2777
2789
اره عزیزم زایمانم طبیعی بود ۲۰ مرداد همین سال😕

ایشالا زود باردار شی من از ماه پنجم اقدام کنم ؟سزارین بودم ولی دوماه بعد زایمان آزمایش خون دادم(کامل همه ویتامین های بدن) و سونوی شکم و لگن  نتیجه اوکی بود همه چی حتی کلسیم و آهنم به حد سابق برگشته بود من فقط از بخیه هام میترسم همش میگم نکنه شکمم پاره شه رحمم چیزیش شه یه بچم که ندارم دلم خوش باشه از یه طرفم ۳۳ سالمه پارسال اولین بار بچه خواستم اینجوری شد ۶ سال قبلش ازدواج کرده بودم ولی میگفتم ۳۲،۳۳ یکی میارم خوبه دیگه نمیدونستم اینجوری میشه 🥺

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
سلام دوستان من ساعت 3 بیدار شدم و پسرم شیر دادم و از ته دل برای هستی جون مهسا جون آرزو جون فرزانه جو ...

خدا پسرت رو بهت ببخشه عزيزم

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میخوام یه چیزی بگم بهتون .دیروز خبر شدم یکی از اقواممون ک ۴سال پیش پسر اولش ۲۳سالش بود ماشینش ...

بميرم براى دل اون مادر 😭😭😭

من هم خيلى وقتها بچه م رو واسطه مى كنم كه خدا ببخشدم اگه كوتاهى يا ناشكرى كردم 😔

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
ایشالا زود باردار شی من از ماه پنجم اقدام کنم ؟سزارین بودم ولی دوماه بعد زایمان آزمایش خون دادم(کامل ...

عزیزم اگه از لحاظ کلسیم و اهن و ویتامین اینا تامینی این خیلی خوبه ببین تو همین تاپیکم خیلی ها بودن سزارین بودن بعد چهار پنج ماه بعد عمل باردار شدن و خدا رو شکر مشکلی براشون پیش نیومده خودت بهتر میدونی که از لحاظ بدنی اوکی هستی یا نه هر وقت احساس کردی آماده ای اقدام کن گلم

منو تو با هم بودیم عزیزم من که خیلی علائم پریودی دارم ☹️ از دیشبم دردا هی میاد ول میکنه...کی بی بی م ...

عزیزم یکی از علائم بارداری قبل پریود همین دردای مشابه ب دردا پریودی هس من ک هیچ علائمی ندارم😑

عزیزم یکی از علائم بارداری قبل پریود همین دردای مشابه ب دردا پریودی هس من ک هیچ علائمی ندارم😑

سینه درد شدیدم دارم ولی خب همیشه تو مجردی هم از دو هفته قبل پری درد سینه داشتم...من میخوام چهارشنبه صبح بی بی بذارم

بی بی هی وسوسه میشم بزارم میگم نکنه هنوز زود باشه وسواس برم داره استرس بگیرم اینا این ۳روزم تحمل میکنم همون ۱۵بیبی میزنم ک ب امید خدا ایشالله ک باردار باشیم دوتامون

انشاالله عزیزم توکل بر خدا🙏🏼🙏🏼🙏🏼

من منتظرم شما بی بی تون مثبت شه ❤️❤️پیگیرم واقعا دعا میکنم براتون شمام دعا کنید منم با این حال روحی خیلی منتظر نمونم هروقت اقدام کردم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
سینه درد شدیدم دارم ولی خب همیشه تو مجردی هم از دو هفته قبل پری درد سینه داشتم...من میخوام چهارشنبه ...

ان شاء الله که به حق مادر پیامبرمون خانوم آمنه شما هم تو دلتون یه نی نی ناز باشه 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سینه درد شدیدم دارم ولی خب همیشه تو مجردی هم از دو هفته قبل پری درد سینه داشتم...من میخوام چهارشنبه ...

من پارسال قبل پریودم فهمیدم ک باردارم اخه تکرر ادرار زیاد بود نوک سینه هام میسوخت یه خورده لکه بینی هم داشتم ولی این ماه ک اقدام کردم هیچ کدوم اون علائم ندارم

من منتظرم شما بی بی تون مثبت شه ❤️❤️پیگیرم واقعا دعا میکنم براتون شمام دعا کنید منم با این حال ...

قربونت مهربونم انشاالله که همه به زودی دلامون شاد میشه خدا از حال دلامون خبر داره😔

من پارسال قبل پریودم فهمیدم ک باردارم اخه تکرر ادرار زیاد بود نوک سینه هام میسوخت یه خورده لکه بینی ...

میگن به علائما توجه نکنین چون هر دفعه یه جوره تغییر میکنه دیگه ببینیم خدا چی‌میخواد برامون