2777
2789
حتما عزیزم برات ۱۴ تا ایه الکرسی میخونم  😘😘😘😘🙏🙏🙏

ممنونم عزیزم خیلی لطف می کنی ،نی نی ت به دنیا اومد ؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارزو جان تیکرت طبق سنو هست تا سزارین 

سلام عزیزم خوبی سامیار خوبه؟

من فعلا خودم این تاریخ طبق 38 هفته زدم 

ان شاءالله دکتر تاریخ بده طبق اون اصلاح میکنم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
حتما همینطوره پیش میاد دیگه از این اشتباها

سلیمه جون شما برای این بارداریت سرکلاژ نکردی؟ اینو میپرسم چون تو حاملگی قبلیت بی دلیل کیسه آبت پاره شده بود. کار خاصی برای این حاملگیت انجام ندادی؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلیمه جون شما برای این بارداریت سرکلاژ نکردی؟ اینو میپرسم چون تو حاملگی قبلیت بی دلیل کیسه آبت پاره ...

نه سرکلاژ نیستم ولی تقریبا استراحت مطلقم هر هفته هم امپول پروژسترون میزنم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
قرص اووژن اگه گیراوردی بخر از روز اول پریودت تا حدودا 17و18 سیکلت مصرف کن  خیلی بد گیر میاد و ...

ارزو جان من قرص اوژن هر روز میخورم دکتر نگفت تا 17 18 بخور 

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
سلام گلم ،ممنونم ،والا انتقال دادم ،فردا نتیجه ش مشخص میشه ،برام دعا کن خانومی 

سلام فخریه جون.به سلامتی.انشاالله فردا خبرهای خوش به ما میدی.من هم شهریور به خواست خدا انتقال دارم.فعلا دارم وزن کم میکنم وخودم رو آماده میکنم.از چند روز دیگه باید آمپول وداروهام رو شروع کنم تا یه بار دیگه پریود بشم وبعد ده روز برم تهران برای سونو.اگه ضخامت دیواره رحمم خوب باشه وهمه چیز خوب پیش بره شهریور انتقال جنین انجام میشه.

لحظه شماری میکنم تا دونه های برفیم رو برام انتقال بدن.خیلی دلم میخواد خدا دخترام رو دوباره بهم برگردونه.ولی باز میگم هرچی به خیر وصلاحمون هست پیش بیاد.

انشااالله عزیرم به سلامتی باشه به امید خدا مثبت

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
مصی جان یه باره دیگه تبریک که بالاخره بعد از اون همه سختی خدا صدای دلت رو شنید.یه سوال داشتم، آمپول ...

ممنون عزیز دلم . 

اره عزیزم واقعا امتحان سخت و دوران سختی بود . خدارو شکر الان ارتا تو بغلمه .

امپول انوکسا و اواخر هپارین رو من تو بارداری استفاده کردم.همراه با اسپرین . خدارو شکر خیلی تاثیر داشت.هیچ ضرری نداره . اگه تشخیص داده بشه خیلی هم مفیده .  

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ممنون عزیز دلم .  اره عزیزم واقعا امتحان سخت و دوران سختی بود . خدارو شکر الان ارتا تو بغلمه . ...

برا چیه این امپول تو بارداری ؟

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
ارزو جان من قرص اوژن هر روز میخورم دکتر نگفت تا 17 18 بخور  

اخه برا رشد تخمکه بعدش به نظر من نیاز نیست خورده بشه دیگه اون موقع تخمک ازاد میشه 

البته بازم نظر دکترت مهمه ولی چون توش گیاه پنج انگشت داره من ادامه ندادم تا اخر پریود

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

ان شاءالله فردا با خبر خوش خوشحالمون میکنی