2777
2789
هدانارفتم دکترنامه بده گفت بایدقبلش تست کرونابدم همراهمم بایدتست بده 

مهرا جون الان تو یکی از پست های چند روز پیشت خوندم جای بخیه قبلیت کمی درد میکنه یعنی تا الان درد نداشتی خداروشکر فقط همین هفته های آخر ؟ آخه منم تایم بارداریم بعد سزارین مثل شما بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من هفته 20 بارداری فهمیدم مشکل جفت سرراهی دارم، فقط خونریزی داشتم، دکترم بستریم کرد تا بتونه جون خود ...

عزیزم واقعا متاسفم.نمیشه چیزی گفت.قربون دلت بشم.اینجا همه ی ما یه جورایی همدردیم.

الهی خدا بهت صبر بده.تازه دکتر که خدا نیست بگه خدایی نکرده دفعه بعد هم مشکل پیش میاد.حتما پیش دکتر خوب دیگه ای برو.الان علم اینقدر پیشرفت کرده که برات راه چاره ای پیدا میشه.مثلا باروشهای کمک باروری مثل آی وی اف میان جنینهایی که تشکیل شد رو آزمایش میکنن واونی که سالم هست رو انتقال میدن.خودم توی مرکز ناباروری دیدم خانمی دوتا بچه داشت البته پسر اولش براثر بیماری خونی توهفت سالگی فوت کرد.دومی خداروشکر سالم بوداما چون دوباره بچه میخواست ای وی اف کردودختردارشد اونم توسی وهشت سالگی.پس خیلی راهها وجود داره.اما از خدا میخوام که طبیعی مامان بشی ویه فرزند سالم وصالح بهت بده.

خودم که دیروز یه چشمم اشک بود ویه چشمم خون.دیروز دقیقا چهل روزاز رفتن دوقلوهام گذشت.دوقلوهام دختر بودن وباکلی دوندگی ونذر ونیاز وآخرش با آی وی اف باردارشدم.اما توبیست ویک هفتگی سقط شدن.جیگرم آتیش گرفت.اما چون دوباره میخوام سیکل بعدی انتقال جنین رو انجام بدم خودم رو جمع وجور کردم.

توکل کن به خدا.باورش داشته باش.امیدوارم به زودی بیای بگی دوباره مامان شدی.سخته اما شدنیه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما کی دوباره باردار شدین؟سزارین بودین یا طبیعی

من سزارین بودم 6ماه بعدش باردار شدم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
هدانارفتم دکترنامه بده گفت بایدقبلش تست کرونابدم همراهمم بایدتست بده 

به من نگفت گفت جمعه شب بیا بیماریستان کارات انجام بده  شایدم بگه بده   کی همراهته

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
هدانا جون چندم تاریخ زایمانت شد گلم تیکرت دو روزه دیگس یعنی جمعه باید بری

شنبه عزیزم باید بستری بشم   التماس دعا از همه دوستان 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
هدانا جون سلام عزیزم چرا تیکرت رو برداشتی ؟

سلام خوبی عزیزم نه بر نداشتم کاربریم ترکید  با این کاربری هرکار کردم فعال نشد

شنبه عزیزم باید بستری بشم   التماس دعا از همه دوستان

انشا...بسلامتی بری وباپسملت صحیح وسالم برگردی 

خوشبحالت تموم شدی بمن گفته یکشنبه باهمراهت بیاتست بده جوابشم سه شنبه اومدبری عمل نامم دهم داد

سلام هدانا جون.تورو خدا موقع زایمان برای ماهم دعا کن.من هم هفته آینده باید برم تهران تا تاریخ انتقال جنین رو بهم بگن.خدا کنه نگن شیش ماه دیگه.خیلی دلم میخواد بچه هام دوباره هرچه زودتر بیان تو دلم.دعا کن خیلی چشم انتظار نمونم.خدا کنه یه روز همه ی خانمهای این تاپیک بیان بگن مامان شدن.الهی آمین.

عزیزم واقعا متاسفم.نمیشه چیزی گفت.قربون دلت بشم.اینجا همه ی ما یه جورایی همدردیم. الهی خدا بهت صبر ...

ممنون عزیز از همدردی ودلداریت

خیلی ناراحت شدم برای دوقلوهات

😔😔😔😔😔😔

من به خاطر نوع سزارین که داشتم دیگه نمیتونم باردار بشم چون احتمال پارگی رحم خیلی بالاس

برای روش ای وی اف هم که گفتین منظورتون پی جی دی بود که بازم برای ما کارساز نیست، چون بیماری دختر من یه بیماری خونی نادر بود که تشخیص پیش از تولد براش نزاشتن، 

انشاالله شما خبر بارداری و زایمان راحتت بدی🌹

عزیزم به سلامتی و دلخوش زایمان کنی

التماس دعا دارم ازت 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
ممنون عزیز از همدردی ودلداریت خیلی ناراحت شدم برای دوقلوهات 😔😔😔😔😔😔 من به خاطر نوع سزارین که ...

فدات بشم.نمیدونم چی بگم.اما نمیتونی رحم اجاره ای بگیری؟تو رو خدا بیشتر پیگیری کن.مراکز ناباروری خوب پیگیری کن.خدارو چه دیدی.حتما فرجی میشه.من خودم توشهر خودمون همه دکترها آب پکی رو رودستم ریخته بودن.گفتن شوهرت هیچ وقت بچه دار نمیشه.حتی بهترین دکترهای تهران هم میگفتن.اما من خیلی پیگیری کردم وبا آی وی اف باردارشدم.ولی چون تو یک ساک بودن با اینکه سالم بودن وهیچ مشکلی نداشتن وقتی وزن گرفتن سقط شدن.نمیشد کاری کرد.اما شما حتما پیش دکترهای خوبی که تو تهران تو مراکز نازایی هستن برو.به حق علی جواب میگیری.

سلام عزیزم به سلامتی ان شاء الله که به حق مادر سادات پسر گلت رو صحیح و سالم بغل کنی 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین