2777
2789
عزیزم حق داری خیلی سخته منم اگه بچه ام بود 11ماهه بود چه کنیم نشد اینقد روزا گریه کردم خودزنی کردم چ ...

واقعا سخته خدا کسی رو با بچه امتحان نکنه اینقد که سخته من مسافرت رفتم بهتر شدم ولی امروز اینستا پراز عکس دختر بود همش میگفتم منم الان باید دخترم تو.دلم میبود مه زیر خاک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما قبل این بارداری برا تعیین جنسیت اقدام نکردی؟ تحت نظر دکتر یا اینکه خودت روز تخمگکزاری و تغذیه رو ...

چرا رعایت کردیم.ولی روز تخمک گذاریو نه...گفتم توکل بخدا.دفعه قبل هم سر پسرم روزتخمک گذاریو رعایت نکردم.

فقط خواست خداس

واقعا سخته خدا کسی رو با بچه امتحان نکنه اینقد که سخته من مسافرت رفتم بهتر شدم ولی امروز اینستا پراز ...

خیلی روزای مزخرفی بود من هر دقیقه یادم میاد اشکم سرازیره اصلا یجوری غیرقابل باوره برام پارسال 12 مرداد از دست دادمش تف به روزگار بعدش مهرماه رفتم مشهد فقط تو حرم جلو ضریح وایمیستادم و به ضریحش نگاه میکردم و گریه میکردم بعد اون یخورده اروم شدم ولی این اتفاق حتی با بارداری مجدد هم فراموش نمیشه هیچ وقت هیچ وقت 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام آدینهجون  اره دکترم همینو گفت ولی نمیدونم ربطش چیه    قربونت برم با حرفات اشک او ...

سلام قربونت برم ... انشالله😍😍😍😍😍 عزیزم واسه این بیهوش نمیکنن که اگر شخص خدای نکرده کرونا داشته باشه ولی مشخص نباشه مثلا ناقل باشه یا نوع خفیف رو داشته باشه(البته اینا رو احتمال میدن) اگر بیهوش بشه کامل میره تو کما...چون تنفس دچار مشکل میشه... خواهر زادم تاندون پاش پاره شده بود یکماه پیش رفت تهران عمل تست کرونا هم ازش گرفتن و خیلی تستای دیگه چون بیمارستان خصوصی بود و خیلی سختگیر... با این که مشکلی نداشت و عمل پاش هم سنگین بود نیم بیهوش بود. گفت هیچی حس نمیکردم و چشمامو نمیتونستم باز کنم ولی تمام صدا ها رو میشنیدم... گفت حتی دکتر باهام شوخی میکرد به سختی میتونستم لبخند بزنم😂😂😂😂😂

منظورم پسرم بود که پارسال از دست دادم.الان شکرخدا باردارم سل فری دادم فهمیدم بچم دختر و شکرخدا سالمه ...

خدتروسکر عزیزم انشالله سالم بغلش کنی کاش خدا دختر منم برگردونه