2777
2789
https://chat.whatsapp.com/KMUhRqyqwZNB8ljbcebDdk بچه ها این لینک چله زیارت عاشورا ست

@saiare   @nilooo68    بچه ها من اسمم رو نوشتم تو این گروه چهار نفر مونده بیاین شما هم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@saiare   @nilooo68    بچه ها من اسمم رو نوشتم تو این گروه چهار نفر مونده ب ...

هستی جون من واتساپ ندارم

نمیشه اسمم بنویسی؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ممنون عزیزم 

مهربان جان اسمت رو نوشتم نفر ۳۹ هستی و کروه هم تکمیل شد هر وقت شروع شد بهت میگم تو هم هر روز یه جور بهم برسون بگو که خوندی اونجا اعلام کنم

مهربان جان اسمت رو نوشتم نفر ۳۹ هستی و کروه هم تکمیل شد هر وقت شروع شد بهت میگم تو هم هر روز یه جور ...

ی دنیا ممنون عزیزم. چشم حتما. انشاالله حاجت روا بشی گلم💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الان دارم از تهران میام  رفتم مرکز مام اونا این آزمایش رو دارن ۵ تا جنین رو بخوان بررسی کنن ۴۳ ...

سلام عزیزم ۴۳ میلیون از اول پروسه آی وی اف تا انتها؟؟؟ یا واسه بخشی از پروسه؟

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

نه عزیزم من پانکچر شدم و جنین دارم

این هزینه بیشترش برای pgd سلامت جنین هست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

میکرو رو انجام دادم و حدود بیست میلیون دادم و جنین دارم الان

فقط بایدآزمایش بشن و انتقال بدم

این آزمایش رو همه نباید انجام بدن ما مشکل داریم باید انجام بدیم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم پسرم رو سال96 از دست دادم دکتر زمان زایمان اشتباه محاسبه کرد 8ماهگی به دنیا آورد 16روز داخل دستگ ...

سلام عزیزم متاسفم

بعدش باردار نشدی؟

میکرو رو انجام دادم و حدود بیست میلیون دادم و جنین دارم الان فقط بایدآزمایش بشن و انتقال بدم ای ...

ممنون از توضیح کاملت ❤️انشالله که دلت زود شاد شه

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️