2777
2789
@_آدینه_      آدینه گلی خیلی دلم برات تنگ شده، کجایی مهربون؟

سلام عزیز دلم... خوبی گلم؟بهتر شدی؟؟خیلی وقته نیومدم منم دلتنگ همتون هستم .. ولی اصلا وقت نمیکنم بیام از دست این مدرسه و مدیر و آموزش مجازی 😥😥😥😥 چه خبرا؟کسی باردار نشده ... خودت چطوری وضعیت جسمیت خوبه عزیزم؟؟دکترا چی گفتن بهت کی میتونی اقدام کنی؟والله با این وضع خراب کرونا من که اصلا جرات دکتر رفتن ندارم...  فدات شم که بیادم بودی عزیزم .. خبر از خودت حتما بهم بده😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون عزیزم پسرم فعلا دستگاهه مشکل قلبش گفتن بهتره ولی مشکل ریه داره

ان شاءالله هرچه زودتر خوب بشه مرخص بشه برید با دل خوش خونه 

ریه چرا اخه زود که دنیا نیومده؟

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام عزیزم خوبی؟ بسلامتی زایمان کردی؟

سلام گلم ممنون بله 1مهر زایمان کردم

تو چیکار کردی بهتری ان شاءالله به حق فاطمه زهرا به زودی جواب سختی هایی که کشیدی بگیری و باردار بشی بچه هایی صحیح و سالم که به سلامتی دنیا بیان با عمر طولانی 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
@ارمیاکوچلوم   عزیزم من امروز کیتم مثبت شد حتی خط دوم پر رنگتر از اولی شد تو چی گذاشتی ا ...

هستی جون روز چندم کیت زدی؟ من این ماه گرفتم بزنم راهنمائیم کن. البته هنوز پری نشدم. چون کیست گرفتم پریم عقب افتاده چون بی بیم منفی بود

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
ممنون عزیزم‌ از روزای اول بهتره ولی هنوز بستریه

سلام سلیمه جون. خیلی برای نی نیت دعا میکنم.‌ایشالله خیلی زود به سلامتی از بیمارستان مرخص میشه و دلت شاد میشه🙏🙏🙏

هستی جون روز چندم کیت زدی؟ من این ماه گرفتم بزنم راهنمائیم کن. البته هنوز پری نشدم. چون کیست گرفتم پ ...

سلام عزیزم من کیتم دو روز ۱۵ و ۱۶ دو روز مثبت بود بعدش گذاشتم رفته رفته کمرنگ شد دوباره. هستی جون بروشور توی کیت رو بخون با توجه به دوره هات که چند روزست نوشته از روز چندم شروع کنی...درستش اینه که اوایل کمرنگ باشه رفته رفته پر رنگ شه و مثبت شه دوباره روزای بعدش کمرنگ شه فکر کنم.روزی که مثبت میشه ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعدش تخمک ازاد میشه

سلام عزیز دلم... خوبی گلم؟بهتر شدی؟؟خیلی وقته نیومدم منم دلتنگ همتون هستم .. ولی اصلا وقت نمیکنم بیا ...

فدات شم بهترم ، هنوز بخیه ها اذیت دارن ولی بهترن.

راستش منم خیلی وقته نیومده بودم تایپیک، دلم برا همه تنگ شده بود مخصوصا خودت گلی.

دکتر نرفتم انقد زده شدم که گفتم یه مدت کلا بیخیال بشم، یکم آروم تر که شدم بعد دکتر هم میرم. ولی همون دکتری که عمل کرد گفت 5*6 ماه بعد، اما من اصلا آمادگی ندارم

خودت چخبر عزیز، کی اقدام میکنی؟

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام گلم ممنون بله 1مهر زایمان کردم تو چیکار کردی بهتری ان شاءالله به حق فاطمه زهرا به زودی جواب سخ ...

وای مبارکه جونم، انشالله زیر سایه شما بزرگ بشه و همیشه تنتون سالم و سلامت باشه.

شکر بهترم گلم، خیلی از دعای قشنگت ممنونم

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

دوستان یه سوال. میشه پری شد بدون تخمک گذاری. من کیست فولیکولار گرفتم این ماه ماهه دومه. حس میکنم تخمکم اصلا ازاد نمیشه. ینی کیسته نمیذاره تخمک ازاد بشه. نظرتون چیه؟