2777
2789
سلام عزیزم فقط استراحت کن . تست آمینوشور دادی ؟

سلام عزیزم سونو رفتم کیسه اب نشتی نداشت ولی فانلینگ داده بود یک گقدار اومده بود تو کانال سرویکس سرویکسمم یهو شده ۳۰ با سونو واژینال نشون داد با شکمی ۲۷ گفت، استراحت میکنم انشالله اتفاقی نیفته

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم توکل بر خدا، انشالله همه چیز خوب پیش میره و خودت و نی نی سلامت هستین،استراحت کن و نگران نباش گ ...

فدات ایجهان جون انشالله بقیه راه بخیر بگذره توکل بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان دیروز ببرای تک تک بچه های گروه اینجا دعا کردم    پسرم دنیا اومد شیرم میخوره ه ...

عزیزم قدم نو رسیده مبارک ان شاء الله که به حق مادر سادات چیز مهمی نیست و فقط یه چکاپ هستش ان شاء الله که به زودی زود دوتاتون از بیمارستان مرخص میشین و به سلامتی میرین خونه پیش گل پسرت

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام دوستان دیروز ببرای تک تک بچه های گروه اینجا دعا کردم    پسرم دنیا اومد شیرم میخوره ه ...

سلام عزیز دلم ... ممنون که به یادمون بودی😍😍😍قدم پسر گلت مبارک باشه🌹🌹🌹🌹🌹🌹عزیزم خودتو اذیت نکن میدونی که پسرها رو بیشتر مراقبت میکنن بعد از تولد... اصلا نترس... امیدت بخدا باشه انشالله با هم دیگه میرید پیش داداشش... ی عالمه دعا پشت سرتون هست ... خوشحال باش عزیزم😙😙😙😙😙

هدانا جون مبارکه 

خب چیزی نیست چرا داری گریه میکنی عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
امروزگفت تا ده روز بعدبایدبزنی انشا...سه شنبه صبح بستری میشم

مهرا جون پیشاپیش قدم نی نیت مبارک باشه انشاالله ساام بیاد بغلت 

ما رو‌هم موقع زایمان دعا کن عزیزم. خیلی خوشحالم واست 💓💓💓🌷🌷🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

به سلامتی و دل خوش ایشالا 😍

میای برامون از ماهک کوچولو میگی 

یادت نره ماها رو هم دعا کنی بارداریامون به سلامت تموم بشه چشم انتظارامونم زود دلشون شاد بشه 

هر چه زودترم بیا عکس نی نی و بده بهمون ببینیم خانوم کوچولو رو 😍😍😍😍

مهرا جون یادت نره دعامون کنی عزیزم سر زایمان تا باهم این روز قشنگ ببینیم

مهرا جون یادت نره دعامون کنی عزیزم سر زایمان تا باهم این روز قشنگ ببینیم

حتماعزیزدلم انشا...اونایی که توراهی دارن سالم بغلش کنن اقدامیامونن بزودی دامنشون سبزشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

به سلامتی و دل خوش ایشالا 😍 میای برامون از ماهک کوچولو میگی  یادت نره ماها رو هم دعا کنی بار ...

فدات شم عزیزم چشم بادعای شما یه دنیاممنونم که همتون باعث دل گرمیم هستید😘