2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر از طرف ما هم ببوسش این دخمله ناز رو. شما دیابت بارداری هم داشتی مصی جان؟

حتما گلم . بچه ام پسره عزیزم . 

نه عزیزم دیابت نداشتم . کلا تو بارداری هم علاقه ای هم ب شیرینی نداشتم 😋😋😋

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچها من هرجا مبرم بچه کوچولو میبینم همشونم ناز .. دیروز یکی دیدم پسر بود ماشالله انقد ناز بود نگاش کردم نگام میکرد . به شوهرم گفتم نگاش کن میگفت باشه اخرش عصبانی شد گفت نگاه بچه هیپکس نمیکنم خیلی دلم شکست ‌ . بعد بهش گفتم چرا اینجور میکنی گفت بعد اون اتفاق دلم نمیخواد بچه هیچکس نگاه کنم 😥😥😥😥😥😔

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

سلام دوستان امیدوارم حال دل همتون خوب باشه 

میشه با اون دلهای پاکتون برام دعا کنید سنو دادم یه دور بند ناف دور گردن پسرمه دکتر گفت فقط به حرکاتش دقت کن چای نگرانی نیست ولی خیلی استرس دارم 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
حتما گلم . بچه ام پسره عزیزم .  نه عزیزم دیابت نداشتم . کلا تو بارداری هم علاقه ای هم ب شیرینی ...

خدا رو شکر. ایشالله خدا این گل پسمل رو واست حفظش کنه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام دوستان امیدوارم حال دل همتون خوب باشه  میشه با اون دلهای پاکتون برام دعا کنید سنو دادم یه ...

ایشالله به خیر و خوبی تموم 

میشه. خدا نگهدار نی نی نازت باشه

بچها من هرجا مبرم بچه کوچولو میبینم همشونم ناز .. دیروز یکی دیدم پسر بود ماشالله انقد ناز بود نگاش ک ...

ایشالله خدا جاش واست پر میکنه به خودش توکل کن

مرسی گلم که جوابمو دادی.شماهم این مشکلو داشتی؟؟ من ذخیره تخمدانم ۱/۳بود.که به خاطر کرونا آی یوآی عق ...

شما که ذخیره ات پایینه ای وی اف نمیکنی؟

سلام دوستان امیدوارم حال دل همتون خوب باشه  میشه با اون دلهای پاکتون برام دعا کنید سنو دادم یه ...

سلام عزیزم.به خدا توکل کن.خودش نگهدار نی نیت هست.استرس نداشته باش.انشاالله که صحیح وسالم به دنیا میاد.فقط موقع خوابیدن وپهلو به پهلو شدن مراعات کن.

البته دکترها میگن خیلی تاثیر نداره.ولی قدیمیها میگن داره.

خوب مواظب باشی ضرری نداره دیگه.خیلی از بچه ها این اتفاق براشون میافته ولی سالم به دنیا میان.به حرف دکترت گوش کن و بهش اعتماد داشته باش.

ان شاءالله به سلامتی زایمان میکنی و پسرت صحیح و سالم دنیا میاد

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

عزیزم سونو معمولی دادی یا داپلر 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم