2777
2789

]هدانا جان، من همیشه به یادتون هستم و دعا میکنم که دلتون دیگه هیچوقت نشکنه و به جاش پر از شادی UOTE]

ممنونم عزیزم انشالله بزودی زود دلت شاد بشه وبیای بهترین خبرو بهمون بدی   الهی آمین

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم 11 روزه ک بچمو از دست دادم 23هفته بودم و بعد پنج سال نازایی خدا با ای او اف این بچه رو بهم ...

خدا انشالله دامنمو دوباره سبز میکنه 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
سلام منم 11 روزه ک بچمو از دست دادم 23هفته بودم و بعد پنج سال نازایی خدا با ای او اف این بچه رو بهم ...

عزیز دلم 😔😔😔 چقدر برات سخته بحق همین شب عزیز سال دیگه این موقع نینیت بغلت باشه   برات سوره قدر میخونم  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدا انشالله دامنمو دوباره سبز میکنه 

انشالله خودتون هم بزودی دوباره نی نی دار بشی عزیزم برات سوره قدر میخونم

سلام دوستان خوبید 

سلام دوستان خوبید 

سلام گلم هدانامن نه ابن روزاهمش توفکرم خیلی دلم شورمیزنه انگارمنتظریه خبریااتفاق بدم خیلی نگرانم دلم شورمیزنه هیچ کاری ونمیتونم انجام بدم تمرکزندارم غذام میسوزه دستم میسوزه همش توفکرم میگم یعنی این میاد؟کاش خدامیومدبهم میگفت نگران نباش سالم تواین تاریخ میادحال من اینجورنبود

سلام گلم هدانامن نه ابن روزاهمش توفکرم خیلی دلم شورمیزنه انگارمنتظریه خبریااتفاق بدم خیلی نگرانم دلم ...

مهرای عزیز نگران نباش هرچند منم همینم میگم مثلا این ۱۶ روز را رد میکنه بزرگ میشه چه میشه همش فکر ولی میدونم دارم اشتباه میکنم از خدا کمک میخوام بهش میگم فقط آرامش میخام ارامش بهم بده ذکر واینا میگم تا فکرهای بد از ذهنم خارج بشن بحق همین روزها همه بچه هاشونو سالم بغل بگیرن تا خستگی همه روزهایی که گدروندن جبران بشه

سلام دوستان ان شاء الله که به حق این شب عزیز بهترین ها برامون رقم بخوره و بچه هامون صحیح و سالم بیان تو بغلمون

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام دوستان ان شاء الله که به حق این شب عزیز بهترین ها برامون رقم بخوره و بچه هامون صحیح و سالم بیان ...

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

بادعای شما این روزاکه حال واعصابم خرابه نمیدونم چیکارکنم 

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم