2777
2789
الهی آمین برا منم دعا کنید لطفا

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام ،یک اقدامی

سلام فخریه جان حالت چطوره چه خبرا عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم برا سلامتی نی نیت وتموم نی نی های تو راهی امشب ۵۰۰تا صلوات میفرستم

قربونت عزیزم منم منم هرچقدر بتونم میفرستم 🤗🤗🤗🤗

سلام فخریه جان حالت چطوره چه خبرا عزیزم 

سلام عزیزم ،خوبم تو چطوری عزیزم ؟والا خبر خاصی نیست دو سه هفته دیگه باید برم انتقال

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
سلام عزیزم ،خوبم تو چطوری عزیزم ؟والا خبر خاصی نیست دو سه هفته دیگه باید برم انتقال

ممنونم عزیزم انشالله بحق فاطمه زهرا که بسلامتی انتقال بدی ونی نی خوشگل دنیا بیاری اگه دوست داستی اینم انجام بده

بهتر سحر موقع اذان صبح ۲۵ رمضان باشه.آیه ۴۹ و ۵۰ سوره شورا رو مینویسین و زیرش اسم و فامیل خودتون و همسرتون رو مینویسین.و زیرش حاجتتونو بنویسین.بعد یه مقدار پول به عنوان صدقه همراه این کاغذ بذارین لای قرآن همون آیه ۴۹ و ۵۰.ان شاء الله هروقت حاجت روا شدین صدقه رو به یه نیازمند بدین.

باشه عزیزم

مهرا جون هنوز درخواست دوستیمو قبول نکردی ! چون نمیتونم پیام بدم بهت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزیزم نیومده درخواستت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزیزم نیومده درخواستت

ببین اینجوریه عکسش رو فرستادم قبلا دادم شاید رفته تو پیامای قبلیت 

ممنونم عزیزم انشالله بحق فاطمه زهرا که بسلامتی انتقال بدی ونی نی خوشگل دنیا بیاری اگه دوست داستی این ...

ممنونم گلم ،حتما انجام میدم ،برای شما هم صلوات فرستادم

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
من بهت درخواست دوستی دادم قبول کن ببین میاد

چون یک بار قبلا من دادم نمیشه 😢

چون یک بار قبلا من دادم نمیشه 😢

سلام خوبی   برو تو نی نی سایت من اونجا پایین نوشته درخواست دوستی