...[/QUOTE قربونت.  چه خوب خداروشکررر. انشالله سلامت باشن عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هستی واقعا دوران خوبی بود تو اوج صمیمت و محبت بودن بچه ها ، خیلیا دلشون شاد،شد انشالله بقیه و همه ما ...

عزیز دلم زهرا جان از ته دل از خدا میخام بزودی زود ارسامتو بغل  کنی

همچنین همه مادران منتظر تاپیک. نی نیشونو به سلامت بغل بگیرن 

آمیییییین

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
@هدانا ‍  عزیزم توی یه تایپیک زدن امپول انوکسا رو توضیح دادی.که هم کبود نشه و هم درد نداشته با ...

سلام عزیزم خوبی. .من الان دارم امپول هپاذین روزی یکی میزنم. میشه توضیح بدی چجوری کبود نشه و درد نداشته باشه 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 

سلام عزیزای دلم خووبید. .الهی که بحق علی و اولادش خدا دلمون شاد کنه. .امشب یه سردردی کشیدم که نگو. .بارداری پسرم همین ها رو کشیدم. الان سر دخترم هزار بار بدتر دارم ـسردرد میکشم ..اینقدر که به شوهرم گفتم سرم بین دوتا دستاش محکم فشار بده. گریه کردم خدایا از آبان پارسال من دارم این سختی ها رو میکشم. خدایا کمکمون کن تورو به عظمتت به بزرگی خودت

واقعا درد و دل هاتون میخونم از ته قلبم آتیش میگیرم. و از خدا میخام ازمایش بارداری همتون مثبت بشه یه مثبتی که یک عمر طولانی از بودن اش لذت ببرید 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
سلام عزیزای دلم خووبید. .الهی که بحق علی و اولادش خدا دلمون شاد کنه. .امشب یه سردردی کشیدم که نگو. . ...

سلام فرزانه جونم.. عزیزم دستت با گلاب تَر کن و پیشونیت و شقیقه هات ماساژ بده یا بگو همسرت این کار انجام بده. انشاالله که بهتر میشی.

ممنون از دعای خوشگلت انشاالله 🤲 مراقب خودت نفس جان باش💝😘

عزیز دلم زهرا جان از ته دل از خدا میخام بزودی زود ارسامتو بغل  کنی همچنین همه مادران منت ...

قربونت برم صدیقه مهربونم خدا گل پسرای نازت حفظ کنه برات ❤ انشالله انشالله خدا به ههمون دل شاد بده غم کافیه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام بچه ها من الان هفته 24بارداریم دکتر سنو گف یکم اب دورش زیاده 

بارداری قبلیم هم اب دورش زیاد بود خیلی استرس دارم بنظرتون چیکار کنم؟مایعات زیاد مصرف نکنم کافیه؟

ماما گفته بود دوهفته شکمت از سن بارداریت بیشتره ولی متخصص زنان گف مشکلی نیس منم چون دیگه ب حرف کسی اعتماد نداشتم رفتم سنو دادم ک گف اب دورش زیاده 

الان دیگه ب دکترا هم دیگه اعتماد ندارم 

سلام، منم ی تجربه سقط دارم و الانم ی چند ماهی میگذره ازش فقط کلا استرس گرفتم راجع بهش

همسرم میگه بازم صبر کنیم یکم حال روحیمون بهتر بشه خودمم دوس دارما ولی 😭

{فروا الی الله}  به سوی خدا فرار کنید🙂💖 من کلا احساسی میشم غلط املاییم توی تایپ میره بالا، بهم گیر ندین😁
سلام، منم ی تجربه سقط دارم و الانم ی چند ماهی میگذره ازش فقط کلا استرس گرفتم راجع بهش همسرم میگه با ...

عزیزم الهی که به زودی جای خالیش پر بشه

چند هفته بودی چی شد سقط شد

اگه دوس داری بگو

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم الهی که به زودی جای خالیش پر بشه چند هفته بودی چی شد سقط شد اگه دوس داری بگو

ممنون، همون اوایلش، خیلی زود بود با ی خونریزی ساده شروع شد و بعد از7، 8 ساعت درد  وحشتناک سقط شد 

البته2روز بعد از بدنم خارج شد ولی عوارض روحی بدی داشت

عوارض جسمی هم ک نگم، اما خب دلمم میخواد زودتر اقدام کنم ولی ترس سقط دوباره نمیذاره

{فروا الی الله}  به سوی خدا فرار کنید🙂💖 من کلا احساسی میشم غلط املاییم توی تایپ میره بالا، بهم گیر ندین😁