2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم مهرا ای کاش.... یه حال عجیبی دارم نه میتونم دعا کنم که اشتباه باشه سونو نه میتونم بیخیال بشم

میدونم قربونت برم ولی بخداتوکل کن بخدامعجزه های خدا تمومی نداره

من ۲۱ اردیبهشت نوزاد قشنگمو بعد از ۱۸ روز از تولد از دست دادم.تو ۳۲ هفته و ۵ روز اورژانسی سزارین شدم.به خاطر مسمومیت بارداری و افزایش فشار خون و دفع پروتئین.چند روز بعد تولد فهمیدیم مشکل قلبی داره وگرنه می موند. نوزادمو بعد چند بار ivf دنیا اومد.دکتر احمقم منو اکو نفرستاد. روزی هزار بار دارم میمیرم...

من ۲۱ اردیبهشت نوزاد قشنگمو بعد از ۱۸ روز از تولد از دست دادم.تو ۳۲ هفته و ۵ روز اورژانسی سزارین شدم ...

اخی عزیزم متاسفم عزیزم حق داری فقط ازخدامیخام بهت صبربده وبعدشم بزودی جاشوبزودی سبزکنه🤲🏻😔😭

سلام دوستان عزیزم خوبین؟

پیام هاتون خوندم.هدانا جان الهی هزار مرتبه شکر که به خیر گذشت ..باور کن خیلی تو دعاهام یادتم

مهرک جانم خوبی؟ ماهک خانم خوبه؟انشالله زیر سایه خدای بزرگ باشه و سه هفته دیگه بیاد بغلت به امید خدا.

مصی جون تو چطوری؟نی نی خوبه؟زیر سایه حق باشه و نگاه لطف خانم حضرت زهرا رو داشته باشی الهی.

سعیده جونم خوبم قدر بچت رو بدون هدیه خداست...یه شب یه خواب عجیبی دیدم واسه یکی از بچه های همینجا  یه بخشش هم مربوط به سعیده جان بود یه لحظه کوتاه که انگار بهم گفته میشد ما اراده کردیم و بهش فرزند دادیم😍من همش میگفتم واای سعیده رو میگن هااا😁اونجا هم بودم بهم میگفتن اینجا بهشته😁قدر پسرتو بدون و فقط فقط سپاسگزار خدای عاشقی باش که امکان نداره صدامونو نشنوه.خدا برات حفظش کنه

دوستان نازنین دیگه که باردارین مث دلشکسته و ستاره ها میدرخشن و ....به اسم یادم نیست..دعاگوی همتونم اگر قابل باشم روزی نیست بهتون فکر نکنم و دعاتون نکنم.

خب حال بریم سراغ پریناز گوششو بپیچونم واسه حرفاش😑😑😑

پریناز جونم آیه بالا رو برای تو فرستادم عزیزم تو دختر تحصیلکرده و روشنی هستی ..میفهمم که دلت پسر میخواد چون فرشته ای که از دست دادی پسر بوده .اولا عحله نکن صبر کن جنسیت دقیق معلوم میشه

ولی مهم تر از همه اینه که تا زمانی که قلب و روح و همه جسمت با خواست خدا یکی نشه و به اون رضایت قلبی نرسی درونت مشوش و بی قراره.

به خدا اعتماد کن همون که اراده کرده و تو رو لایق مادر شدن دونسته..تو از آینده و سرنوشت این فرشته ای که تو راه داری بی خبری ولی خدا به همه چی اشراف داره..شاید بخواد بهت دختری بده که نامی بشه باعث افتخارت باشه ..فقط بگو خدایا به من فرزندی بده که به مردم خدمت کنه و نجیب و با ایمان و سالم باشه باقیشو بسپار به خودش..

خدا رو زیاد شکر کن که به داشته هات اضافه کنه ..راضی باش هر چی برات میخواد به خدا آرامشی میگیری که باورت نمیشه..اونی که انقدر قدرتمند و توانمند که کوچکترین ذره ای که تو کهکشان و زیر دریاها و هر جای عالم باشه رو هواشو داره و خودش با عشق به وجود آوردشون پس میتونسته بهت پسر بده ولی اگر نده فقط سر تعظیم فرود بیار شاید دختر بهت بده بشه مریم میرزاخانی و زنان بزرگی که داریم😍😍😍قربونت بشم خیلی شکرا لله یا الرحم الراجمین یا حفیظ بگو بزار قلبت با نام خدا آروم بشه این بی قراریت کم بشه

سلام دوستان عزیزم خوبین؟ پیام هاتون خوندم.هدانا جان الهی هزار مرتبه شکر که به خیر گذشت ..باور کن خی ...

سلام گلم خوبی؟گل پسرت خوبه؟خداروشکرخوبیم 

مریم جان باورنمیکنی شبو روزم چجوری میگذره هفته ۳۴شدم اونم تواین هفته وامونده رفت دلم اشوب هرلحظه منتظرخبربدم مردم ازبارداریشون لذت میبرن انوقت من به یک مواویزونم

چشم عزیزم.خدا فقط ببخشتم بابت حرفام

حتما میبخشه.ما آدما هر چقدرم که ناشکری کنیم از مقام و وجود خدا چیزی کم نمیشه فقط با شکرگزاری خودمون آروم تریم با رضایت به خواست خدا خودمون رنگ آرامش رو میبینیم ..

بعدم دور از جون زبونم لال..بچه آینده خودمو میگم ؛پسر باشه و خدای نخواسته دور از جونش مشکل جسمی داشته باشه یا تو بزرگسالی مشکلات اخلاقی داشته باشه یا مثل فرشته های پر کشیده  من و تو که پس بودن ولی رفتن و انقدر ما از این غم زجر کشیدیم ..همه اینا رو در نظر بگیر  ..فقط سالم و صالح باشه همین و بس..

سلام گلم خوبی؟گل پسرت خوبه؟خداروشکرخوبیم  مریم جان باورنمیکنی شبو روزم چجوری میگذره هفته ۳۴شدم ...

ممنونم ما به لطف خدا خوبیم.نگران نباش اصلا مطمئنم به سلامت بچهت رو بغل میگیری..دکترا روی کیس های مث ما خیلی حساس تر از بقیه هستن بهش اعتماد کن..حالتو میفهمم ولی یکم سعی کن آروم باشی دخترت اونوقت تو نوزادی پوستتو میکنه از بی قراری و شب بیداری و ..