2777
2789
هدانا زن داداش من دفع پروتئین داشت دکترسریع سزارینش کرد دکترت بیمارستانم نیست؟بری همون بیمارستان که ...

وای نه  تو هفته چند

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرااینقدرزودسوراخ شده بود؟

چون هردوشون تو یک ساک بودن و از اول کمی پایینتر از حد نرمال تو رحمم لانه گزینی کرده بودن که با استراحت وضعشون بهتر شد.ولی وقتی وزن گرفتن وسنگین شدن دوباره اومدن پایین.دیگه خودمم نمیدونم چرا اینقدر زود وباعجله از پیشم رفتن.

نمیدونم چرا

پیام دادم منشی دکترم میگه برو جای دیگه دکتر واصلا نمک نخور 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام دوستای گلم خوبین  نمیدونید چقدر دلم براتون تنگ شده  ولی واقعا درگیر کارم  انش ...

عزیزم خوبی دلمون برات تنگ شده دختر کجایی کم پیدایی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام به هدانا جون و بقیه دوستان🌺  بعد اون اتفاق خدا معجزه ش رو بهم نشون داد و باز هم منو لایق ...

خداروشکر لیانا جون انشالله صحیح سالم تو دلیتو بغل بگیری

چون هردوشون تو یک ساک بودن و از اول کمی پایینتر از حد نرمال تو رحمم لانه گزینی کرده بودن که با استرا ...

یلدا جون انشاالله بحق فاطمه زهرا بزودی دوباره دلت شاد شه و کنجدات برگردن تو دل مامانشون عزیزم

پیام دادم منشی دکترم میگه برو جای دیگه دکتر واصلا نمک نخور 

هدانا جون زودتر یه دکتری ا دکتر بیمارستان برو اگه دفع پروتیین داری نمیخوام بترسونمت ولی زنداداش منم مثل مهرا که گفتن دفع داشت زودتر زایمانشو انجام دادن

یلدا جون انشاالله بحق فاطمه زهرا بزودی دوباره دلت شاد شه و کنجدات برگردن تو دل مامانشون عزیزم

خیلی ممنونم عزیزم.

الهی آمین.خدا همه دلشکسته هارو شاد کنه.نظری به حال من  دلشکسته هم بکنه.فقط دعاهاتون بهم آرامش میده.

یعنی میشه من هم به زودی بیام بگم دوباره مامان شدم.

بگم جوجه هام برگشتن پیشم.

حتما میشه.خدا خیلی مهربونه.به خودم امید میدم وباز هم نا امید نمیشم.