2777
2789

خانوما من یه ماه بعد ۳۱ سال تمام میشم.

خیلی حس میکنم دیرم شده.

اولین بارداریم با شکست مواجه شدم.توی ۳۰ هفته ...

خیلی حس میکنم دیر شد برام.

خواهشا بیایید دلداریم بدیدددددددد...

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من یه ماه بعد ۳۱ سال تمام میشم. خیلی حس میکنم دیرم شده. اولین بارداریم با شکست مواجه شدم.تو ...

مریم جان این فکر رو نکن خودت میدونی خیلی ها هستن تو این سن تو هنوز به ازدواج فکر نمیکنن گلم اصلا دیر نیست تو بهترین سن هستی برای مامان شدن عزیزم امیدوارم خدا زود دلتو شاد کنه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
مریم جان این فکر رو نکن خودت میدونی خیلی ها هستن تو این سن تو هنوز به ازدواج فکر نمیکنن گلم اصل ...

ممنونم هستی جان

انشالله بعد اون اتفاق تلخی که با هم بودیم تقریبا هر چه زودتر دلمون با یه چک بی بی دو خطه شاد بشه

😉

ممنونم هستی جان انشالله بعد اون اتفاق تلخی که با هم بودیم تقریبا هر چه زودتر دلمون با یه چک بی بی د ...

انشاالله مریم جون خدا مهربونه نمیذاره بیشتر از اینا دلتنگ بچه هامون باشیم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
شوهرم راضی نمیشدمیگفت فعلانمیخوایم الان چندماهه اقدامم خیلی روحیه م داغونه خداهیچکیو با داغ اولاد ام ...

بیا عزیزم گروه دور هم باشیم همه ی ما داغ دیدیم و اقدامیم من یک ماهه پسرمو از دست دادم https://chat.whatsapp.com/FRalmGrsktB0dkwyB24SL6

خانوما من یه ماه بعد ۳۱ سال تمام میشم. خیلی حس میکنم دیرم شده. اولین بارداریم با شکست مواجه شدم.تو ...

سلام عزیزم همه چی رو بسپار دست خدا من تو سن 43 سالگی حامله شدم و الان یه پسر 3ماه دارم از خدا می خوام به حق مادر سادات یه نی نی سالم و صالح بزاره تو آغوشت 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
منم۱ساله که بچمو ازدست دادم۲۰روز داخل دستگاه بود خیلی حالم بده هنوزداغش برام تازهس توروخدابرام دعاکن ...

عزیزم خدا به اون دل داغ دیده ت صبر و آرامش بده و هرچه زودتر نی نی ناز بیاد تو دلت

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین