2777
2789
چن روز شوهرم خواب دیده پسره.یعنی میشه دخترم برگرده؟ خدایا به هر کی ارزوی بچه داره به این مادرهای دا ...

انشاالله هر چی که هست سالم و سلامت باشه 

برای من دعا کن عزیزم 🙏

واسه هستی هم دعا کن که انشاالله جمعه با خبرای خوش بیاد😍

واسه همه دوستان دل شکسته دعا کن که دوباره این حس تجربه کنن 

الهی که بارداری راحتی سپری کنی به حق بی بی زینب

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

این دوره ۴ بار رفتم تهران.فک کن فاصله تا تهران ۵ ساعته.

ولی چون از دکترم راضی بودم دکتر رو عوض نکردم.اینجا هم ای یو ای بود.ولی اعتنا نکردم.خدا خیلی کمک کرد.به وضوح دیدم.معجزه بود ...

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله نوبت شماهم میرسی.چون قلب مهربونی داری.ولی باید تلاشتو کنی. همتتو کنی و خداهم کمکت کنه.

انشاالله گلم

خیلی مراقب خودت باش و به چیزای خوب فکر کن

واسه این دوستمونم که اسم کاربریش عشقهشوهرم دعا کن که انشاالله اونم با خبرای خوب بیاد و دلش شاد شه⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باور کنین همه علائم بارداریو دارم منم فقط دعا کنین پریود نشم😭 خیلی ها بودن تو گروهمون حتی دو روز بعد موعدشونم بی بی چکشون منفی بود ولی آزمایش خونشون مثبت دلمو به این خوش کردم... من این ماه خیلی تلاشمو کردم فقط خدا میدونه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

انشالله 

خداجونم به هر زنی که آرزوی بچه داره ؛به مادرای داغدار این لحظه خوبو نصیب کن.

سیاره جون.هستی جون.نیلو جون.ملیحه عزیزم.سپیده نازنین.تینا.مهوش.سمیه.مهربانو.ماهور.اعظم.الهام .سونیا.مینا.رویا .مرضیه جون.زهرا جون.سمیرا و ثریا جون و هر کسی که ارزوی بچه داره.

خدایا خودت کریمی.

این روز قشنگو به همشون قسمت کن.

😉

انشالله  خداجونم به هر زنی که آرزوی بچه داره ؛به مادرای داغدار این لحظه خوبو نصیب کن. سیاره ج ...

عزیز دلم انشاالله خدا این دفعه قسمت میکنه صورت ماه بچتو ببینی و سالم بغلش بگیری

مریم جون الان علائمات چیا هستن؟

دیروز عصر که از خواب بیدار شدم ببخشا انگار اب دهنم ریخته بود بالش.افزایش بزاق .توی این سه روز دفعات ادرارم یک دوتا بیشتر شده بود از قبل.سینمم کمی حس میکردم تیر میکشه.خففففففیف.دوغ هوس کردم دوروز پیش.خون دماغ شدم.کمر دردم بیشتر بود.جوری که پشت صندلی پا میشدم چند قدم میزدم.

😉

دیروز عصر که از خواب بیدار شدم ببخشا انگار اب دهنم ریخته بود بالش.افزایش بزاق .توی این سه روز دفعات ...

مریم جون چه خوب‌میشد منم این ماه باردار میشدم چون منو تو سری پیش دقیقا با هم باردار شده بودیم و خیلی جالب بود که تقریبا تو یه روز و تو هفته ۳۰ دخترامونو از دست دادیم... خدایا دیگه امتحانمون نکن