2777
2789

منم همش فکر پسرامم دلم براشون تنگ شده اما چه میشه کرد توروخدا یکیشون که خاک کردن پاهاش گذاشته بود رو پا ش یه دستشم گذاشته بود رو سینش مادر بزرگ شوهرم هرکاری کرده بود دسش نتونسته بوددجدا کنه . اون یکیوهم بعد چند روز تو ان ای سیو ایست قلبی کرد ‌‌... چقد ناز بودن همش جلو چشامن . الان اومدم خونه خودم تو غریبی هزاران کیلومتر دورم وقتی برگشتم خونه دلم گرفت دست خالی بدون بچهام . همش میگم نکنه کوتاهی کردم یاهرجی همش عذاب وجدان . اما میگم حکمتی توش بود

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
منم همش فکر پسرامم دلم براشون تنگ شده اما چه میشه کرد توروخدا یکیشون که خاک کردن پاهاش گذاشته بود رو ...

الهی خدایا چقد سخت بود

منم غریبم ولی شوهرم خیلی هوامو داره 

منم عذاب وجدانوجدان دارم

میگم چرا گوجه سبز نمک زدم

چرا پفک خوردم

چرا زودتر نفهمیدم

ولی اینا همه بهونه س قرار بود بشه وباید میشد

یکی از همسایه هامون5ماه حامله بود کیست مویش میترکه با خونریزی شدید میبرنش بیمارستان دکتر نیگه رحم و بچه رو باهم در میاریمحال 

ولی فقط کیست برداشتن بچه موند و الان دنیا اومده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خدایا چقد سخت بود منم غریبم ولی شوهرم خیلی هوامو داره  منم عذاب وجدانوجدان دارم میگم چر ...

من فشارم الان از ۱۳پایین نمیاد بعضی روزا هم ۱۵ یا ۱۶میشه.یعنی امکان داره برا بچه اتفاقی بیاعته؟دکتر نگف چیکارکنی؟من قرص فشار میخورم یکی صب یکی شب

وای خدا ترسیدم

من فشارم الان از ۱۳پایین نمیاد بعضی روزا هم ۱۵ یا ۱۶میشه.یعنی امکان داره برا بچه اتفاقی بیاعته؟دکتر ...

چون فبل از هفته20فشارتون بالاعه اشکالی نداره عزیزم وقتی خطر داره که بعداز هفته20 باشه

سلام دوستان خدا رو شکر که هدانا جون و پسر گلش خوب و سلامتن و دوستان عزیزی که نی نی هاشون رو از دست دادن براشون آرامش و صبر از خدا می خوام و به حق بزرگیش خدا هر چه زودتر یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلشون و به سلامتی بغلش کنن و همه ی دوستان باردار الهی که به حق امام جواد صحیح و سالم بیان تو بغل ماماناشون و خداوند بهترین ها رو نصیب همه مون بکنه الهی امین

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
پس نترس دیگه فشار بالا از هفته20خطرناکه  خدایا اگه دخترم بود امروز بغلش میکردم احساس میکنم بد ...

خانومی فقط شما نیستی. تازه شرایط ماها از خیلیا بهتره تو اینیستا پیج سفرکرده رو دنبال کن ببین چ جوونا چ دسته گلایی سر هیچ و پوچ پر پر شدن، بچه هایی ک بزرگ بودن و پدر و مادرشون کلی باهاشون خاطره داشتن 

[QUOTE=145379630]خانومی فقط شما نیستی. تازه شرایط ماها از خیلیا بهتره تو اینیستا پیج سفرکرده رو دنبال کن ببین چ جوونا ...[/QUOTمیدونم فقط من نیستم ولی قبول کردنش خیلی برام سخته

سلام دوستان.هداناجون خداروشکر که خوبین.انشاالله همه مامانهای اینجا چه اونایی که باردارن وچه اونایی که مثل خودم منتظرن دلشون به زودی شادبشه و از داغ دلشون کم بشه.دوستانی که دلشون گرفته هم حق دارن ولی چه میشه کرد.دست تقدیر نازدونههامون رو ازمون گرفت.فقط میتونیم به خدا توکل کنیم وبا امید بریم جلو.یه روزی ماهم مامان میشیم وبچههامون نیاز به مادر سالم وپرشور دارن.مادر افسرده به دردشون نمیخوره.فقط میتونیم یاد فرشته های ازدست رفتمون بیوفتیم و اشک بریزیم.چون حس مادر شدن نمیذاره بیخیال باشیم.به همتون حق میدم.هرکدوم فکر میکنیم بدترین اتفاق دنیا فقط برای ما افتاده.اما الان نگاه کنید چند نفر فقط همینجا این حادثه تلخ برامون اتفاق افتاده.یابعضیها چند بار این اتفاق روتجربه کردن.یا بعضیها مثل من بعد چند سال وبا هزینههای زیاد وروشهای درمانی که داروهای زیادی بایدمصرف بشه باردارشدن واین اتفاق براشون افتاده.پس اگه پیش خودمون بگیم خیلیها مثل ماهستن وجز صبر راه دیگه ای نداریم دلمون آرامش پیدا میکنه.پس به خدا توکل کنیم وامیدوارباشیم که حکمت خدا این بوده وقراره اتفاقهای قشنگی دوباره توزندگیمون بیافته.

سعی کنیدانرژیهای مثبت رو به سمت خودتون جذب کنید.

توروخدا درحق همدیگه هم دعا کنیم چون دعای دیگران برای آدم زودتر جواب میده.

خدا دل همه ی منتظرهارو شاد کنه.الهی آمین.

سلام دوستان خوبین یه سوال داشتم لطفا هر کس مثل من بوده بهم جواب بده من بعد سقطم پریود هام ۵۸ روز بود که دوبار اینطور شدم بعد اون هی ۳ ماه رد شد نمیشدم قرص پروژسترون میخوردم پری بشم بعد الان شروع کردم هر ماه سر ۱۵ پری پروژسترون میخورم بعد هم ماه قبل هم این ماه روز تخمک گذاری لک بینی دارم سری قبل کم بود این سری یکم بیشتر کسی میدونه مشکل از کجاس 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰