2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای عزیزم خدا رو شکررررر انشاالله که خدا حافظش باشه و سالم بذاره بغلت... برامون دعا کن عزیزم منم ...

عزیزم این ماه فولیکول چی داشتی؟

من یکی ۱۸ و یکی ۲۰ دارم.فردا میرم ای یو ای

😉

خانوما صبحتون بخیر من امروز بیبی چکم مثبت شد از خدا خواستم همه ی شما که باهم درد مشترک دارم این خوشح ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر الحمدالله مراقب خودت و نی نی ت باشه الهی به حق مادر سادات سالم و سلامت بیاد تو بغلت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
عزیزم این ماه فولیکول چی داشتی؟ من یکی ۱۸ و یکی ۲۰ دارم.فردا میرم ای یو ای

روز ۱۲ سیکلم چهار تا داشتم ۲۰،۱۸،۱۵،۱۵ 

به سلامتی عزیزم انشاالله که همین بار اول نتیجه میگیری

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام نازنین مبارکت باشع عزیزم. .انشالله یه بارداری عالی تجربه کنی. .انشالله بحق پنج تن آل عبا .هستی ...

قربونت برم فرزانه جون برامون دعا کنین عزیز دلم😘😘❤️❤️

بعد امپول دل درد ریزی داشی؟

مریم جون دقیقا ۳۶ ساعت بعد آمپول دل درد و کمر درد و پهلو درد شدید گرفتم یه چند ساعتی بعد یهو خودش قطع شد... من ماه پیشم روز تخمک گذاریم همین دردا رو داشتم... بعد زایمان کلا انگار سیستم بدنم تغییر کرده روزای تخمک گذاریم تابلوعه به خاطر این دردا

خانوما صبحتون بخیر من امروز بیبی چکم مثبت شد از خدا خواستم همه ی شما که باهم درد مشترک دارم این خوشح ...

مبارکه ان شاءالله به سلامتی زایمان میکنی

منم پارسال این موقع اقدام بودم الان شب یلدا دخترم کنارمه خداروشکر

سال دیگه این موقع یلدات با بچه ات جشن میگیری و مرهمی میشه بر غم و غصه هات 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
ممنونم بابت تبریکاتون ایشالله نصیب همتون شه قربونت برم 

خداروشکران شاءالله به سلامتی بغلش بگیری.😍😍😍😍😍

ازخدامیخوام ازاین شادی هابه همه ی مامان های مهربون بده .که بنا به مهربونیش وصبرما،حتما میده.ان شاءالله 😇😇😇😇😇

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلام نازنین مبارکت باشع عزیزم. .انشالله یه بارداری عالی تجربه کنی. .انشالله بحق پنج تن آل عبا .هستی ...

سلام خانمی شماباغربالگری چکارکردین تموم شدان شاءالله

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلام خانمی شماباغربالگری چکارکردین تموم شدان شاءالله

منم غربالگری انجام دادم..آزمایشام یکم ریسک داشت. .دکترم تشخیص دادن سونو آنومالی جایی معتبر انجام بدم. .انشالله دعام کنید هفته دیگه میرمـبا خبرای خوش بیام

انشالله دل هممون خوش باشه بحق مادر سادات