2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خدا این ماه همه منتظرا اگه براشون خیره بیایم بگیم ازمایشمون مثبت شده 

آمین🙏🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام صبح بخیر ان شاء الله که به حق مادر امام زمان هرکدوم از بچه ها رفتن اقدام خدا یه نی نی سالم و صا ...

سلام عزیزم . خوبی ؟؟؟ 

گل پسرت خوبه؟؟؟

در چ حالین ؟؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام عزیزم . خوبی ؟؟؟  گل پسرت خوبه؟؟؟ در چ حالین ؟؟

سلام عزیزم صبح بخیر خدا رو شکر خوبیم الان داره بارون میاد خودت خوبی پسر گلت خوبه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام دوستان تروخدا هرکس میدونه جواب بده من دورهای پریودیم ۲۴روزه اس هر ۲۴روز میشم بنظرتون چندمین روز ...

عزیزم دهم یازدهم برو

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
مریم جان چه خبر عزیزم؟؟؟

ازمایشم منفی بود.یک هفته عقب انداختم.

فردا میرم دکتر دارو بگیرم پریود شم

دولیوان زعفران غلیظ خوردم.فایده نداشت.الانم چای کوهی بخورم.

فردا برم شرایط ای یو ای رو بپرسم.

😉

مریم جان چه خبر عزیزم؟؟؟

چون شرایطمون عین هم بود برام مهمی.

دوس دارم حامله بشی و برام امیدی

بعضی وقتا از حامله شدن و تلاش برای حامله شدم مایوس میشم.ولی وقتی میشنوم اینجا حامله شدن بچه ها به اینده امیدوار میشم

😉

چون شرایطمون عین هم بود برام مهمی. دوس دارم حامله بشی و برام امیدی بعضی وقتا از حامله شدن و تلاش ب ...

عزیزم دعام کن خدا دلمو شاد کنه تو هم تلاشتو بکن دلیلی نداره ناامید شی گلم یه بار باردار شدی بازم میشی چند بارررر فقط باید صبر داشته باشیم چاره دیگه ای نداریم مریم جون...خدا رو شکر از وقتی اقدام رو شروع کردم حالم خیلی بهتره

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم دعام کن خدا دلمو شاد کنه تو هم تلاشتو بکن دلیلی نداره ناامید شی گلم یه بار باردار شدی بازم میش ...

عزیزم

همش میگم خاک بر سرم

مگه اون قبلی رو تونستم نگه دارم

بی خبر و خوش خیال بودم

همش میگم سر ندونم کاری خودم بچه رو تباه کردم

گاهی خودمو مقصر میدونم

اون باعثه میگم اونو تباه کردم که دوباره اقدام کنم که چی

من گناهکارم

😉