2777
2789
سلام خاله جونیا 😍 حال مهرا جون و دختر گلش خوبه و ماهک خانم ناز نازی زمینی شد 😍  زنگ زدم به مه ...

خداروشکر انشاالله قدمش براش خوب باشه به امید خدا قسمت خودت بشه وخودم ای خداااااا

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت

سلام دوستان پسرم مرخص شد گفتن که یک درصد بچه ها موقع سزارین اینطور میشن دکتر خیلی خوبی داشت خودمو برد بالا سرش همچیو برام توضیح داد  دکتر خودمم اومد الان خوبه گفت قلبش هم خوبه اگه خاستی خودت بعدا ببر اکو 

بخدا پستاتون خوندم اشکم اومد از ته دلم ازتون ممنونم سپاسگزارم از صمیم قلب برای تک تکتون دعا کردم ومیکنم واز خدا خاستم هرچه که خیره سر راهتان همیشه سبز بشه الهی خیر دنیا واخرتو ببینین بی شک دعاهای شما دوستان پیش خدا باعث شد نی نی من بیاد خونه 🙏🙏

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هدانای عزیزم انشالله به زودی مرخص میشه غصه نخور عروس خالهذی من دی ماه سزارین شد پسرش12روز تو.دستگاه ...

قربونت عزیزم ممنونم انشالله که بهترینها برات اتفاق بیفته عزیزم به امید خدا

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلام دوستان پسرم مرخص شد گفتن که یک درصد بچه ها موقع سزارین اینطور میشن دکتر خیلی خوبی داشت خودمو بر ...

خیلی خوشحال شدم اشکام داره میاد خدا بخواد همه چیز درست میشه خداروشکر

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
قربونت برم عزیزدلم 😍 انشالله زود زود با سامیارت برمیگردی خونه ، نگران نباش میدونم سخت میگذره ولی طا ...

قربونت عزیز دلم😘😘 واقعا لحطه لحظه اش سحت بود ازاسم nicu میترسیدم صدای دستگاهها انگار یه بار دیگه امیر ارسلانم اومد رفت اونجا 

ولی اخر این خوش بود   

ممنونم ازت عزیزم انشالله هرچی خیره سر راهت سبز بشع  وبزودی زود فرشته هات برگردن به امید آن روز نزدیک🙏🙏🙏

سلام عزیزم خیلی برا خودت و نی نی دعا میکنم انشالااا حالش هرچه زودتر خوب میشه ومرخص میشه 

ممنونم عزیزم از دعاهاتون انشالله نی نی تو سلامت بغل بگیری

هدانا عزیز، ان شااله که خیلی زود و به سلامتی سامیار رو سالم میبری خونه و خودت بهش شیر میدی🤲❤

قربونت باران جان انشالله بزودی به خواسته دلت میرسی 🙏🙏🙏

سلام خاله جونیا 😍 حال مهرا جون و دختر گلش خوبه و ماهک خانم ناز نازی زمینی شد 😍  زنگ زدم به مه ...

زهرا جووون😘😘😘 قربونت برم گلم قسمت خودت مهربون 🌹🌹🌹😘😘😘

انشاله همیشه خوش خبر باشی عزیزم . خبر بارداری خودتو بهمون بدی . 

خداروشکر 🙏🙏🙏🙏 

انشاله درداشم زود برطرف میشه ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم نگران نباش غصه نخور خدا بزرگه توکل کن به خدا خدا ارحم الراحمین ه به حق آنچه که در آسمان و زمین ...

ممنونم عزیزم از دعاهای همیشگیت انشالله نس نی گلتو سلامت بغل بگیری😍😍

سلام هدانای عزیزم از دیشب که پیام ها رو خوندم قلبم و روحم پیشته بخدا خیلی خیلی خیلی دعاتون کردم.همش ...

سلاممریم جان خیلی حیلی ممنومم عزیزم انشالله خیر دنیا واخرت نصیبتون بشع وخدا پسر کوچلوتو حفط کنه وبزوری داداش یا ابجیش بیاد🤗

خداروشکرکه گفتن خوبه.هدانا جان عزیزم انشالله بحق امام رضا سالم پسرت میادخونه و انشالله هردوشونوداماد ...

قربونت پریناز جان عزیزم انشاللع نی نی نازتو بسلامتی بغل کنی😘

سلام دوستان پسرم مرخص شد گفتن که یک درصد بچه ها موقع سزارین اینطور میشن دکتر خیلی خوبی داشت خودمو بر ...

الهی هزار مرتبه شکر هدانای عزیز .انشاله سالیان سال قلب کوچولوش برات بتپه و باعث افتخارت شه ❤❤❤❤ داری بهش شیر میدی ما رو فراموش نکن منم کارم اوکی شه  زایمان راحتی داشته باشم . 

سامیارمون چند کیلوئه عزیزم ؟ زردی ک نداره ؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
هداناجون انشاالله گل پسرت صحیح وسالم میاد بغلت عزیزم.برادرزاده من هم سه روز تودستگاه بود وهشت روز تو ...

دقیقا منم همین بودم دکترم خیلی حساس وپیگیر بود بعد بستری شدن بچم هم اومد پیشش وبا دکترش صحبت کرد قربونت عزیزم ممنون انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده 😍😍😍 

واای یادم رفت بگم قدم نو رسیده مبارک😁😁😍😍😍الهی که در پناه خدا و در کنار پدر و مادرش رشد کنه و به ...

ممنونم عزیز دلم 😘😘 از همه دوستای که اینجا دارم واقعا ممنوم همیشع همیشه کنارم بودن به امید برآورده شدت حاجات وارزوی همه عزیزان من همیشع همسشع دعاگوی همه هستم 🤗🤗🤗🤗

الهی هزار مرتبه شکر هدانای عزیز .انشاله سالیان سال قلب کوچولوش برات بتپه و باعث افتخارت شه ❤❤❤❤ داری ...

ممنونم مصی جان بفکرت بودم انشالله زایمان راحتی داسته باشی وگل پسرتو بسلامتی بغل بگیری🙏  سه کیلو بود یکم زرده دکتر گفت مشکلی نیست مرتب اگه شیر بخوره