2777
2789
من ۲۱ اردیبهشت نوزاد قشنگمو بعد از ۱۸ روز از تولد از دست دادم.تو ۳۲ هفته و ۵ روز اورژانسی سزارین شدم ...

الهی بگردم😭😭😭خیلی متاسفم خدا بهت صبر بده..امیدوارم به زودی دامنت رو سبز کنه..خیلی روزهای سختی در پیش داری ولی فقط خودت میتونی کمک کنی و هیچ کس دیگه توانشو نداره

ممنونم ما به لطف خدا خوبیم.نگران نباش اصلا مطمئنم به سلامت بچهت رو بغل میگیری..دکترا روی کیس های مث ...

کاشکی منم مثل تومطمئن بودم ولی نیستم میگم کاشکی خدابیادتوخوابم بهم بگه خیالت راحت سالم میادفقط اینجوراروم میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۱ اردیبهشت نوزاد قشنگمو بعد از ۱۸ روز از تولد از دست دادم.تو ۳۲ هفته و ۵ روز اورژانسی سزارین شدم ...

سلام عزیزم.من هم با آی وی اف دوقلو باردار شده بودم بعد چند سال.

اما دوتا شون رو توهفته بیست ویک از دست دادم.یعنی بیست وچهارم اردیبهشت.درسته شما بچتون رو دیدی وخیلی محبتش تو دلت نشسته ومن حتی بچه هام رو ندیدم.اما حرکتشون روحس کردم وباهاشون حرف میزدم.سینه هام تا دوهفته شیر میومد.

خیلی بهت حق میدم .من هم یک هفته هرروز آرزوی مرگ میکردم.اما الان آرومترم.چون به دونه های برفیم فکر میکنم وبه آینده امیدوارم.ولی هنوز هر روز تو تنهاییام گریه میکنم وزجه میزنم.ولی پیش بقیه خویشتن داری میکنم تا ناراحت نشن.

به هر حال خدای ماهم بزرگه.باید صبر داشته باشی وتحمل کنی عزیزم.میدونم خیلی سخته.آخه برادر زادم هم دوسال پیش بعد سیزده روز به خاطر ناراحتی قلبی پرکشید.دکتر اون هم اولش متوجه نشدولی چند روز بعد تشخیص دادکه دیر شده بود وبعد آنژیو طاقت نیاورد.عمش بمیره.زن داداشم داغون شد.برادرم پیر شد.اما الان یه دختر نه ماهه دارن

خداروشکر.

مطمئن باش حکمتی هست که ما ازش بیخبریم.من هرچی بگم از ناراحتیت کم نمیشه میدونم.اما امیدت رو از دست نده.به خاطر شوهرت هم که شده روپا بایست ودوباره تلاش کن.فدای دل شکستت بشم.ما باهم هم درد هستیم.

پس من چی    

ببببببببههههه سلام زهرا جون.دلم واست تنگ شده..عزیزم مگه تو بارداری؟؟من گفتم باردارهااااااا😁

برای مامان های منتظر بارداری زهرا جونم،آدینه جون، باران عزیز،زیبا جان،ماریا جان و ...همیشه یادتونم و دعاگو..💞💞💞💞💞💞💞به زودی نوبت شماها برسه الهی

سلام دوستان عزیزم خوبین؟ پیام هاتون خوندم.هدانا جان الهی هزار مرتبه شکر که به خیر گذشت ..باور کن خی ...

سلام ماری عزیز.توجه کردم ازاول تاپیک به همه مادرهای داغدارودلشکسته امیدوانرژی مثبت میدی.ومهربانی خودتو ساطع میکنی به همه.نمیدونم چرا بعدازیکسال از آسمونی شدن پسرم هنوزخدا نمیخواد بارداربشم.میدونم صدامومیشنوه اماتاخیربرای چیه .

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
ببببببببههههه سلام زهرا جون.دلم واست تنگ شده..عزیزم مگه تو بارداری؟؟من گفتم باردارهااااااا😁 برای م ...

سلام عزیزم خوبی؟چقدر دلتنگت بودم... اگر اسممو نمیاوردی منم مثل زهرا شاکی میشدم😂😂😂انشالله برای خودت عزیزم... امیدوارم تو هم به آرزوی قلبیت برسی عزیز دلم🌹🌹

پس من چی    

سلام خانوووووم... هیچ معلوم هست کجایی‌‌.؟؟؟ماه از کدوم ور اومده امشب از این در اومده؟... چقدر صدات کردیم .. چقدر نگرانت بودم... 😠😠😠حداقل ی لایک میزدی...😤😤حالت چطوره عزیزم؟خوبی ؟خبری نیست؟،خدا شاهده امشب میخواستم پیام بزارم که من نگران آرسامم کسی ازش خبر داره یا نه که صفحه آخر دیدم ی رخی نشون دادی.. با همون ی ذره رخ هم شاد شدم.... از خودت بگو چکار میکنی؟؟😍😍😍😍

خیلی دلم گرفته.کاش خدا جواب دعاهامومیداد.سخته کناربیام...کاش هیچوقت پسرباردارنمیشدم خرید نمیکردم اتا ...

پریناز جان به قول مریم جان راضی باش به رضای خدا...اولاالان که جنسیت رو قطعی نمیگن... منم اول گفتن دختره تو آنومالی معلوم شد پسره... دوما من حس ششمی نیستم ولی نمیدونم چرا حس میکنم نی نیت پسره😁😁😁 انشالله که تنش سالم باشه.‌‌.. ی مدت صبر کن تو سونوی بعدی قطعی میفهمی جنسیت نی نی چیه ..انشاله که خوشحالیت تکمیل میشه 🤗🤗🤗😍😍😍

مامان گلی های باردار .‌‌.هدانا مهرا ستاره ها سعیده جون و بقیه عزیزانم تا الان خدا هواتونو داشته و مراقبتون بوده تا آخرشم گوش شیطون کر هست.. یادتون نره که اینجا دوستانی دارید که برای سلامت شما و نی نی هاتون دعا میکنن بخدا هر بار یکیتون میاد میگه ی مشکلی پیدا کردم قلب من میریزه...صفحات رو زود میرم جلو که بفهمم حال خودش و نی نیش خوبه...به خودتون آرامش بدید و استرس نداشته باشید ... از بارداریتون با تمام سختی هاش لذت ببرید.. دفترچه ای اماده کنید و هر روز خاطراتتون و صحبت هاتون رو با نی نی توش بنویسید... کمک میکنه حالتون خوب بشه و بهتون انرژی مثبت و شادی میده.. اصلا به اتفاقات منفی فکر نکنید و بازم میگم یادتون نره که دعاهای ما همیشه پشت سر تک تک شما هست..‌ 😍😍😍😍😚😚😚😚

پریناز جان به قول مریم جان راضی باش به رضای خدا...اولاالان که جنسیت رو قطعی نمیگن... منم اول گفتن دخ ...

سلام عزیزم خوبی؟ممنون گلم.انشالله خودتم به زودی به آرزوت برسی.انشالله همه دوستان بسلامتی فارغ بشن.

زهراهم مطمئنم بزودی دوقلوهاش میاد تو دلش😊

سلام خانوووووم... هیچ معلوم هست کجایی‌‌.؟؟؟ماه از کدوم ور اومده امشب از این در اومده؟... چقدر صدات ک ...

سلام نفسم مرسی از نگرانیات و احوال پرسیات ، فداتشم انقدر اعلانام زیاد بود نفهمیدم چی به چیه زدم رفت گفت اخه چقدر خاطرخواه لامصب 😂😂😂😂 تو چطوری عشقم خوبی ؟اقدام نرفتی مامان بشی یه عالمه ذوقت کنم 😍 پروژه مهرا و سعیده تا حدودی تموم کردم نوبت به تو برسه 😂 این دو تا از لحظه 💦 ماماناشون با بچه هاشون بودم 😆😆 

خودمم فعلا یه دکتر اجازه اقدام بهم داده ولی هنوز اعتماد ندارم و از همه بدتر شوهرمم ک راضی نشده فعلا میگه چند ماه دیگهـ😒 خلاصه اگه از خودم بود تا الان دو سه تا دیگه اضاف کرده بودم امکانات ندارم میفهمی یه طرفم نمیتونم برم 😂 وای چقدر حرف زدم 😱

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ببببببببههههه سلام زهرا جون.دلم واست تنگ شده..عزیزم مگه تو بارداری؟؟من گفتم باردارهااااااا😁 برای م ...

سلام مریم جونم خوبی ؟ فداتشم منم دلم تنگ شده برات یه عالمه 😍 نمیایی اینجا شب زنده داری کنیم برات خاطره بگم 😂 مرسی از لطفت انشالله همه باردارامون بسلامت فارغ بشن 🙏خودتم بزودی زود باردار بشی 😍 خلاصه ک هر پیامی نوشتی اسم بردی منه بزار اول لیست چه معنی میده من نباشم 😂 بنویس خدا حاجت این زهرام ک ول میچرخه معطل نباشه هم بده 😂😂😂 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......