2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان بارداری؟؟؟ بعد چند ماه اقدام کردی و باردار شدی؟؟؟

اره باردارم عزیزم

بعد ی سال باردار شدم البته بخاطر ترس استرس دوسه ماه اقدام داشتم ولی باردار نشدم ماه چهارم باردار شدم 

الان 18هفتمه

ممنون ان شاالله دامن تک تکتون سبزشه توروخدا توروبه دل شکستتون برام دعاکنید اینباربچه موسالم تو بغلم ...

مبارک باشه

چه حالی میده چک بی بی مثبت بشه

بعد یک سال خدا بهت عوضشو داد.

انشالله ایندفعه با شادی بغلش کنی

خدا به هر کی ارزوی بچه رو داره قسمت کنه انشالله

بخصوص مادرهای داغدیده

بخصوص مادرهایی که قلبشون اینجوری شکست.

الهی امین 

😉

اره باردارم عزیزم بعد ی سال باردار شدم البته بخاطر ترس استرس دوسه ماه اقدام داشتم ولی باردار نشدم م ...

ای جونم یادم نیس تجربه قبلیت چطور بوده ولی این دفعه خدا سالم بذاره بغلت نی نی رو‌ و دست پر از بیمارستان مرخص شی❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سونو رفتی سایز فولیکولت چند بود؟

اره عزیزم روز ۱۴ سایزش ۱۹ بود دیگه دکتر گفت طبیعی خیلی خوب بزرگ شده خودش ازاد میشه برو اگه باردار نشدی از ماه بعد دارو میدم بهت

اره عزیزم روز ۱۴ سایزش ۱۹ بود دیگه دکتر گفت طبیعی خیلی خوب بزرگ شده خودش ازاد میشه برو اگه باردار نش ...

خیلی عالیه

سایز فولیکول خوبی داشتی

منم بعد ۵ روز عقب انداختن هنو پ نشدم

هفته بعد برم دکتر

بخدا دیگه حوصله نداشتم بخاطر این یه مورد برم دکتر

اینم کم بود که اضافه شد

پریروز چک بیبی منفی بود

😉

خیلی عالیه سایز فولیکول خوبی داشتی منم بعد ۵ روز عقب انداختن هنو پ نشدم هفته بعد برم دکتر بخدا د ...

عزیزم تو اقدام پری اینور اونور میشه بهش فکر نکن که بیاد منم احتمالا ۱۲ این ماه بشم کاش نشم☹️☹️☹️ تو هم باز بی بی بذار بعضی موقع ها لقاح دیر میشه یه هفته بعد موعد بی بی نشون میده دوستمون فرزانه هم بی بی هاش منفی میشد یه هفته بعد موعد بی بی مثبت شد فعلا چیزای قاعده اور نخور تا مطمئن نشدی

ممنون مهربونم هرچی خیره بشه الهی این ماه جفتمون خبر بارداریمونو بدیم 

انشاالله 🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیزم یه هفته مونده به موعدم هرچی خدا بخواد اون میشه گلم.اره هم از کیت استفاده کردم هم وسط سیکل ...

توکل بر خدا...انشاالله که بارداری🙏🙏🙏😍چندم سیکل رفتی سونو؟ 

منم امروز ۱۷ سیکلم منتظرم ببینم به امید خدا چی پیش میاد. انشاالله که هر چی بشه خیر باشه و به صلاح.🤲🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ممنون گلم.الهی به حق امام رضا هرچی زودتر دامن خودتم سبزشه

فدای تو دوستم😘انشاالله شما هم دوران بارداری رو با آرامش و سلامتی سپری کنی و نی‌نی سالم و سلامت بیاد بغلت🤲🤲

مراقب خودت و فندوقت باش😘⚘⚘

اره باردارم عزیزم بعد ی سال باردار شدم البته بخاطر ترس استرس دوسه ماه اقدام داشتم ولی باردار نشدم م ...

خدا رو هزار مرتبه شکر😍 انشاالله دوران بارداری راحتی رو سپری کنی و نی‌نی سالم و سلامت بیاد بغلت ⚘⚘⚘

واسه ما هم دعا کن گلم. ما هم خیلی درد کشیدیم و دلمون شکسته😔