2777
2789
بچه ها من بچه اولم‌بود که ۳ روز پیش‌مرده به دنیاش اوردم! کلا دختر قوی‌هستم‌ولی بعضی‌موقع ها کم میارم ...

دوست من بچه ش مرده به دنیا آورد دو سال بعدش مجددا باردار شد اللن دخترش ۵ سالشه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
آدینه جون با حرفات ارومم کردی، انگار حال منو تعریف کردی چشم گلی. ولی باور کن من کاری ندارم اینم که گ ...

فدات بشم عزیزم... بخدا باز اشکمو درآوردی..😢😢😢بالاتر از همه خدا رو داری با حرفای هدانا موافقم ولی ی وقتایی فقط باید بگذری.... ی کسایی رو باید ندید بگیری اگر برات امکانش هست تو ذهنت پاکشون کن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من بچه اولم‌بود که ۳ روز پیش‌مرده به دنیاش اوردم! کلا دختر قوی‌هستم‌ولی بعضی‌موقع ها کم میارم ...

خدا بهت صبر بده داغت تازه است علتش مشخص نشد؟اره بودن بچه ها که مرده زایی داشتن که خداروشکربعدش حامله شدن و بسلامتی  زایمان کردن 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
خدا بهت صبر بده داغت تازه است علتش مشخص نشد؟اره بودن بچه ها که مرده زایی داشتن که خداروشکربعدش حامله ...

نه عزیزم هنوز مشخص نشده جفتم رو فرستادن پاتولوژی هنوز جوابش نیومده! وای خدا رو شکر عزیزم فکر کنم بارداری برام دعا کن زودی باردار شم و جاس پر شه

ایجهان جونم درسته باید صبر کنی ولی تا کی دربرابر چی بی احترامی هیچ وقت دیگه سکوت نکن چرا باید نمک به ...

هدانا جون درست میگی و میفهمم چی میگی اما متاسفانه من اصلا بلد نیستم، یعنی حتی حرف سنجیده هم می ترسم کسی ناراحت بشه، یا اصلا خودمو مقصر میکنم. بابام با همه درایتش همیشه میگه سکوت همیشه درست نیس. اما منم مث خودت دقیقا انتظار بیجا بهشون دادم در حدی که جلو همه خواسته هام از دانشگاه و کار و ... تا بیرون رفتن من رو هم گرفتن. همسرم بی نهایت وابسته به مادرش و ترسو هست هربار باهاش دعوا گرفتن که تو ...  کردی بهش اجازه دادی حتی قبل این اتفاق گواهینامه میرفتم یه روز که من خیلی عادی بهشون گفتم امروز کلاس دارم شب با همسرم دعوا گرفته بودن بعد فهمیدم خبر نداشتن همسرم از ترس اونا نگفته، فک کنید دیگه دخالت در چه حده، خیلی تحت فشارم اما بازم چیزی نمی گم همیشه کوتاه اومدم، درست میگی اشتباه از من بوده، خوب یادت مونده گفتم نیومدن و چیا گفتن، چند روز بعد اومدنم خونم خورد زمین دستش شکست، من احمق با همون وضعم رفتم بیمارستان عیادتش باور کن حتی حالم تو راه بهم خورد اما رفتم چون نمی خواستم مثل خودشون کینه ای باشم، با کوتاه اومدنام فک می کردم شاید اونا با محبت به قولی نرم بشن و دیگه کینه توزی در کار نباشه ولی باور کن چند ماه بعدش مامان بزرگم ازش حال منو پرسیده بود گفته بود اون نیومد حال منو بپرسه دستم شکست و دیگه کاریش ندارم و  ... . آدم روبرو کردنم خب نیستما. ولی بقول شما منم باید سخت بشم مث خودشون دیگه نرمی فایده نداره. هرچند میدونم سخته از پسش بر بیام

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
خدا بهت صبر بده داغت تازه است علتش مشخص نشد؟اره بودن بچه ها که مرده زایی داشتن که خداروشکربعدش حامله ...

عزیزم فکر کنم خودتم مثل من شدی مرده رایی داشتی! من طبیعی دفعش کردم حالم خوبه. شما بعد چند ماه اقدام کردی حامله شدی؟ قبل اقدامت آزمایش های خاصی دادی؟ تا الان تو بارداریت مشکلی پیش نیومده؟

نه عزیزم هنوز مشخص نشده جفتم رو فرستادن پاتولوژی هنوز جوابش نیومده! وای خدا رو شکر عزیزم فکر کنم بار ...

انشاالله عزیزم مشکل خاصی نباشه و اگرم بوده دلیلش مشخص بشه واقدام کنی و نی نیتو صحیح سالم بغل بگیری فقط قبلش خودتونو تقویت کنین چون بارداری های پشت سرهم بدنو ضعیف میکنه

فداتشم آدینه عزیزم انشالله خدا به هممون نگاه کنه ، منم واقعا داغونم خیلی کم آوردم خیلی بیشتر از حد ت ...

سلام عزیز دلم... میدونم عزیزم ... با تمام حرفایی که میزنیم ی وقتایی نا امیدی بدجوری یقه مون رو میگیره... توی تاپیک که موضوعش این بود از خدا چی میخوای نوشتم:(شده هیچی از خدا نخوای ؟شده همه چی داشته باشی و هیچی نداشته باشی ... شده دست و دلت خالی باشه ولی بازم چیزی نخوای؟شده نه دعا کنی نه التماس دعا بخوای؟شده ندونی تا کجا و تا کی باید ادامه بدی؟من به بدترین درد دنیا گرفتارم یاس و نا امیدی و خنثی بودن) حس و حال این روزها که دارم به ۱ شهریور نزدیک میشم چشم گذاشتم رو هم یک سال گذشت .. چجوری گذشت رو فقط خودم میدونم و خدای خودم... والبته شما که همدرد من هستید... قربون دلت برم باور کن تمام این حسا و ناراحتیها طبیعیه و حقمونه عزادار خودمون باشیم😭😭😭😭ولی گلم با تمام این چیزا خدا رو فراموش نکنیم...عزیزم سنی نداری... مطمئنم خدا بهت نگاه میکنه خیلی سختی کشیدی شاید من طاقت نیارم .. ولی خدا پاداشتو میده و بزودی دامنتو سبز میکنه غصه نخور دوست قشنگم😘😘😘

عزیزم فکر کنم خودتم مثل من شدی مرده رایی داشتی! من طبیعی دفعش کردم حالم خوبه. شما بعد چند ماه اقدام ...

نه من کیسه اب سوراخ شده بود سزارین شدم دکترم گفت بعد سه ماه اقدام کن چون حال روحیم خوب نبود ولی من بخاطر دانشگاه واینا بعد ۵ماه اقدام کردم که سه چهار ماهی طول کشید تا باردار بشم آزمایشات عفونی واینا بیشتر بود ولی بچه هایی که مرده زایی داشتن آزمایشات ایمنی انعقادی هم انجام دادن

فدات بشم عزیزم... بخدا باز اشکمو درآوردی..😢😢😢بالاتر از همه خدا رو داری با حرفای هدانا موافقم ولی ...

شرمندم گلی انگار این جنس درد ها تو رو هم خیلی زخمیت کرده، خدا بدلت آرامش بده. 

از پس این مورد فک کنم بهتر بر بیام البته الان دیگه برعکس قبل  نمیتونم ببخشم فقط بتونم بگذرم، یعنی یادم نیارم، آخه خیلی نامردن خیلی شش تا خواهر یکی از یکی سنگدل تر همه هم از ترس مامانشون، همون دفعه که گل پسرم رفت یکیشون به جاری خودش که دوستمه گفته بود که می خواستیم بریم دیدنش اما چون مامانم نمیومد می رفتیم اون خراب میشد فک کنید، حالا چطور من اینارو بذارم سرجاشون

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
نه من کیسه اب سوراخ شده بود سزارین شدم دکترم گفت بعد سه ماه اقدام کن چون حال روحیم خوب نبود ولی من ب ...

من تو‌همین سه روز خیلی وضعیت بدنیم بهتر شده شکمم خیلی جمع شده خونریزیمم کمه، چون طبیعی بودم منم بعد سه ماه اقدام میکنم دوباره عزیزم بالاخره تو هم داغ دیدی خیلی خوب درکت میکنم از ته ته ته دلم برات دعا میکنم نی نیتو سالم بغل بگیری عزیزم خیلی مراقب خودت باش

هدانا جون درست میگی و میفهمم چی میگی اما متاسفانه من اصلا بلد نیستم، یعنی حتی حرف سنجیده هم می ترسم ...

عزیز دلم خیلی سخته وقتی تو سختیا کنارت نباشن همون بهتر که نباشن رفت وآمدتو کم کن همین خودخوریا و ریختن تو خودت بیشتر بهت فشار میاره وادمو داغون میکنن همون همسرت که درکت میکنه وباهات خوبه بنظرم کافیه 

شرمندم گلی انگار این جنس درد ها تو رو هم خیلی زخمیت کرده، خدا بدلت آرامش بده.  از پس این مورد ...

دشمنت شرمنده عزیزم... اره من از پدر و مادر شوهر و الان هم خواهر شوهرم خیلی بدی و بد جنسی دیدم... ولی گذاشتمشون کنار ... من هیچ وقت یادم نمیره ولی دیگه بهشون فکر نمیکنم... تو هم عزیزم اول از ذهنت خودت بیرونشون کن تا توی واقعیت بتونی بی اهمیت بشی نسبت به حرفاشون... 

من تو‌همین سه روز خیلی وضعیت بدنیم بهتر شده شکمم خیلی جمع شده خونریزیمم کمه، چون طبیعی بودم منم بعد ...

اره طبیعی زودترم میتونی ولی سه ماهم خوبه خیلی خوبه که روحیه بالا داشته باشی به بارداریتم کمک میکنه