2777
2789
ایجااااااان دختر مبارکه خوش خبر باشی شایدم دو قلو باشه🥰🥰🥰🥰 عزیزم برا منم دعا کن 

چشم.الهی به حق این شبای عزیز به حق ایام فاطمیه زهرا به حق باب الحوایج یه نی نی بیاد توی دلت.عزیزم انشالله خدا به هممون کمک کنه.

😉

خدایا شکرت حس میکنم دخترت برگشته مریم جون😍 کلی مراقب خودت باش این دفعه

چن روز شوهرم خواب دیده پسره.یعنی میشه دخترم برگرده؟

خدایا به هر کی ارزوی بچه داره به این مادرهای داغدار کمک کن که توی همین روزا مادر بشن.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سن پریودیت چقدره؟ تا ۹هفته جا داره واسه تشکیل قلب مگر اینکه رشد متوقف شده باشه

ن رشدش متوقف نشده بود عزیزم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
الهی که خدا کوچولوتو بهت ببخشه  یا حضرت زهرا خودت به هممون کمک کن

ممنونم عزیزم الهی آمین

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
انشالله به حق موسی بن جعفر حاجت روا بشی

مرسی گلم ممنون از دعای خوبت

چشم.الهی به حق این شبای عزیز به حق ایام فاطمیه زهرا به حق باب الحوایج یه نی نی بیاد توی دلت.عزیزم ان ...

قربونت برم ممنونم

انشالله

قسمت همه باشه قسمت منم بشه به زودی

خیلی خیلی مراقب خودت باش 

به خودت استرس وارد نکن

تحت نظر پزشک خوب باش

الهی که به دل خوش بغل کنی پاره تنت رو عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ن رشدش متوقف نشده بود عزیزم

عزیزم امیدت به خدا باشه 

مطمئنم میری و قلب کوچولوشو میبینی❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم امیدت به خدا باشه  مطمئنم میری و قلب کوچولوشو میبینی❤❤❤❤

انشالله، از ته دلم از خدا میخام انشالله همین ماه ی نینی سالم بیاد تو دلت بحق فاطمه زهرا

انشالله، از ته دلم از خدا میخام انشالله همین ماه ی نینی سالم بیاد تو دلت بحق فاطمه زهرا

قربون دل مهربونت

من طبیعی نمیتونم شایدم بشه

دفعه پیش با آی وی اف حامله شدم که فهمیدم بچه م مریضه رفتم سقطش کردم

الانم باااید آی وی اف کنم که اینبار آزمایش کنن و جنین سالم برام انتقال بدن

باید برم تهران

دعا کن برام همه چی خوب پیش بره و تا عید مادر بشم و بچه م صحیح و سالم باشه

قربون دل مهربونت من طبیعی نمیتونم شایدم بشه دفعه پیش با آی وی اف حامله شدم که فهمیدم بچه م مریضه ر ...

انشالله عزیزم ناامید نباش من الان پنجمین بارداریمه یکی از اقواممون بعده ۴ بار ای وی اف حامله شد انشالله شما تو همین امسال مامان بشی و خدا ی بچه سالم بهت بده

مریم جون نیومده تاپیک؟؟؟ مثل اینکه بارداره😍😍😍 خبرا به گوشم رسید خودش نیست

راست میگی هستی جون؟؟؟ 😍😍

یا فاطمه ی زهرا راست باشه🙏🙏🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام اره هستی  بی بی چک هاله انداخته. امروز خون دماغ شدم.یعنی دست زدم دماغم زود خونریزی کرد. ...

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😍🙏🙏

تبریک میگم مریم جون...نمیدونی چقدر خوشحال شدم و دارم اشک میریزم 😭 انشاالله سالم و سلامت بیاد بغلت و شاهد سعادتش باشی⚘⚘⚘😍😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
انشالله عزیزم ناامید نباش من الان پنجمین بارداریمه یکی از اقواممون بعده ۴ بار ای وی اف حامله شد انشا ...

انشالله عزیزم

ممنونم

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😍🙏🙏 تبریک میگم مریم جون...نمیدونی چقدر خوشحال شدم و دارم اشک میر ...

انشالله نوبت شماهم میرسی.چون قلب مهربونی داری.ولی باید تلاشتو کنی.

همتتو کنی و خداهم کمکت کنه.

😉