2777
2789

همه بی صبرانه چشم انتظار هدانا😄

انشالله به سلامتی زایمان کرده و نی نیش بغلشه 😍

از امروز صبح یه حس عجیب دارم انگار منم امروز زایمان میکنم همش چشام پر اشک میشه خدا نصیب هرکی تو این تاپیکه بکنه و چشم انتظاریامون تموم بشه

یعنی مام اون روزو میبینیم ؟ 😢 تو بیمارستان نی نی بغل خانواده هامون که این بار به شادی اومدن ملاقات ...

همه بی صبرانه چشم انتظار هدانا😄 انشالله به سلامتی زایمان کرده و نی نیش بغلشه 😍 از امروز صبح یه ح ...

ان شالله همه مادرا به سلامتی بچه شونو بغل کنن، خانومی شما زایمان قبلی سز بودین؟ بعد چند ماه باردار شدین؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهرا جان.عزیزم بارداریات پشت هم بود برات مشکلی پیش نیومد کم خونی؟ بخیه دردی،؟

بله عزیزم چهارماه بعدش مکمل وویتامین میخوردم ولی بخیه هام سربودن دردنداشت که الانم سرهست

انشا...هدانا زایمان کرده والان باپسرش داره حال میکنه خوشبحالش خداپسرشوبراش حفظ کنه🤲🏻

کاش یه خبر میداد 

تو رو خدا سه شنبه ان شاءالله زایمان کردی اینجا خبر خوشحالی بهمون بدیا یادت نره مارو

التماس دعا مهرا

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
ان شالله همه مادرا به سلامتی بچه شونو بغل کنن، خانومی شما زایمان قبلی سز بودین؟ بعد چند ماه باردار ش ...

نه من تو ۱۵ هفته ۶ روز درد زایمان گرفتم و بچم افتاد

کارم به کورتاژم نرسید 

یه ماه بعد اقدام کردم و بعد ۴ ماه از اقدام باردار شدم 

کاش یه خبر میداد  تو رو خدا سه شنبه ان شاءالله زایمان کردی اینجا خبر خوشحالی بهمون بدیا یادت ن ...

سلام ارزو خوبی تلگرامتو پاک کردی 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
کاش یه خبر میداد  تو رو خدا سه شنبه ان شاءالله زایمان کردی اینجا خبر خوشحالی بهمون بدیا یادت ن ...

فدات بشم من ارزوجونمممم  فکرنکنم بشه اخه روزاول ادم حالش خراب هداناهم فکرکنم دردداره حالش بداخه بخاطر شیردهی مسکن ومورفین نمیزنن بمن پارسال خیلی مورفین میزدن براهمین دردنداشتم ارزو خیلی میترسم راستی شماسزارین کردی؟بیهوشی بودی یابی حسی؟

این امپولا برای چیه

سلام عزیزم برای اینه که خون مادر رقیق بشه و بهتر از بند ناف عبور کنه و به جنین برسه من هم هر شب امپول میزنم و هم قرص آ س آ می خورم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچها برام دعا کنید حالم خیلی بده، من بیست روز پیش دچار ابریزش شدم رفتم سونو شدم کیسه اب نبود کشت ادرار دادم همچی خوب بود طول سرویکسمم۳۶ بود، گفتن بخاطر شل شدگی مثانس تو این بیست روزم گاهی تکرار میشد و با عطسه و بعد دستشویی رفتن بازم گاهی بی احتیاری ادرار داشتم دیشب یهویی ترشحات شیری رنگ رقیق ازمخارج شد زنگ زدمدکترم گفت که برو سونو رفتم سونو انجام دادم شکمی کیسه اب نشتی نداشت ولی اتفاق بدی افتاده بود طول سرویکسم طی بیست روز شده بود ۲۷ و فانلینگ کیسه اب رفتم مطب دکترم سونو دید گفت باید برای قضاوت بهتر سونو واژینال شم با سونو واژینال طول سرویکس ۳۰ بود بهم امپول داد هفته ای یکدونه بزنم و شیاف هر شب و استراحت نسبی البته فقط در حدیک غذا درست کردن خیلی میترسم دیگه هیچ امیدی برای ادامه راه ندارم نمیدونم چیکار کنم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم