2777
2789
فدات شم بهترم ، هنوز بخیه ها اذیت دارن ولی بهترن. راستش منم خیلی وقته نیومده بودم تایپیک، دلم برا ه ...

فدات شم... مراقب خودت باش زودتر خوب شی... حال روحی منم شبیه خودته... دوهفته پیش به بدبختتی پیش ی دکتر نوبت گرفتم اماده هم شدم که برم باورت نمیشه موقع رفتن نشستم گریه کردن و نرفتم همه چی مثل ی فیلم از جلو چشمام گذشت... نباید اینجوری باشه ولی متاسفانه هست😔😔نمیتونم کتمان کنم که هنوز حالم خوب نیست میدونم اشتباهه و دارم زمان رو از دست میدم ولی چه کنم؟؟ اگر خدا کمکم کنه و اوضاع بهتر شد این ماه میرم ی چکاپ کامل میدم دیگه امید به خودش.. توهم عزیزم نزار مثل من بشی انشالله امادگی جسمی پیدا کردی شروع به اقدام کن... من الان از نظر فیزیکی در ظاهر هیچ مشکلی ندارم روحی به نظر خوب و در واقع وحشتناک بدم ولی هر چی میگذره میبینم دارم بدتر میشم و دارم به شوهرم هم ظلم میکنم دعا کنید خدا بهم قدرت و جسارت بده و پای رفتن پیدا کنم واسه این راه.. اولش خیلی عجول بودم و میخواستم زودتر باردار شم ولی هر چی گذشت توان و اشتیاقم تحلیل رفت و غم پسرم بیشتر شد.. دوستانی که پیامم رو میخونند برام دعا کنند تو هم آیجهان جونم دعام کن من که همیشه دعاتون میکنم 😘😘😘 انشالله بزودی دلت شاد بشه🌹🌹🌹🌹

فدات شم... مراقب خودت باش زودتر خوب شی... حال روحی منم شبیه خودته... دوهفته پیش به بدبختتی پیش ی دکت ...

ادینه جان

میشه بپرسم توی چند هفته و چرا ازدستش دادی؟چندسالتونه؟

منم اول خیلی مشتاق بودم پیگیر بارداری مجدد باشم ولی الان که فک میکنم ماه بعد باید برم دنبال دارو و دکتر و مسافت تهران و منت مرخصی کشیدنش از همممممه سختتره.

خدایا کمکم کن.

این حس رو همه تجربه کردید.همش یاد گذشته می افتیم.چرا این گذشته لعنتی دست از سرمون برنمیداره.چرا داغ بیشتر میشه.حالا که باید ماه اینده برم دنبالش پاهام کندترمیشه.پیش خودممیگم آخرش که چی؟؟؟؟

زندگیم خیلی سخت شده.زندگی خیلی خوبی داشتم.ولی بعد از ایناتفاق تلخ همش توی خونه درگیری فکری دارم.اونایی که حامله شدید آیا با بارداری مجدد حالتون خوب شد؟

من فک میکنم استرسها بیشترشده!دوستان 

اینطوری هم ادم تنها و بلاتکلیف هست.زمان رو از دست میده.سن بیشتر میشه.همون بسم الله بگم و دنبال ‌کارهای بارداری باشم.

اخه معلوم هم نیس که با اقدام مثبت بشه یا نه.

نمیدونم تاوان کدوم اشتباهمو پس دادم.

یعنی اون بچه هایی که در اثر مسمومیت از بین میرن مقصر مادر هست؟

من مقصر بودم؟

دوستان....خواهشن جواب بدید.میخونم همشونو.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادینه جان میشه بپرسم توی چند هفته و چرا ازدستش دادی؟چندسالتونه؟ منم اول خیلی مشتاق بودم پیگیر بارد ...

سلام عزیزم ... متاسفم که همدردیم.. عزیزم من پسرم پایان ۶ ماهگی بدون علت ایست قلبی کرد و طبیعی بدنیا اومد مثل تجربه همه شما خیلی زجر آور و تلخ بود اون روزها و همچنین یاد آوریش.. من ۳۸ سالمه ۱۱ ساله ازدواج کردم ... خودمون بچه نمیخواستیم تا عید ۹۸با ۵ ماه اقدام باردار شدم و شهریور از دستش دادم😔😔😔الان یکسال و ۲ ماه است گذشته ولی تو پیامم دیدی که حس و حالم چطوره... واقعا از یک طرف استرس سنم رو دارم از یک طرف مشکلات روحی که هنوزم باهاش درگیرم... اما من خواهرانه توصیه میکنم فوت وقت نکنیدو اقدام کنید  سخته خیلی سخته ولی هر چه زمان میگذره بدتر میشه ... همیشه سوال من هم بوده که با بارداری آیا حال ادم خوب میشه یا نه؟دوستان قدیمی من اینجا باردار شدن و بچه هاشونو بسلامتی بدنیا آوردن .. در زمان بارداری زیاد حالشون خوب نبود و گهگاه میومدن و یاد فرشته آسمونیشون میکردن  الان فکر کنم بهترن چون با بچه مشغولن ولی من نمیخوام برای فراموش کردن پسرم باردار شم... میخوام اونقدر پذیرش این موضوع برام بالا باشه که با وجود غم اولین بچم لیاقت مادری برای ی وجود دیگه رو دارم...احساس میکنم اینکه بخوام برای رفع غمم باردار شم در حق بچه ای که میخواد بیاد اجحاف میکنم . باید بتونیم با این مساله کنار بیاییم .. عزیزم مسمومیت بارداری تا جایی که میدونم ربطی به شما نداره و برای خیلی ها پیش میاد.. عذاب وجدان شما طبیعیه برای همه ماها بوده... قسمتی از روند عزاداریه... عزیزم این افکار رو از خودت دور کن و انشالله آماده شو برای اقدام... توکلت به خدا باشه 

سلام بچه ها خوبین منم پارسال بچه از دست دادم الان بعد از یک سال باز باردارم هفته ۵ خیلی میترسم باز ا ...

عزیزم نترس 

خدا بهت توفیق داده دوباره حامله شدی

چرا از دست دادی؟

چرا یکسال فاصله؟

هفته چند از دست دادی؟

😉

سلام عزیزم ... متاسفم که همدردیم.. عزیزم من پسرم پایان ۶ ماهگی بدون علت ایست قلبی کرد و طبیعی بدنیا ...

عزیزم چقد با مطالبت اروم گرفتم.

فوت وقت مساله اصلی منه.

از طرفی هم پذیرش اینکه دوباره باردار بشم و روزای سخت بارداری.حالا امکان داره باردار بشم یا نشم.اگا نشم هم ضربه محکم دیگه.پروسه بارداری یه پروسه طولانی نفس گیر و بلندمدت و استرس ناباروری.

ادینه شما هم باید اسپیرین و هپارین مصرف کنی؟

ایست قلبی بچه چیه که اکثرا درگیرن باهاش؟

خب برای من ایست نبوده.

جفت کنده شد و ....

عزیزم بیا بسم الله بگیم و باهم شروع کنیم.

منم مثل تو.مثل خیلی دیگه.هممون دلمون میگیره از این روزا

.

😉

فدات شم... مراقب خودت باش زودتر خوب شی... حال روحی منم شبیه خودته... دوهفته پیش به بدبختتی پیش ی دکت ...

عزیزم منم روحی داغونم ولی بقول شما زمان هم میگذره ادم بهت  نمیشه.الان برای من سه ماهی هست.ولی عمیقتر شده.اگررر تصمیم یه بچه بود ادم به خودش فرصت میداد.ولی من شاید دوتا تصمیم داشته باشم.اونوقت باید بفکرش باشم.حالا من قبلا میگفتم سه تا.

این بچه که رفت کمرم خم شد.

این غروبها چشام اشکه.نمیدونم چرا قلبم اروم نمیگیره.اگه توی فاز اقدام و دکتر بیفتم و محرک مصرف کنم شاید به اینده امیدوار شم.

😉

آیست قلبی بدونه دلیل  بعد از زایمان هم آزمایش دادم مشکل انعقادی نداشتم. فروردین ۶ ماه گذشته خواستم باردار ی اقدام کنم. کرونا اومد ترسیدم به اسرار شوهرم  اقدام کردم من صرع هم داشتم توی بارداری قبلی واقعن اذیت شدم بیشتر از این میسوختم چه. با وجود علایم صرع ۷ ماه طی کردم  

سلام بچه ها خوبین منم پارسال بچه از دست دادم الان بعد از یک سال باز باردارم هفته ۵ خیلی میترسم باز ا ...

مبارک باشه عزیزم مراقب خودت باش استرس رو از خودت دور کن سخت هستش ولی شدنیه 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
عزیزم چقد با مطالبت اروم گرفتم. فوت وقت مساله اصلی منه. از طرفی هم پذیرش اینکه دوباره باردار بشم و ...

فدات عزیزم

بله متاسفانه این ایست قلبی بدون دلیل هست که خیلی هم زیاد شده و هیچ جواب قانع کننده ای براش نیست... من آزمایش ایمنی و انعقادیم مشکل نداشت ولی اون اوایل که خیلی دنبال دکتر و علت و بارداری مجدد بودم اکثر پزشکا میگفتن باید هپارین بزنی واسه پیشگیری از اتفاق دوباره این اتفاق وگرنه از لحاظ بدنی نیاز ندارم.. و من بشدت مخالفم با این مساله و استفاده هپارین و آسپرین وقتی مشکل پزشکی ندارم... نمیدونم عزیزم همه چی دست به هم داد که اینهمه فاصله بیافته در صورتی که دکترم گفت ۳ ماه بعد از اون اتفاق اقدام کن ولی من اعتمادم به دکترا رو هم از دست دادم😂😂 دیگه چی بدتر از این...

بله عزیزم راه سختی برای ما هست همش استرس و ترس و نگرانی..‌ ولی چاره ای نیست باید دل به خدا و خواستش بدیم و به خدا اعتماد کنیم این هم آزمایشی بود برای ما..‌ 

آیست قلبی بدونه دلیل  بعد از زایمان هم آزمایش دادم مشکل انعقادی نداشتم. فروردین ۶ ماه گذشته خوا ...

عزیزم صرع چه علایمی داره؟یعنی تو هم بچت ۷ ماهه پر کشید؟

تبریک میگم باردار شدی.برای ماها هم دعا کنید .

این کرونا هم شده بلای جون

ولی من اذر ماه میرم اقدام کنم.

😉