عزیزم واقعا متاسفم.نمیشه چیزی گفت.قربون دلت بشم.اینجا همه ی ما یه جورایی همدردیم.
الهی خدا بهت صبر بده.تازه دکتر که خدا نیست بگه خدایی نکرده دفعه بعد هم مشکل پیش میاد.حتما پیش دکتر خوب دیگه ای برو.الان علم اینقدر پیشرفت کرده که برات راه چاره ای پیدا میشه.مثلا باروشهای کمک باروری مثل آی وی اف میان جنینهایی که تشکیل شد رو آزمایش میکنن واونی که سالم هست رو انتقال میدن.خودم توی مرکز ناباروری دیدم خانمی دوتا بچه داشت البته پسر اولش براثر بیماری خونی توهفت سالگی فوت کرد.دومی خداروشکر سالم بوداما چون دوباره بچه میخواست ای وی اف کردودختردارشد اونم توسی وهشت سالگی.پس خیلی راهها وجود داره.اما از خدا میخوام که طبیعی مامان بشی ویه فرزند سالم وصالح بهت بده.
خودم که دیروز یه چشمم اشک بود ویه چشمم خون.دیروز دقیقا چهل روزاز رفتن دوقلوهام گذشت.دوقلوهام دختر بودن وباکلی دوندگی ونذر ونیاز وآخرش با آی وی اف باردارشدم.اما توبیست ویک هفتگی سقط شدن.جیگرم آتیش گرفت.اما چون دوباره میخوام سیکل بعدی انتقال جنین رو انجام بدم خودم رو جمع وجور کردم.
توکل کن به خدا.باورش داشته باش.امیدوارم به زودی بیای بگی دوباره مامان شدی.سخته اما شدنیه.