2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم خوبم خداروشکر خبر خاصی نیست نگران هدانا شدم از پنج شنبه نیست کاش یخبری از خودش بده

اره نیستش منم چند روزه میام میبینم نیست 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
عزیزم مگ شماهم فرشته آسمونی دارین؟

اینجا اکثرا بچه از دست دادن خیلی ها تو ماه اخر یه سری ها هم بعد زایمان

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
فدات بشم انشا...گل پسرتوهم صحیح وسلامت توبغلت بیاد

مهرا التماس دعا 

ان شاءالله به امیدخدا به خوشی زایمان کنی 

قربونت برم گلم انشا...توهم گل دخترتوصحیح وسالم بغل کنی🤲🏻

فدای تو ان شاءالله 

خدا کمکمون کنه اینبار 

سلام دوستای گلم شزمنده نتونستم بیام دیروز دکتر بودم گفت باید اول امپول برا ریه بزنی امروز و فردا میزنم گفت کم خون شدی دوباره  سنو داد نی نی ۲۷۰۰ بود میگفت ریزه   نوبت زد برام برا هفته آینده 

خیلی خیلی ممنومم ازدوستای گلم که به یادم بودین

راستی من مامانم الان زنگ زد علایم سرماخوردگی داره من موندم برا زایمان چه کنم کی کمکم میشع   تازه کلی هم استرس دارم

دکتر گفت بخاطر کرونا هم بیهوش نمیکنیم  بعدم باید نامه از دکتر قلب ببرم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هداناجان رفتی دکترچی شد؟

رفتم اومدم راستی مهرا جان قبل عمل مگه نیاره بریم بیمارستان برا نوبت اینا  منشی بهم گفت همون روز برو اخه میخام اتاق جدا بگیرم لااقل شوهرم بتونه بیاد

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
@هدانا     ه‍دانا جون رفتی دکتر تاریخ زایمانتو زد

قربونت سعیده جان پسر گلت چطوره ورجه وورجه میکنه؟؟😍😍

سلام خوبی  از هدانا خبری نیست چند روزه

خوبی ارزو جان نی نی خوبه😘

سلام دوستای گلم شزمنده نتونستم بیام دیروز دکتر بودم گفت باید اول امپول برا ریه بزنی امروز و فردا میز ...

ان شااله که به خیر میگذره و پسرت رو سالم بغلت میگیری.

خدا پشت و پناه تو و مهرک باشه که هفته آینده به سلامتی زایمان کنید و بچه هاتون رو به سلامتی بغل کنید.❤

همچنین خدا پشت و پناه همه باردارهای گروه باشه که به خوبی این دوران رو سپری کنند و بچه هاشون رو سلامت بغل بگیرند: سعیده، آرزو، مرضیه، بیتا، الهام، سمیرا، محبوبه، زهرا و بقیه دوستان که اسمهاشون رو نمیدونم❤

قربونت سعیده جان پسر گلت چطوره ورجه وورجه میکنه؟؟😍😍

سلام هدانا جان انشالله خدا پشت پناه خودت و گل پسرت باشه ، بله از ۱۸ هفته تکوناش شروع شده خداروشکر 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم