2777
2789
خیلی عالیه سایز فولیکول خوبی داشتی منم بعد ۵ روز عقب انداختن هنو پ نشدم هفته بعد برم دکتر بخدا د ...

شروین جان چند وقت از موعدت میگذره؟

بارداری قبلی طبیعی بود؟ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
توکل بر خدا...انشاالله که بارداری🙏🙏🙏😍چندم سیکل رفتی سونو؟  منم امروز ۱۷ سیکلم منتظرم ببینم ...

قربونت برم توکل بر خدا هرچی اون بخواد... عزیزم من ۱۴ سیکل رفتم تو هم تا روز ۲۰ سیکلت اقدامتو ادامه بده گلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو هزار مرتبه شکر😍 انشاالله دوران بارداری راحتی رو سپری کنی و نی‌نی سالم و سلامت بیاد بغلت ⚘⚘⚘ ...

فدات عزیزم انشالله تو و همه مامانای منتظر این سایت هرچی از خدا میخواین بهتون بده مخصوصا ی نی نی ناز سالم و صالح 

سلام نازنین. دلت آروم گلم. خدا رو شکر که خدا هدیش بهت داد انشاالله نگاه مهربون خدا سایه سار زندگیتون ...

فدات بشم عزیزم مرسی 

بله خدارو شکر 🥰🥰الهی آمیین مرسی از دعای قشنگت دوست مهربوونم 🙏🙏❤❤

انشالله تک تک تون مثل من و بقیه مامانایی ک دلشون شاد شده ب زودی زود کنجد کوچولو بیاد تو دلتون ❤❤❤❤❤❤

من همیشه یادتون میکنم چون روزهای خیلی سختی رو گذراندم . بخاطر همین با اینکه نمیشناسمتون ولی با تمام وجودم درکتون میکنم .  

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
پنج روز میگذره قبلی ای یو ای بودم

عزیزم تا یک هفته صبر کن و خوراکی‌های قاعده آور نخور. انشاالله که بارداری🤲 اگر هم نبودی نا امید نباش و مطمئن باش که به صلاح بوده. 😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
فدات بشم عزیزم مرسی  بله خدارو شکر 🥰🥰الهی آمیین مرسی از دعای قشنگت دوست مهربوونم 🙏🙏❤❤ انش ...

عزیزی😍😍انشاالله که هر چی پیش میاد خیر باش😊⚘

سلام صبح بخیر ان شاء الله که به حق مادر امام زمان هرکدوم از بچه ها رفتن اقدام خدا یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلشون و به سلامتی بغلش کنن و دامن همگی سبز بشه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام صبح بخیر ان شاء الله که به حق مادر امام زمان هرکدوم از بچه ها رفتن اقدام خدا یه نی نی سالم و صا ...

ممنونم عزیزم بابت انرژی خوبی که میدی خدا سایتونو از سر گل پسرت کم نکنه گلم☺️🥰😍

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام صبح بخیر ان شاء الله که به حق مادر امام زمان هرکدوم از بچه ها رفتن اقدام خدا یه نی نی سالم و صا ...

سلام نازنین. ممنون بابت دعای قشنگت😍

انشاالله شما هم سالیان سال کنار عزیزانت و گل نازت در صحت و سلامت زندگی کنی و ثانیه به ثانیه زندگیت لبریز باشه از نگاه مهربون خدا🤲🤲⚘