2777
2789
فدای توزهراجانم انشا...بزودی پسرگل توهم بیاد ودامادش کنی وخداتمام غمهات وپاک کنه  🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ...

مهراجون انشاالله نی نی خوشگلمون صحیح وسالم میاد بغلت وبا دیدنش قند تو دلت آب میشه.توروخدا موقع زایمانت برای ما مامانهای منتظر هم دعا کن که خدا فرزند سالم وصالح عطا کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکترت نگفت دلیل این مشکل قلبی چیه منم بچم مشکل قلبی داشت تا وقت زایمان نفهمیدم

میگن مولتی فاکتور هست و دلیل مشخصی نداره و به صورت نادر اتفاق میفته البته دیابت و الکل و اشعه احتمالش رو بیشتر میکنه که من هیچ کدومو نداشتم.

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

هدانا دیشب از بس تو فکرت بودم تا صبح خواب تو رو دیدم 

امیدوارم به سلامتی فارغ شده باشی

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچها چیکار وزنم بیاد پایین دکتر میگه وزنت زیاد برا زایمان بعدی 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
بچها چیکار وزنم بیاد پایین دکتر میگه وزنت زیاد برا زایمان بعدی 

من بعد زایمان تو 10 روز اول 10 کیلو کم شد😢

4تا مونده بود اونم از بس اشتها نداشتم و متفورمین خوردم اون 4تا هم در عرض 4ماه کم شد 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
قربونت عزیزم ، خدا پشت پناه خودت و ساره کوچولو ناز😍  ممنون از لطفت انشالله 😍😍😍دوقلو هام می ...

ممنونم زهرا جون.ان شاءالله خدا همونی رو برات بخواد که خودت دوس داری.ان شاءالله یه دوقلوی ناز و سالم و صالح.🤲

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
@هداانااا    هدانا جون زایمان کردی یک خبری از خودت بده گلم چشم انتظاریم

آره والله منم منتظرم کاش میتونست یه خبری از خودش و پسرش بده.ان شاءالله که هر دو صحیح و سلامتن و همه چی بخوبی انجام شده

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
میگن مولتی فاکتور هست و دلیل مشخصی نداره و به صورت نادر اتفاق میفته البته دیابت و الکل و اشعه احتمال ...

بیماری بچه من اترزی پولمونر بوده ب منم گفتن دلیلش نا شناخته و یه بیماری مادر زادی هست .منو اقام ک نسبت فامیلی نداریم تا جایی هم یاد میدیم همچین مریضی تو فامیل هیشکدوممنون نیست نمیدونم این مریضی از کجا افتاد رو بختک طفل معصوم من