2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای قدیمی و جدید خوبین ؟  مامانای خوب چطورین ؟ نی نی ها خوبن ؟  کیا باردار شدن ج ...

سلام آذر جون.

خوبی عزیزم؟ از خودت چه خبر؟ تونستی آزمایشات رو انجام بدی و همسرت رو راضی به اقدام مجدد بکنی؟

متاسفانه من توی این مدت دوبار سقط توی هفته ۶ داشتم. و الان جلوگیری میکنم تا تمام آزمایشات انعقادی، ایمنی ، کاریوتایپ و هیستروسکوپی رو انجام بدم. البته ترومبوفیلی رو انجام دادم و انگار مشکل خاصی نبوده.

دکترم دو تا احتمال داده: یا مشکل هورمونی یا اتوایمنی سلولهای دیواره رحم! که باید برم واسه هیستروسکوپی و بیوپسی دیواره رحم. از بیمارستان زنان، بخش ناباروری، وقت گرفتم که واسه اواخر بهمن هست که برم واسه آزمایشات. دیگه کاری ازم بر نمیاد جز اینکه توکل به خدا کنم.

سلام دوستای قدیمی و جدید خوبین ؟  مامانای خوب چطورین ؟ نی نی ها خوبن ؟  کیا باردار شدن ج ...

من ازمایش انعقادی رو دادم که یه فاکتور پروتئین c بالا بود و بقیه نرمال. اما دکترم گفته یه فاکتور به تنهایی مشکلی نداره.

سه بار سقط توی هفته های ۸ و ۶ که یه بار کورتاژ شدم و دوبار طبیعی سقط شدند😔

عزیز دلم😔خدا دلت آروم کنه. با تمام وجود و از ته ته قلبم برات دعا میکنم که اینبار یه دوقلوی سالم و سلامت و صالح خدا با صلاح خودش بهت بده و این همه غم و ناراحتی خیلی زود برات جبران شه. همشه سر نماز دعات میکنم. 

خدایا تو رو قسم به پهلوی شکسته فاطمه زهرا دامن هممون به زودی سبز کنه خصوصا دوست گلم باران.

آمین آمین آمین یا رب العالمین 🙏🙏🙏😔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
باید انوکسا و هپارین و سرم بزنی

دکترم باید تشخیص بده. چون ترومبوفیلی نرمال بوده، فعلا هیچی نداده البته آسپرین ۱۰۰ داده ولی گفته با بارداری باید شروع به مصرف کنم نه قبلش.

من زیر نظر مرکز ناباروری هستم و فعلا اونها پیشنهاد هیستروسکوپی و بیوپسی رحم دادند. حالا سه ماه دیگه مرکز تخصصی بیمارستان زنان وقت دارم، باید برم ببینم نظر دکتر اونجا چیه.

مریم جون چه خبر؟ کی موعدته؟؟؟ امیدوارم بیای خبر خوش بدی بهمون😍

سلام هستی جون 

خیلی کلافه ام

فردا موعدمه

چک بی بی منفی شد

از طرفی راهها رو بخاطر کرونا بستن

باید برم استان پیش دکتر

ولی نمیتونم برم

شاید با ماشینهای راه برم.شاید هم بزارم ماه بعدی

میخواستم درمان رو شروع کنم.

هستی خیلی سخت شده تو شرایط کرونا اقدام 

خدا کنه طبیعی بشه

یا حداقل با دارو و درمان بزودی بشه

خیلی درگیرم

😉

سلام هستی جون  خیلی کلافه ام فردا موعدمه چک بی بی منفی شد از طرفی راهها رو بخاطر کرونا بستن ...

حالا یکم دیگه صبر کن زود زدی هنوز امیدی هست گلم تو شرایط‌کرونا همه چی سخت شده دیگه بارداری و بچه داری که هیچ

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
کدوم مرکز ناباروری؟ مشگل ناباروری هم داری؟

من ایران زندگی نمیکنم.

ذخیره تخمدانم پایینه و fsh ام بالاست، یعنی دچار یائسگی زودرس شدم. الان چندماهه که زیر نظر یه مرکز ناباروری ام. مراکز ناباروری هم اینجا برای همه کسانی است که مشکل بچه دار شدن به هر دلیلی دارند. چون آزمایشات تخصصی رو دکتر زنان حق انجام نداره و حتما باید به مراکز تخصصی رجوع کنیم.