💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه ها باور کنین همه علائم بارداریو دارم منم فقط دعا کنین پریود نشم😭 خیلی ها بودن تو گروهمون حتی دو روز بعد موعدشونم بی بی چکشون منفی بود ولی آزمایش خونشون مثبت دلمو به این خوش کردم... من این ماه خیلی تلاشمو کردم فقط خدا میدونه
خداجونم به هر زنی که آرزوی بچه داره ؛به مادرای داغدار این لحظه خوبو نصیب کن.
سیاره جون.هستی جون.نیلو جون.ملیحه عزیزم.سپیده نازنین.تینا.مهوش.سمیه.مهربانو.ماهور.اعظم.الهام .سونیا.مینا.رویا .مرضیه جون.زهرا جون.سمیرا و ثریا جون و هر کسی که ارزوی بچه داره.
دیروز عصر که از خواب بیدار شدم ببخشا انگار اب دهنم ریخته بود بالش.افزایش بزاق .توی این سه روز دفعات ادرارم یک دوتا بیشتر شده بود از قبل.سینمم کمی حس میکردم تیر میکشه.خففففففیف.دوغ هوس کردم دوروز پیش.خون دماغ شدم.کمر دردم بیشتر بود.جوری که پشت صندلی پا میشدم چند قدم میزدم.
دیروز عصر که از خواب بیدار شدم ببخشا انگار اب دهنم ریخته بود بالش.افزایش بزاق .توی این سه روز دفعات ...
مریم جون چه خوبمیشد منم این ماه باردار میشدم چون منو تو سری پیش دقیقا با هم باردار شده بودیم و خیلی جالب بود که تقریبا تو یه روز و تو هفته ۳۰ دخترامونو از دست دادیم... خدایا دیگه امتحانمون نکن