2777
2789
من که تا اخر عمرم قدر بچه رو میدونم کاش بشه خدا دوباره منو لایق بدونه

انشالله مامان میشی گلم ❣❣

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما دفعه بعد که باردار شدی هپارین یا انوکسا زدی؟ا اس ا که پایه اصلی هس

هپارین و انوکسا نه نداد دکترم فقط اسپرین خوردم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
عزیزم واقعا من با گریه میخوابم با گریه بیدار میشم خدا دخترتو حفظ کنه منم پسرمو از دست دادم واقعا میخ ...

من خیلی گریه میکردم تو خیابون یهو بغضم میترکید تو پارک تو ماشین هر دقیقه از چشمم اشک می اومد حتی تو بارداری هم همونجور بودم که هربار از بس تو مطب گریه میکردم دکتر نامه داد برا روانپزشک 

من از روز اول در اتاقش باز بود فقط لباساش تو کیف جمع کردن گذاشتن تو تخت و پارچه کشیدن روش تا روزی که برا دخترم خواستم بچینم پارچه همونجور رو وسایل بود

من فقط لباس دخترونه خریدم بقیه وسیله هاش چون رنگ سبز خیلی کم رنگ بود برا دختر هم میشد استفاده کرد

ان شاءالله به زودی بیای و خبر بارداریت اعلام کنی  

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
من خیلی گریه میکردم تو خیابون یهو بغضم میترکید تو پارک تو ماشین هر دقیقه از چشمم اشک می اومد حتی تو ...

عزیز دلم انشالله آرمین هم برگرده پیش آیدا جون چه اسم های قشنگی خدا آیدارو حفظ کنه برات همیشه سلامت باشی ❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
@saiare   سلام عزیزم خوبی؟؟؟ بیا یه خبر از خودت بده

سلام خانم گل...خبری نیست فعلا دو روز مونده به موعدم.. از سر کنجکاوی و عجله اون تست با وایتکس دیروز و امروز انجام دادم.. کف کرد ی کم امیدوار شدم حالا نمیدونم درست یا نه!!😂😂

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
من خیلی گریه میکردم تو خیابون یهو بغضم میترکید تو پارک تو ماشین هر دقیقه از چشمم اشک می اومد حتی تو ...

الهی که به حق بی‌بی زینب از این به بعد روزگارت بهترین باشه و ایامتون به کام😍😍⚘

خدا دختر نازت برات حفظ کنه و شاهد سلامتی و بزرگ شدنش باشی نازنین...واسه ما هم دعا کن 😘😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام خانم گل...خبری نیست فعلا دو روز مونده به موعدم.. از سر کنجکاوی و عجله اون تست با وایتکس دیروز و ...

انشاالله که خیره دو روز دیگه میای خبر خوش میدی بهمون عزیزم😍

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم واقعا من با گریه میخوابم با گریه بیدار میشم خدا دخترتو حفظ کنه منم پسرمو از دست دادم واقعا میخ ...

عزیزم انشاالله که صلاح خدا با خواستت یکی باشه..درکت میکنم و از خدا اول آرامش و سلامتی برات آرزو میکنم بعد هم اگر صلاح بود ی پسر سالم و صالح و خوشگل و باهوش و تپل مپل🤲😍😍

هنوز نرفتی اقدام گلم؟

انشاالله که خیره دو روز دیگه میای خبر خوش میدی بهمون عزیزم😍

فدات نازنین..توکل به خدا..به نظرت کی بی بی بزارم؟

الان معلوم میشه؟ 

عزیزم انشاالله که صلاح خدا با خواستت یکی باشه..درکت میکنم و از خدا اول آرامش و سلامتی برات آرزو میکن ...

ممنونم عزیز دلم همچنین واسه شما ❤️از ماه بعد ببینیم خدا چی میخواد

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
زودتر از موعدت نذار عزیزم دو سه روز دیگه بذار

باشه دوستم. هستی جون دعا کن صلاح خدا با خواستم یکی باشه😔🙏

خودت در چه حالی؟ چند پری هستی؟ فرزانه جون و تو دلیش خوبن؟